NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
4.8.19 20:19

@Jířa-jiřka muž se mnou byl, když jsme jeli prvně potvrdit srdíčko a máme krásnej zážitek :srdce: byl i u vložení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
4.8.19 22:11

@koblizeq A Vam v natu rekli ze muze s vami na vlozeni?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.19 14:03

@koblizeq ke ku mu jsi chodila. Zítra jsem taky potvrdit srdíčka a partner jede semnou Tak jsem zvědavá zda ho dr vyzve do ordinace. Nebo se mám dr zeptat jestli může být u toho? Poraď mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
15.8.19 21:23

@Jířa-jiřka čtu to až teď :) doktor rokyta byl náš doktor..když mě v čekárně vyzvali, vždy jsme šli společně :D
Jak to dnes dopadlo? :D máte fotecku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 09:18

@koblizeq Rokyta je taky můj dr. Tak na konec jsem byla v ordinaci sama. Dr hned viděl srdeční aktivitu obou mimísků. Vše bylo pořádku tak to byla poslední návštěva v Natalartu. Příští týden jdu k mé gyndařce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.19 12:36

@Jířa-jiřka tak moc gratuluju k dvojnásobném u štěstí :srdce: a jak se cítíš?
Užívej si každou chvilku, odpočívej, bašti na co máš chuť, šíleně to utika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 16:47

@koblizeq děkuji. Cítím se někdy lépe někdy na zvracení ale jinak super. No utíká to rychle už jsem podle ivf 8+0. Hrozně to letí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
21.8.19 07:47

Ahoj všem, to je super…, Taky gratuluji :srdce:. Užįvejte si těhotenství, já za necelé dva měsíce znova rodím, utíká to jako voda a Andulce už za necelé dva měsíce budou dva roky. :mrgreen:. Přitom mi to přijde, jakoby to všechno bylo nedávno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.8.19 17:12

Inseminace po HSG

Ahoj holky, jsem tu nová..a chtěla bych znát vaše zkušenosti. Dnes jsem v Natalartu absolvovala hysterosalpingoskopii (vyšetření průchodnosti vejcovodů)…výsledek dobrý, jsou průchodné, jinak jsem v pořádku až na občasné výkyvy v cyklech..přítel spermio na hraně..ale také dle tabulek ok..v pondělí jdeme na první utz a když bude ovu tak iui…měla to některá z vás podobné? Vyšlo vám iui? Všude píšou, že úspěšnost je jen 10 procent…jo a snažíme se rok a pul…díky moc za každý komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.8.19 17:28

@Zikynka tak s tím souhlasím, člověk to čte a hr jen z toho špatnej…v Natalartu jdeme příští týden na iui s ivf mám špatnou zkušenost, krom stimulaci k plánovaným stykum je tam nic nepodstoupili, měla jsem smůlu na doktorku..😭 ale tak všude je něco…snad v natu pomohou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.8.19 19:35

@Evaplzen V natalartu se me, a 4 kamaradkam nepovedla ani inseminace ani ivf. Vsechny uz chodime jinam. Ja natalart nedoporucuju nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.8.19 10:31

Ahoj holky :) tak ja ostuda se jdu k vam podivat, nekoukala jsem tady snad od dubna :roll: malemu je 9.5 mesice, silene to utika. Uzivame si leto, pristi tyden jeste jedeme k mori i s prckem samozrejme, tak jsem na nej zvedava :D

@sonci82 moc gratuluji k dvojcatkum, jsou moc krasni a vybrali jste pekna jmena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 14:08
@Safrik píše:
@Evaplzen V natalartu se me, a 4 kamaradkam nepovedla ani inseminace ani ivf. Vsechny uz chodime jinam. Ja natalart nedoporucuju nikomu.

Ahoj.Mohu se zeptat proč nedoporučuješ? Kvůli přístupu, léčbě nebo nepovedeném pokusům? Jinde vám léčba ( IUI, IVF) zabrala?
Ptám se, protože jsem tam začala chodit( teď jdu potřetí na IUI) a jsem z toho jejich přístupu na rozpacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.8.19 14:52

@jary1 jak píše @Safrik…já měla 1 IUI, bez podpůrných léků…první IVF a zbylo jedno embryo a nevyšlo. Druhé IVF to samé…na třetí pokus jsme přešli na náměstí…hned se povedlo, měla jsem i více vajíček, zbylo více embryí a 2 se nám v květnu narodila a 3 máme ještě v mrazáku…mně to přijde jak továrna na peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.8.19 14:53

Myslím tím Natalart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie