NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
22.9.19 19:44

Holky, v brzké době mě čeká odběr vajíček. Vychází mě to na noční směnu. Myslíte, že je vhodné na to jít po noční a večer znovu jít na noční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.9.19 20:08

@jary1 myslím si, že úplně vhodné to není..hlavně po odběru by jsi měla odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.9.19 20:12
@jary1 píše:
Holky, v brzké době mě čeká odběr vajíček. Vychází mě to na noční směnu. Myslíte, že je vhodné na to jít po noční a večer znovu jít na noční?

Urcite ne, mne ted imunolozka zakazala nocni, ze je to uplne spatne, koukala jsem jak puk, co vim tak na ivf davaj neschopenku a v tomhle pripade bych se tomu teda nebranila, asi te i bude bolet bricho.Ja to takhle placam na iui a po tom co mi rekla ta doktorka, tak je to dost blbe. Uvidis co ti poradi holky co si tim prosly :hug:.Ja nikdy nemarodim ale pri ivf si tu neschopenku vemu. Samozrejme je to asi na tobe, zazila jsem v natu pani co se s nima pohadala, ze neschopenku nechce, ta byla po transferu a sestricka ji to hodne rozmlouvala. Nakonec kapitulovala a rekla pani jak teda chcete! Nebo si vem dovcu, ale po transferu bych byla urcite doma. Nevim jak mas narocnou praci, ale doktorka se fakt do me pustila, ze ty nocni jsou uplne blbe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
22.9.19 20:26

@Dakota J no my jsme se o tom s doktorem bavili, co dělám a říkal že mi neschopenku napíše, ale myslela jsem, až když by tam vkládali a ne už při odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.9.19 21:04

@jary1 tak ja byla na třech odběrech a vždy ten den až do večera jsem ležela a celkem mě bolelo břicho, většinou to přešlo až druhý den. Takže na noční bych být tebou nechodila a nechala si dnem odběru napsat neschopenku. Nebo aspoň. 2-3 dny zůstat doma po odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.9.19 13:38

@jary1 mám za sebou 4 odběry, vždy vše proběhlo bez komplikací, ale odpočívala sem, na noční bych nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.9.19 13:15

@jary1 Na OPU jsem byla ve středu, takže mám čerstvou zkušenost. Stimulaci jsem zvládla naprosto v pohodě, břicho mě skoro nebolelo, až se mi to zdálo podezřelý :D. Ale po odběru mě bolelo břicho jak blázen. Těsně po propuštění to bylo ještě ok, ale postupně se to zhoršovalo, při každým došlapu mě píchalo v podbřišku, takže když jsem si doma pro něco šla, tak jsem se šourala jako šnek :D. Když jsem seděla v klidu, tak břicho bolelo jen trochu, ale při každém pohybu to teda stálo za to. Ale druhý den jsem se probudila a necítila už jsem skoro nic :). Takže po odběru bych na noční být tebou nešla ;). Tu neschopenku ti tam určitě napíšou, mně ji nabízeli jak po odběru tak i teď v sobotu po transferu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
25.9.19 18:28

@Alča92 jak jsem byla teď na kontrole, tak jsem se na to doktora ptala a řekl mi, že je lepší být doma, že mi napíše neschopenku. No a o těch stresech, co jsem měla dneska v práci, si ji ráda vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
25.9.19 18:29

Holky a po tom odběru se krvácí nebo špiní? Co jste si brali sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.9.19 18:59

@jary1 to je dobře :).Já ji odmítla, protože mám sedavé a klidné zaměstnání. Jinak já po tom odběru nekrvacela ani nešpinila, ale můžeš prý trochu špinit. A s sebou jsem měla jen noční košili, přezůvky a sváču, abych se mohla po tom zákroku najíst, já jak mám hlad, tak se neznám :D. Jo a taky něco na zabavení, třeba knížku nebo tak, ale jsou tam časáky kdyžtak. A ke kterýmu doktorovi chodíš :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
25.9.19 19:09

@jary1 Ja po odberu nikdy nespinila a krvaceni po odberu by znamenalo problem, prave ze po odberu chodi sestricka a kontroluje jestli nekrvacis.. Sebou si mas vzit neco na spani a prezuvky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
25.9.19 19:12

No na první konzultaci a IUI jsem byla u Dr. Boušeho. ale nesedl mi jeho přístup a chování. Tak jsem se potom přešla k Rokytovi. Ten mi přijde ok.
A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.9.19 20:05

@jary1 já jsem taky u Rokyty a jsem s nim spokojená :). Akorát transfer mi dělal Dr. Švábek a z toho jsem měla taky dobrej pocit :). A už víš, kdy jdeš na ten odběr :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
25.9.19 20:13

@Alča92 prý v pondělí ( to spíš) nebo v úterý. Upřesní to v pátek na kontrole.
A z koho mám dobrý pocit, jsou sestřičky. Zatím na všechny co jsem natrefila, byly sympatické. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.19 08:37

@jary1 Tak to ti budu držet palce, ať ti ten odběr dopadne co nejlépe :). To máš pravdu, sestřičky tam jsou skvělý :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí