NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
28.8.19 18:14

@jary1 dle mého jim tolik nejde práce v laboratoři…3 pokusy ivf a nikdy nic do mrazaku.Jine centrum, 4.pokus, a už nám tu běhá 10 měsíční rostak a ještě máme v mrazáku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 18:40

@koblizeq a kam jste přešli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 18:48

Ach jo, to jste mě moc nepotěšily. Teď nevím zda mám zůstat a zkusit to nebo přejít jinam. Ale zase se mi nechce absolvovat všechny vyšetření znovu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.19 19:15
@jary1 píše:
Ach jo, to jste mě moc nepotěšily. Teď nevím zda mám zůstat a zkusit to nebo přejít jinam. Ale zase se mi nechce absolvovat všechny vyšetření znovu :?

Ahoj, moji kamaradce se tam povedlo ivf na prvni pokus a mela jeste mrazacky dvojcata, ja tam zatim uspesna nebyla, zatim pouze iui. Tvrdili mi na genetice ze obe dve centra maji stejne procento uspesnosti, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 19:23

@Dakota J díky za uklidnění. Asi je to zkušenost od zkušenosti.
Já jdu příští týden na další IUI, ale moc šancí tomu nedávám ( manžel má špatný spermiogram). Pak zkusíme IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.19 19:33
@jary1 píše:
@Dakota J díky za uklidnění. Asi je to zkušenost od zkušenosti.
Já jdu příští týden na další IUI, ale moc šancí tomu nedávám ( manžel má špatný spermiogram). Pak zkusíme IVF.

Ja mela ze 4iui dve biochemicka tehotenstvi, ted cekam na dalsi vysetreni, priznam se ti, ze jsem mela stejne dilema jak ty, smeruju k ivf, tak jsem taky premyslela kvuli zkusenostem holek tady, jestli neprejit jinam.Pak jsem mluvila se svou doktorkou a ta mi rekla, ze ma pacientku co prave vystridala x center a stejne se nepovedlo.Pak kdyz ctes, ze se nekomu nezadarilo ivf a pak otehotnel prirozene, to uz ti mozek nebere.Sama nevim, zatim zustavam v Natalartu. Kamaradka mela hodne problemu a v Natalartu ji fakt pomohli, proto jsem tam taky sla.Asi kdyz se nezdari ivf, tak to zkusim pak na namesti. Preju ti hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.8.19 20:15

Holky, my jsme se snažili s manželem skoro tři roky, pak tři IUI neúspěšné, šla jsem do IVF. povedlo se na první pokus a ještě zbylo pět embryí, která máme zamražená. Po roce po porodu jsem chtěla znova otěhotnět a po dvou měsících se povedlo, ale potratila jsem. Znova jsme se snažili a za další tři měsíce opět přirozené otěhotnění :). Takže možné je vše. A předtím to prostě nešlo :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 20:25

@Dakota J děkuji. A tobě také hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
28.8.19 20:33

@Aniga to je krásně číst takové pozitivní zprávy.
Jen se hloupě zeptám. Ty zmrazené embrya, jak dlouho můžou být zmrazená, aby šli použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.8.19 21:03

@jary1 přešli jsme na náměstí. Jinak zamrazena mohou být roky, teď se někde v americe narodilo cca 20 let zamrazene embryo, přesně si už nepamatuju 😁mám kolem sebe 4 pary, které se dlouhou dobu snažili, pak natalart, tam se nepovedlo a náměstí ano. Záleží na tvém pocitu, my potřebovali změnu a povedlo se :D miminko přeju všem, je to něco naprosto úžasného ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.19 23:37
@Aniga píše:
Holky, my jsme se snažili s manželem skoro tři roky, pak tři IUI neúspěšné, šla jsem do IVF. povedlo se na první pokus a ještě zbylo pět embryí, která máme zamražená. Po roce po porodu jsem chtěla znova otěhotnět a po dvou měsících se povedlo, ale potratila jsem. Znova jsme se snažili a za další tři měsíce opět přirozené otěhotnění :). Takže možné je vše. A předtím to prostě nešlo :zed:.

Hlavne ze se zadarilo, ale je to mazec, kdyz to nejde, u nas ani nezjistili zadny problem, jen mi rekli, ze jsem stara.Muzu se zeptat, kde se vam povedlo IVF? Hlavne ze se vam to povedlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.8.19 07:51

@jary1 Jak pises o tom spatnym spermio, manzel mel na namesti uplne strasmy spermio ze nam hned po 1 iui doporucili ivf. Presli jsme na namesti a najednou tam ma spermiogram uplne v poradku!! I nam dali vysledky domu, v natalartu ti spermiogram ani nedaji do ruky. 1 iui bez vsech leku-nic. 1 ivf- 9 vajicek -nic+nic nezbylo. 2 ivf-21 vajicek-nic+ nic nezbylo. Nad tim uz se clovek pozastavi. UNa namesti byli v soku ze vsech tech informaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.8.19 08:13

@Dakota J Natalart urcite nema uspesnost jako Ivf na namesti. Centra se lisi vybavenim, skolenim personalu, postupem a hlavne pristupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.8.19 09:29
@Safrik píše:
@Dakota J Natalart urcite nema uspesnost jako Ivf na namesti. Centra se lisi vybavenim, skolenim personalu, postupem a hlavne pristupem.

Ja se nehadam, jen pisu co mi rekli na genetice, je to fakt divny, ze ti z tolika vajicek nezbylo nic :nevim:,kamaradka mi je dost vychvalila a ji se povedlo hned, proto jsem tam sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.8.19 09:48

@Dakota J Ne taky pisu v klidu, a ja tam byla se 2 holkama s kteryma sem porad v kontaktu. Taky jim zbylo po 1 vajicku na ET, pak @Sonci taky 2 pokusy a nic, a na 2 pokusu semnou byla 1 se kterou jsem se sesla v cekarne 14 dni po et a samozrejmne nic… Neverim jim tam uz ani prd.. A tak sve zkusenosti predavam dal, nebot mame jen 4 pokusy IVF za zivot, a je skoda je promarnit v jednom ne uplne dobrym CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí