Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
jen jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti nebo jste neslyšela o tom, jaké je CAR Natalart v Plzni? Najde se tu někdo, kdo poradí?
Příští týden mě čeká první návštěva… ![]()
Díky moc za rady. ![]()
Ja osobne ne, ale Rendula2 z diskuze „Tehotna v Plzni“ tam myslim chodi. Dneska se tu ale nevyskytuje, tak ji zkus poslat SZ.
Sonule,
děkuju moc, už jsem Rendule poslala SZ, ale nějak mi to haprovalo, tak snad jí to dojde. Třeba najde i tuhle diskuzi
Budu opravdu ráda za každou zkušenost a radu.
Ještě jednou díky. ![]()
@popina držím tě moc palečky..přeji hodně štětsíčka… také jsme do centra 2 roky chodila…a díky jim s enám po 4 dlouhých letech a podařilo otěhotnět a známspoustu amminke co jsou an tom stejěn jako já…přeji a´t se vám zadří.. ![]()
Ahoj, taky chodím. Přestoupila jsem z budějovického Artu. Teď ještě jeden cyklus a v půlce dalšího kontrola a jdeme do IVF.
Treba se ještě povede a nebudeš muset jít. Já doufala do posledního cyklu ![]()
@popina Už se za to i modlím, ale vzhledem ke všemu by to byl fakt velký zázrak. Tak ať ti to dnes všechno vyjde!
@popina ano já tam byla moc spokojená… sice se nám zadařillo až na 4 cyklus IVF, ale zadařilo a to je důležité.. začátkem příštího roku s echceme na ně opět obrátit aby nám pomohli k druhému mimínku..tak uvidíme zda s ezadaří dříve než to první ![]()
V Natalartu v Plzni jsou úžasní doktoři a sestřičky. Vše vysvětlí, ničím vás nestresují. Já se tam vždycky těšila.:-) S manželem nám to vyšlo hned napoprvé. Myslím si, že to je také o přístupu. Takže když se tam cítíte jako doma, žádný stres, vajíčko se uchytne hned,–) Hodně štěstí ![]()
Holky já se chystám do Nataralu v říjnu, zajímalo by mě jestli jste měli od svého gynekologa aktuální výsledky testů - hormony a tak.
Díky za zkušenosti ![]()
snažíme se 3 roky a pořád nic ![]()
@kapyka já měla doporučení od svého gynekologa a pak také postup léčby, kterou jsem u něj podstoupila… co jsem užívala za léky, to, že my dělal jendo IUI, manželovo spermoogrma, hormonální profil..
ale v natu si stejěn veškerá yvšetření udělají znovu sami… postačí tě jen to doporučení…oni si tě pak vyspovíédají sami..
já se do Natu během září nebo října také chystáme opět objednat… chceme druhátko a opět se nám nedaří…tak poprosíme o pomoc opět je..
tobě přeji hodně štětsí..
@Adenka84 píše:
@kapyka já měla doporučení od svého gynekologa a pak také postup léčby, kterou jsem u něj podstoupila… co jsem užívala za léky, to, že my dělal jendo IUI, manželovo spermoogrma, hormonální profil..
ale v natu si stejěn veškerá yvšetření udělají znovu sami… postačí tě jen to doporučení…oni si tě pak vyspovíédají sami..
já se do Natu během září nebo října také chystáme opět objednat… chceme druhátko a opět se nám nedaří…tak poprosíme o pomoc opět je..
tobě přeji hodně štětsí..
Díky moc za informace. My už se snažíme 3 roky a pořád nic, před 2 lety jsme byli na náměstí i IVF centru, ale tam nás úplně od všeho odradili. ![]()
Tak snad v Nataralu to budele lepší
![]()
Držím Ti taky palce a kdo ví, třeba se potkáme v čekárně ![]()