NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
19.9.13 20:56

@kapyka děkuji…
my jsme si tenkrát připláceli IVF -ICSI a AH… PK nám nevyšla a dle lékařů to nějak šanci na úspěch nezvyšuje.. a málokdy k PK vůbec dojde..

nyní chceme zkoušet jen IUI do IVF už nepůjdem z důvodu jak finančních tak z důvodu zdravotních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
19.9.13 21:13
@Adenka84 píše:
@kapyka děkuji…
my jsme si tenkrát připláceli IVF -ICSI a AH… PK nám nevyšla a dle lékařů to nějak šanci na úspěch nezvyšuje.. a málokdy k PK vůbec dojde..nyní chceme zkoušet jen IUI do IVF už nepůjdem z důvodu ja
k finančních tak z důvodu zdravotních…

Copak je to PK? A to letu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.9.13 21:17

@kapyka PK je prodloužená kultivace do dělohy se embria zavádí po 5 dnech od odběru oocytů… bez PK se obvykle zavádí třetí den..
a druhé máš na mysli asi KET.. což je transfer rozmražených embri..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.9.13 21:20

@kapyka zde máš vše vypsané… všechny léčebné metody co Natalart nabízí.. můžeš se juknou jak to u nich vypadá a jak vypadají somotný lékaři.. dnes už jsou o několik let starší.. respektive o dost… :lol:
tvůj gynekolk tě o Natalartu nic neřekl? můj mě na vše připravil.. ukazoval mě i jejich stránky na netu.. abych věděla do čeho jdu.. mě to dost pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
22.9.13 19:04
Ace] @Adenka84 píše:
@kapyka zde máš vše vypsané… všechny léčebné metody co Natalart nabízí.. můžeš se juknou jak to u nich vypadá a jak vypadají somotný lékaři.. dnes už jsou o několik let starší.. respektive o dost… :lol:
tvůj gynekolk tě o Natalartu nic neřekl? můj mě na vše připravil.. ukazoval mě i jejich stránky na netu.. abych věděla do čeho jdu.. mě to dost pomohlo..

Diky já jsem si už jejich stránky pohledla. Zitra jedeme ma spermiogram'tak SND to bude o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.9.13 20:29

Tak jsem dneska byla v Natalartu. Prostředí a sestriky i doktoři skvěle. Všichni byli příjemni. Tak jsme udělali spermiogram a od ledna tam zcneme jezdit a uvidim. Bud iui nebo ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
23.9.13 21:00

@kapyka to je dobře, že an tebe Natalart udělla dobrý dojem… a můžu se zpetta pročpak až v lednu začnete s léčbou? bzdete do té doby zkoušet ještě miminko přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
23.9.13 21:25

Holky z trochu jiného soudku.. Pokud znáte pořad „OSTŘÍHÁNO“ udělejte si na zítřejší díl čas… Porměnu bude zítra vykonávat můj kadeřník… Pokud se vám bude jeho proměna líbit… podpořte ho prosím SMS, instrukce k hlasování se dozvíte v pátečním sestřihu z celého týdne… předem moc za Jiříka děkuji… pořad začíná zítra na TV Barandov v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.9.13 21:44
] @Adenka84 píše:
@kapyka to je dobře, že an tebe Natalart udělla dobrý dojem… a můžu se zpetta pročpak až v lednu začnete s léčbou? bzdete do té doby zkoušet ještě miminko přirozeně?

Protoze než udělají všechny testy a vyšetření tak by mi nasadili léky v litopdu a než začnou fungovat budou vánoce a my si s manželem chceme užít vnoce, tak proto az v lednu a taky ted d konce roku to je náročné v prci. V lednu bude tzv. Okurkova sezona a já se budu moct věnovat jen mpoceti miminka.
Jo a kadernika určité podporim :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
24.9.13 18:35

Tak manželův spermiogram je o. k. ted ještě vyzrát nad mé PCO a snad se do kam miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.10.13 09:00

Ahoj holky, jak se máte?? Já jsem už po IUI, tak jsem zase celá napjatá jak to dopadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4044
3.10.13 09:04

@popina tak to moc držím palečky… mě čeká IUI nikdy koncem příštího týdne… napajatá sjem už nyní.. takže vím ajk se ty cítíš… hodně štětsíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.10.13 09:07

@Adenka84 budu držet palce. Jinak jsem se asi rozhodla, že možná IVF ještě v prosinci. Uvidíme jak půjde IUI.

• Citovat
  • Upravit
4044
3.10.13 09:18

@popina držím palečky, aby IVF už nebylo potřeba.. koukám, že máš též z imunologie zjištěno protilátky na spermie na startu.. já jsem na tom stejně jako ty :)
díky za držení palečků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.10.13 09:24
@Adenka84 píše:
@popina držím palečky, aby IVF už nebylo potřeba.. koukám, že máš též z imunologie zjištěno protilátky na spermie na startu.. já jsem na tom stejně jako ty :)
díky za držení palečků :)

jojo, ale prej to není nic tragického. Při IUI mi píchli kortikoidy jinak žádné jiné léky na to nepředepsali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex