NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
11.10.13 12:42

@Adenka84 taky jsem porpvně dlouhý protokol a nic. A hlavně mám už teď strach z té sestry na recepci. Až tam budu příští týden volat s prosbou, že chci hned objednat na konzulatci na IVF. Protože by se muselo začít fakt brzy :DD

To mě zase určo totálně dojebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
610
11.10.13 12:44

@Adenka84 Máme to úplně stejně, taky 2× krátký a teď se rozhodne. Záleží asi na sliznici, tak piju kontryhel. A poctivě zobu prášky z imunologie. Budeme si všechny držel navzájem pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.10.13 12:49

@popina myslíš sestru Blábolovou.. no to ona umí vypucovat žrádlo, ale jestli tě to uklidní.. na nás dnes byla v celku příjemná… jo a když jsem tam za posledních 14 dní volala ani jendou to nezvedla ona.. tak teřba budeš mít také štětsí… :) nenech se od ní otrávit.. naštětsí je v natu jediná tak protvná a nepříjemná.. horší by to bylo na opak kdyby celý zbytek personál měl tak negativní přístup k lidek.. díky Bohu tomu tak není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 12:51

@Adenka84 no to máš pravdu. Já když si volala poprvé na konzultaci na IVF, tak mi řekla, že v papírech jsem předtím uvedla, že na 1. pokus chci jít najaře a pro ní jaro je v květnu. Takže jsem se tam tak dlouho dohadovala, až mě objednala na březen :D

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 12:51

@popina no víš u mě bylo to třetí IVF celé jiné… jak co se týče léku, stimulace, měli sjem porvé AH, pak léky z imunologie.. a především jsem byla encelý měsíc po lázeňské léčbě… věřím, že i to zahrálo velkou roli.. a také sjem před posledním IVF jezdili k léčiteli.. @Kriplice budu ti moc držte palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.10.13 12:53

@popina no ona je vážně nikd yfakt hustá.. znám holčinu co díky ní z Natu odešla do jiného centra.. dokázala ji tak odratit a ublížit, že se tam už nikdy nevrátila.. smutný co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 12:54

@Adenka84 K léčiteli?? Copa ti tam dělal?

• Citovat
  • Upravit
popina
11.10.13 12:55
@Adenka84 píše:
@popina no ona je vážně nikd yfakt hustá.. znám holčinu co díky ní z Natu odešla do jiného centra.. dokázala ji tak odratit a ublížit, že se tam už nikdy nevrátila.. smutný co?

fakt?? to je opravdu tak bezcitná, že dovede zajít tak daleko, že někoho urazí?

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 13:07

@popina no dost záleží na povaze člověka.. já jsem teřba tip co se nedá.. když se mě něco nelíbí ozvu se.. když chci něco vědět zeptám se.. od tohu mám pusu, ne? ale když je pak nikdo zakřiknutý stidliví a necítí se v cizím prostředí nejlépe.. věřím, že pak takové chování dokáže člověka odradit..

no léčitel na mě vždy jen přiložil ruce… během chvilinky to začalo příjemné hřát až brnět.. vždy jsem od něj odcházela s mokrým tričkem.. přikládal mě ruce na záda a na břicho v místech, kde jsou pohlavní orgány… sezení vždy trvalo cca 20 minut.. chtěl za to pokaždé 600 kč jezdili jsme po dobu 3. měsíců každý týden.. pak už jsem to já vzdala..finančně to bylo neunosné.. možná nám v ničem pomohl.. ale já na to už neměla nervy… pak jsem se rozhodla pro lázně tam se dala do kupi jak fizicky tak hlavně psychicky.. do poslendího IVF jsem pak šla už sebejistě.. prostě teď to vyjd e a fertik… nechávali jsme si tenkrát zavést 3 embria.. třeba i to sehrálo svou roli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 13:09

@Adenka84 teda to je něco. Koukám, že sis prošla docela trnitou cestou!!! KOlik ti je?? Podle podpisu ročník 84 jako já??

• Citovat
  • Upravit
610
11.10.13 13:21

@Adenka84 To dovolili? 3 embrya? Uvažuju tak trochu o tom samém. Kdyby k tomu byly podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 13:30
@Kriplice píše:
@Adenka84 To dovolili? 3 embrya? Uvažuju tak trochu o tom samém. Kdyby k tomu byly podmínky.

teď už ti 3 nedají

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 13:31

@popina je mě 29 let..manželovi 41 let. trnitá cesta to byla… dcerka se nám zadařila až po 4 letech snažení..možná jsme to tu už psala. 2 roky mě léčil můj gyndař a další 2 roky jsem se léčila v cenrtu.. za ty 2 roky jsme stihli toho spoustu… 3 IUI ani jedno nevyšlo.. 3× IVF a jedinkrát KET.. vyšel až poslední ET při posledním cyklu IVF… byli jsme na genetice a imunologii až na drobné problémy jsme byli oba v pořádku…ale přirozeně jsme šanci na otěhotnění neměli.. mám protilátky na amnželovo spermie.. zničím je dříve než se stihnou dostat tam kam mají..
byla jsem také na laparaskopii, pak ve FR lázních (to byl můj druhý lázeňský pobyt) no a zkoušeli jsme toho léčitele.. chtěli jsme před posledním IVF vyzkoušet všechno možné.. abychom věděli, že jsme udělali pro to maximum..

naštětsí se to vše vyplatilo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 13:32

@Adenka84 takže to samé co já. Takže nebudu asi s dalším IVF otálet!!

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 13:37

@Kriplice no byl to problém si to prosadit, ale nakonec Mudr Bouše i mudr Rokyta dali s volení s tím, že ať to nikde moc nerozhlašuji.. embriložka mě to rozmlouvala a nevěřila tomu.. musela jsem si na satcionář zavolat Rokytu, aby jí to dosvědčil, že jsme tak domluvený.. dns co vím jsou už zase jiná pravidla.. pokud chceš mít od pojišťovny hrazené 4 cykly IVF musíš si nechat zavést vždy jen jendo embrio.. pokud chceš mít cykly jen 3 můžse dvě a po domluvě i tři.. ale přícházíš tím o ten 4 pokus IVF… dle mě je to na budku a mnoho pacintek toho stejně nevyužije.. větší šnace přeci je jen když si necháš zavést 2 embria než jendo.. to je logické ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí