Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina Jo, u krátkého protokolu je to fofr. Já ještě budu píchat i Fraxiparin a ty asi taky?
@Kriplice jojo, to se píchá pokaždé pro jistotu. Fuj. Ale nemam ho teda vůbec ráda. Ty jehly jsou nějaké tupé se mi zdá
@popina já místo fraxiparinu píchala fragmin… šlo mě to s tím dobře…
holky držím vám oběma moc palečky ![]()
@Kriplice v pondělí jdu na kontrolní UTZ a pokud bude vše Ok bude v ten den i IUI
@popina ozvu se.. uvidíme jak dopadnu… snad ne jako minulý měsíc ![]()
Tak jsem dneska bla v Natalartu. Hormonální profil nic moc, mam zvýšený prolaktin, mate s tím nějaké zkušenosti? Dělali mi ultrazvuk a kultivaci a 19.11 budou výsledky a dostanu léky na tvorbu vajíček a PK půjdeme nejspíš n IUI.
@kapyka zkušenosti s tím nemám, ale 2 kámošky to taky měli a dostali na to nějaké léky. Jedna pak normálně otěhotněla. Kdy počítáte jít na IUI?
@popina zatím nevím kdy IUI. Dostla sem dostinex na ten prolaktin. 19.11. Máme přijít po výsledky všech testu a dost u nebo na tvorbu vajíček a ovulaci. Mám totiž Pco
@kapyka aha, tak to jo. Tak pak napiš jak dopadly ty testy ![]()
Já tam jdu v pátek na schůzku. Už se těším
SNad to bude OK. Smermiogram je o. k. hormony jakž takž. Jen vysokém ten prolaktin. Ted ještě výsledky kultivace a pak snad dost u něco n stimulaci a PK IUI ![]()
A co čeká tebe?
@popina píše:
@kapyka aha, tak to jo. Tak pak napiš jak dopadly ty testy
Já tam jdu v pátek na schůzku. Už se těším
@kapyka já jdu jen na UTZ, zda nemám cystu a pak vyzvednout léky na stimulaci
Já jedu zítra na kontrolu, uvidíme čím bude pokračovat stimulka. Holky, držte mi, prosím, pěsti ať už se to konečně povede. Já je budu držet vám. Jo?
jojo, příští neděli mám dostat MS a hne d2. DC začínám píchat. Nevím jak dlouho se u krátkého píchá 8-9 dní??? A pak hurá na punkci.