Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adenka84 Tak to budu moc držet palce. Jsou to ale nemoci divný co? mě by nikdy nenapaldo, že něco takového vůbec bude možný. Vždycky jsem si myslela, že až budu chtít mít mimčo tak si jeden měsíc vrznem a druhý měsíc budu mít pozitivní test ![]()
@popina určitě budou ty nejveselejší
Hlavně to chce pevně věřit a vůbec si nepřipouštět, že to nevyjde.. Prostě to vyjde a hotovo ![]()
A holky jak si mam vytvořit ty podpisy? Nějak to nemůžu najít ![]()
@Adenka84 ahojky, děkuji za přivítání.. ![]()
@pajisek90 já pila nosifol taky a u nás nic, ale my máme vadu jinde
jina kholky kdyby jste chtěly, máme uzavřenou skupinu
https://www.emimino.cz/…zensko-2013/
Příspěvek upraven 07.11.13 v 20:41
Vítám te a koukam ze mas ten stejnej problém jako já. Já byla v na tu už teď potřetí. Krev ultrazvuk kultivace spermiogram. Příště se dozvim výsledky a dostanu stimulanty ![]()
Vitam
@pajisek90 jo půjdu jen nevím kdy 19 dostanu stimulanty a pak se uvidí ![]()
Mám taky PCO a Martin dobrý spermie. Beru utrogestan a nosifol vitaminy
Hele o Nosifolu jsem četla, že neni dobrý když máš PCO, obsahuje totiž fruktozu a to je špatně pro nás co máme PCO je prý dobrý ten inofolic. Snižuje inzulín i mužeské hormony. To mi říkal dneska Bouše a píšou to i tady holky na emiminu
@kapyka Tady ti posílám odkaz https://www.emimino.cz/…ankovani/24/
@pajisek90 Díky ale mě Bouše řekl že můžu používat nosifol, že je v něm to samé složení, tak teď nevím tedy. Mám nosifol na 3 měsíce
@kapyka
hm tak to ani já nevim co bych dělala… Složení je prý stejný až právě na tu fruktózu což je u PCO špatně, když máš zvýšený inzulin… Jen mě zaráží, ze ten samej doktor řekne každé jinou verzi ![]()
@pajisek90 Tak to jsem z toho jelen, říkala sem mu že beru Nosifol 3 měsíce, tak koukal na internet na složení a říkal že je tam ten isotol a kis listová, tak ať to beru dál, že to stačí.
a tobě řekl že nosifol u PCo NEEEEEEE!!!
Tak fakt nevím
. Měla jsem radost že mám 3 měsíce náskok a teď…
@kapyka popravdě nevím co bych dělala… Tak to asi zkus, nebo se ho na to zeptej