Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka takže od teď všichni budeme pozitivně myslet. A denně si alespoň 2× řekneme já to miminko prostě mít budu!!!
![]()
@pajisek90 píše:
@kapyka takže od teď všichni budeme pozitivně myslet. A denně si alespoň 2× řekneme já to miminko prostě mít budu!!!![]()
PŘESNĚ TAK S POZITIVNÍM MYŠLENÍM DO TOHO A MIMI BUDE BRZY HOTOVO
![]()
@pajisek90 já na to myslela tak moc pozitivně, že se tělo chovalo jako těhotné, autosugesce dělá hodně… ale myslet na to v pozitvním smyslu je jen dobré, jen se to nesmí přehánět
@xsaleen nemyslela jsem nějak to přehánět, spíše jsem to myslela ze srandy. Samozřejmě jsem myslela myslet pozitivně a ne všude křičet jupíí já budu těhotná ![]()
@xsaleen píše:
@kapyka můj mail je 2petra2@seznam.cz
OK každou chvíli ti poštu e-mail s číslem účtu částku jsem myslela - nejlevnější na netu balení nosifolu je 314Kč + za deset sáčků je 157Kč plus nějaké to poštovné, tak jsem myslela kdyby si mi poslala na účet 500Kč.
@kapyka promyslím,dokdy to potřebuješ vědět?
bych stejně musela počkat na rd.. : ![]()
@xsaleen píše:
@kapyka promyslím,dokdy to potřebuješ vědět?
bych stejně musela počkat na rd.. :
A kdy by si mi to zaplatila. Siklo by se mi to co nejdriv
@xsaleen potrebuju penizky na dalsi vitaminy. Tak to promysli
@xsaleen A mas tedy zajem je to jedno cele balení a 15 sáčku volně za 500kč. Jestli jo tak ti ten nosifol necham a az mi prijdou penizky tak ti ho poslu? Az posles penize tak pisni i adresu. SOUHLASIS?
@xsaleen píše:
@kapyka máš to tam, adresu máš v mailu
díky Ti za strpení
Niní zač, zítra to pošlu doporučeně, už to mám zabalené
, tak hlavně aby ti to v pořádku dorazilo a halavně pomohl k miminku ![]()
@kapyka no já doufám, že to vejce, co pak tvořím dvacet dní bude nadupaná mašina ![]()