NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
9.11.13 11:59

@kapyka fungují,a le mají vždy omezení… snaží se IVF plánovat tak, aby to stihli do Vánoc další když to nestíhají tak pacientka odkládají ža po novém roce…já se tam byal za nimi v roce 2011 podívat. zaplatit mrazáčky. poděkovat a dát jim něco málo za jejich pomoc a hlavně pochlubit s dcerou bylo to 21. prosince nebyla tam ani noha ajk v čekárně tak ve stacionáři.. měli tam pohodičku veget.. fungovali, ale asi ejn na konzultace a kontroli popř IUI…bylo to fajn mohli jsme si pěkně popovídat i malu si pochovali a vazli si její fotečku.. mají jí stále pověšenou na sesterně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
9.11.13 12:13

@Adenka84 koukám taky to nemáš jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.11.13 12:37

@xsaleen no zatím se to se. e… ale já to čekala… měli jsme při prvním snažením také tak.. čeklai sjem an miminko 4 roky.. ani těhotenství nebylo příliš klidné..
jsme teprve na začátku… všeho..jen to bude maličko složitější… ne už jen o štětsí, a le i penezích.. navíc v Natu jsem vedená jako riziková pacinetka a nechtějí se pouštět do velké hromonální léčby… proto i to IUI nejprve zkusili v přirozeném cyklu.. ale jak je vidět, bez léků se to stejně neobejde…no uvidíem jak se vše vyvrbí.. třeba mě v ponděí kontrolní UTZ mile překavpí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.11.13 12:46

@xsaleen Dobře pošlu ti číslo účtu a pošleš mi 500Kč a já ti to pak pošlu doporučeně? napiš mi e-mail na který ti mám poslat moje číslo účtu :)
můj e-mail je kapyka@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.11.13 12:51
@Adenka84 píše:
@kapyka fungují,a le mají vždy omezení… snaží se IVF plánovat tak, aby to stihli do Vánoc další když to nestíhají tak pacientka odkládají ža po novém roce…já se tam byal za nimi v roce 2011 podívat. zaplatit mrazáčky. poděkovat a dát jim něco málo za jejich pomoc a hlavně pochlubit s dcerou bylo to 21. prosince nebyla tam ani noha ajk v čekárně tak ve stacionáři.. měli tam pohodičku veget.. fungovali, ale asi ejn na konzultace a kontroli popř IUI…bylo to fajn mohli jsme si pěkně popovídat i malu si pochovali a vazli si její fotečku.. mají jí stále pověšenou na sesterně.. :)

Díky, já se chcistám na IUI a nejspíš to vyjde před nebo mezi svátky a nevím jestli mě pustí z práce :(, proto jsem se ptala. Díky a držím palečky v dalším boji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
9.11.13 20:52

@Adenka84 To mě mrzí, ale půjde to určitě i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.11.13 21:12

@Kriplice já to nevzdávám a budu bojovat… ještě alespoň jendo děťátko prostě chci…a věřím, že to nějak půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.11.13 21:19

@Adenka84 je moc dobře, že jsi tak optimistická, řekla bych, že to je půl úspěchu :) věřím, že se brzy všichni dočkáme ;) Nevim jak je to možné, ale vím, že příští Vánoce už budeme doma slavit ve třech :lol: prostě vůbec si nepřipouštím, že by to tak nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.11.13 21:34

@pajisek90 přesně tak.. člověk to musí brát s nadhledem a hlavně v to věřit a důvěřovat lékařům.. bez toho by to nešlo..
při prvním snažením jsem byla několikrát na dně… psychicky totálně vycucnutá naštavná na celůý svět.. své tělo jsem nesnášela… manžel měl o mě už vážně strach… a řekl, že do dalšího pokusu se mnou nejde dokud se nedám do kupy..měl pravdu a mě to vyděsilo… dali jsem si pár ěmsíců pouzu já jela na měsíc do Lázní.. ty se mnou udělali divy.. hodila sjem se tam do pořádku jak psychicky tak i fyzicky a šli hned ten měsíc do posledního IVF… a hup ono to vyšlo :srdce: :srdce: :srdce: takže vím, že optimismus a dobrá psychická vyrovnanost dělá vážně hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.11.13 21:46

@Adenka84 popravdě jsem byla posledních pár měsíců na dně… Myslela jsem jen na to, proč zrovna já nemůžu mít dítě. Někdy jsem měla celé dny deprese a kolikrát jsem brečela to se nedá ani spočítat… Záviděla jsem každé mamince s kočárkem… Ale teď když jsem byla na první konzultaci v Natu tak mi to úplně vlilo krev zpátky do žil a už se zase těším na to, že to určitě brzy vyjde a i my se svého štěstí dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.11.13 22:03

@pajisek90 naprosto chápu tvé pocity… já byla na tom stejně… manžel mě vždy říkal přej a bude ti přáno… on je taková má velká podpora.. vždycky má ve všem pravdu a podrží když je potřeba..
neboj určitě se brzy dočkáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.11.13 22:22

@Adenka84 přítel je spíše takový, že je nad věcí. Vůbec mě nelituje, spíše se to snaží přede mnou neřešit. A já jsem za to ráda, myslím že kdyby mě furt utěšoval tak bych na tom byla hůř než když mi řekne: neřvi furt a nestresuj se uvidíš, že dítě mít budem… A tím to většinou končí. Ale většinou to dopadlo tak, že jsem na něho začala řvát, že se mu to řekne když už jedno dítě má… No prostě jsem se někdy chovala jako blázen. Ale na druhou stranu jsem ráda, že je jaký je a všude po doktorech chodi se mnou. A neměl jediný problém jít na spermiogram jako někteří chlapi. Jsme spolu dýl jak 7 let a až na pár bouřek jsme ve vztahu spokojený. Každopádně ten kdo si tímhle neprošel vůbec neví jak nám je a co pociťujeme za bolest každý měsíc, když zjistíme, že to zase nevyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
10.11.13 09:01

@kapyka pošta tě vyjde na 39 máx 64kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.11.13 09:52

@xsaleen tak kolik mi pošleš? mám jedno celé balení a druhé načaté cca 10 sáčků ale nevím to přesně, večer to spočítám a napíšu, ju? napiš mi e-mail na který ti pošlu číslo účtu :) můj e-mail je kapyka@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.11.13 09:53

@Adenka84 @pajisek90 holky máte pravdu pozitivní myšlení a podpora partnera/manžela je NEJVÍC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí