Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
máte některá zkušenosti s centrem asistované reprodukce v Motolské nemocnici??? ![]()
Ne přímo z CAR ale s doktorkou,která na oddělení ordinuje-chodím k ní do normální ordinace-odrodila mě a je skvělá-hlavně je to taky člověk a má lidský přístup.Čas od času k ní jdu na kontrolu i do CARu,když zrovna není v ordinaci.Pracuje od rána do večera každý den až je mi jí občas líto-sama má doma děti,ale pacientek má hodně.Jmenuje se Uhrová.Celkově jsou v CAR Motol příjemní a milí krom jedné staré sestry. ![]()
lucka
Ahojky Kami, musis zrovna do Motola ?????????? O nem nevim vubec nic, ja chodim do Pronatalu ............. ![]()
Ahojky tak já zrovna mám mimiska v bříšku z CAR v MOTOLE.JSOU TAM VELMI MILÍ.CHODÍM JIŽ KE ZMINOVANÉ PANÍ DOKTORCE UHROVÉ A NEMŮŽU SI JÍ VYNACHVÁLIT.JE BÁJEČNÁ.Umělé opl.mám poprvé a hned úspěch.Jsou tam super
zdeniku,ty me sledujes,ha,ha ![]()
luci,diky,ja jdu primo k te doktorce Uhrove,mam v motole endokrinologa a volal primo ji,tak jsem u ni objednana,pry tu poradnu ma jen po,ut,st.
nemusim se teda bat?je hodna?
aluu,jak psala zdenik,mam tam endokrinologa,proto jsem se nechala objednat tam,jinak bych to i mela bliz do tpc(jsem z usti nad labem)ale v tpc v pronatalu nord dela moje gyndarka,a nejsem spokojena s jejim postupem.proto radsi budu dojizdet do prahy,ikdyz vim,ze to bude natocne,bude me tam mit pod kontrolou u muj endokrinolog a bude s gyn v kontaktu.
luci a tys mela problemy s tehu?
stelinko,diky,to je super,jak jsem ted napsala,jaa jdu taky k tehle doktorce,holky,moc vam dekuji,zacina ze me padat veskery strach a nejistota!steli a jaky ty jsi mela problem v tehu,jak u tebe postupovali?
co po tobe chteli na prvni navsteve?mam prijit i s partnerem,je trochu nervozni.
kami, ja te nesleduju, ctu skoro vsechny diskuze ![]()
omlouvam se , ze jsem odpovidala za tebe ![]()
zdeniku,nic se nedeje,nemusis se omlouvat,naopak je to hezke,kdyz uz o sobe takhle vzajemne ŕuzne veci vime a muzeme si i takhle pomahat ![]()
ja se taky snazim procitat co me zajima,ale nak nemam silu zvladat vsechno ![]()
Kami s partnerem můžeš a nemusíš já tam chodila sama do té doby než manžu potřebovali.Mudr.Uhrové se vůbec neboj je to zlatý člověk to přísahám.Nekdříve jsme probrali můj zdr.stav jak dlouho chci mimi jaké jsem prodělala již léčeníatd.Pak mě vyšetřila udělala stěry.Přeléčila mi zánět no a pak napsala protokol na:,–(ila injekce byla jsem s ní v kontaktu i o víkendu,kdyby něco.I odběr vajíček dělala ona sama.Je fakt skvělá chodím k ní i do poradny nikdy nic nepodcení spíš je naopak úzkostlivě starostlivá.Myslím že lepší Mudr si nemůžeš přát.
me sestricka rekla,ze na prvni navstevu mam prijit s partnerem,tak radsi pujde se mnou,ja jsem z toho byla takova zmatena kdyz jsem se tma objednavala,sestra se me ptala,tak jsem ji rekla,ze me posila pan doktor,ze mluvil s pani dr.Uhrovou,a ze se mam objednat a ona se me zeptala jeslti do poradny a ja ze nevim,tak se zeptala,jestli chceme miminko,tak jsem rkela,ze jo,tak mi nabidla terminy k dr.doufam,ze me neobjednala nekam jinak,kdyz ted ctu,ze k ni chodis i do poradny??
a ty jsi od nekud od prahy??nebvim kde je ten Braskov,jak mas napsany jako bydliste,me totiz desi trochu to dojizdeni,tak by me zajimalo,jak casto se tam musi jezdit?
Ahoj Stelinko,
moc Ti gratuluju k mimísku!!!!
![]()
Já dojíždím do Iskare, ale 1.pokus IVF se nezdařil ![]()
Ješte tam mám 2 embrijka, tak mě čeká KET a když to opět nevýjde, chtěla bych zkusit i jiný Car, tak jsem tady četla, že si moc schálíte MOTOL.
Zajímalo by mě, zda jste něco platili?My jsme platili cca 25 000,–Kč ( 5000,–léky, 13 000,– ICSI a zmražení ).
Děkuji a přeji krásný bezproblémové těhotenství Pa Mili ![]()
holky a co je to KET?takze to budu platit i za leky a injekce?a za prvni navstevu,odbery krve a vysetreeni se neplati?
Kami já jsem asi 15 km od Prahy.Počítej s tím že až budou dozrávat vajíčka budou tě tak obden zvát na ultrazvuk.Mudr.Uhrová si svoje IVF miminka hlídá.Samozřejmně že do poradny můžu kamkoli ale já chodím k ní.Víš oni tě tam objednali sestry ale je to k ní do CAR je to ve 3 patře uzel D v Motole.
Ahoj Kami,
a Ty jdeš už na IVF?Nebo Tě čekají ješte nějaká vyšetření?
KET je, že když Ti po IVF zbydou ješte nějaká embrijka, tak je dají zmrazit a pak po rozmražení jdeš jen na embriotransfer ( zavádění do dělohy)
Mili