care v motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.3.06 10:54

Ahoj Kami,
včera jsme zas byli v Praze ( poprvé jsme jeli autem ), jen na konzultaci k lékaři.Chtěla jsem, aby mi napsal ješte doporučení na imunologické vyšetření jestli třeba nemám protilátky proti spermiím, embriu atd.
Radši ješte před tím Ketem. Toto vyšetření, ale v Caru nedělají, tak budeme muset zas jet někam jinam, je to někde v Praze 1 a pouze každé uterý. Tak bud pojedeme 14.3 nebo až další týden, uvidíme.
Zas pak budu nervozní z těch výsledků :oops: :oops: :oops:
Za měsíc budou výsledky z genetiky, tak si myslim, že tohle taky tak dlouho potrvá… Jen doufám, že bude všechno v pořádku a nebou žádný velký problémy… No jinak budeme čekat a pak se uvidí.
A proč jste si vybrali Motol?To Ti ho doporučila Tvá gynek.?
Já doufám, at Tě na tu laparoskopii brzo vezmou, at nemuusíš tak dlouho čekat…
Tak se zas brzo ozvi. Příští týden zas jdu do školy, ted mám ješte volno, tak budu pak písat odpol.nebo večer. Ahoj Mili :D

• Citovat
  • Upravit
2109
9.3.06 15:31

ahoj milli,tp je pekne blbe,ze ho tam nedelaji moje gyndarka ho dela,ale nakonec mi ho neudelala.

snad to budes mit v poradku,nejhorsi je to cekani,vid,to znam!
do motola jdu protoze mam v motole endokrinologa,zhorsila se mi stitna zlaza a moje endokr.odtud je pekna k…,kdyz jsem rekla,ze chci mimi tak na me vyjela,jestli na to nejsem mlada,tak jsem k ni uz nesla,jsem za tu prahu rada,doktor je super a prave rekl,ze potrebuju odbornou peci,tak mi doporucil u nich tu dr.Uhrovou,hned ji i zavolal,ze ma v ordinaci jednu mladou nestrastnou slecnu,ktera by chtela miminko :oops: :lol: ,tak jsem se sla rovnou objednat no a 21.3.vyrazime na prvni konzultaci,uz se nemuzu dockat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 18:28

Ahoj Kami,
ano nejhorší je to čekání, ale aspon se neco děje…
No vidíš, zrovna na první jarní den, to je určitě nejaké dobré znamení :D :D :D a uvidíš, že tam budeš spokojená…
Já jsem si ted koupila ten kotryhelový čaj, dost jsem tady o něm četla a holky si ho moc chválily, tak jsem si ho taky chtěla vyzkoušet a piju ho každý večer. Ještě k tomu beru tu kyselinu listovou…
Užíváš také nějaké vitamíny nebo nějaké čajíky? :D :D :D
A co laparoskopie? Nenašel ješte nějaký bližší termín třeba za někoho?
Měj se moc hezky :D :D :D Pa Mili

• Citovat
  • Upravit
2109
9.3.06 19:17

ahoj milli,ja zrovna ted cekam,jestli se prokaze,ze byla ovu a zustane bt vysoko,tak jsem zvedava.

zatim se zadny blizsi termin laparky neukazal,tak snad v praze me daji hned,doufam!

ja uzivam krome leku na stitnou zlazu acidum folikum-kyselinu listovou,mela by ji uzivat kazda pul roku pred a behem tehu, a ja obzvlast,protoze mam vrozeny rostep patere a je dulezita,aby v zacatku tehu kdyz se vyviji pohybovy aparat mimiska,aby nemel take rostep neceho,je to pak horzny,videla jsem jich v praci uz nespocetne a neni to nic mileho!

jinak uzivam kapky naky bylinky na podporu zenskych hormonu a lecbu sterility a caj ale ten caj ted trochu flakam bylo mi po nem spatne,ale kapky beru pravidelne!

tak se mej drzim palce,pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 10:07

Ahoj Kami,
prosim Tě jaké to jsou kapky?Myslíš, že bych je třeba také mohla brát? :D Děkuji Mili

• Citovat
  • Upravit
307
10.3.06 21:38

Ahoj Kami, zkoušim jen, jestli jsem se správně zaregistrovala a už se nebudu ukazovat jako anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.3.06 21:42

jo spravne milli,ty kapky jsou naky jerab ptaci,naky bylinky,nevim,jestli bys to mohla pit i ty?

jo a nez zapomenu,v patek a mozna i v sobotu jedu do mlady boleslavi!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.3.06 22:19

A co budeš v MB dělat?Jedeš k někomu na návštěvu?Smím se zeptat…
Jo Kami, ješte bych Tě chtěla poprosit, jak sis tam dala ten metřík? Už to zkoušim nějakou dobu, ale moc mi to nejde… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.3.06 22:26

milli,ja to vyzkousim ten metrik a napisu ti to,holky mi radily,takze si taky moc nepamatuju,tak to zkusim a popisu ti to,ju.

ne,na navstevu ne :lol: ,bavi te hokej?nebo zajimas se o nej,nebo o ten co tam hraji ti vasi??napis brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.3.06 22:35

takze:adresa - tickerfactory.com

• das prvni :trying to conceive
  • rule/slider
  • tak mas plno stranek ruznych metriku,tak si nektery vyberes,zaskrtnes a das :next,objevi se ti vyber ruznych meritek,tak si zase nake zadas a das:next.
  • napises zacatek cyklu,jak ho mas obvykle dlouhy,v pripade potreby se ti sam prodlouzi

.tu ovu nemusis zadavat

• a dnesni datum
  • pak dole je ramecek nad nim napsano:bb code,tak na to kliknes a zmacknes ctlr a pak a.,ono se ti to zamodri,pak das pravym tlacitkem kopirovat,otevres si emimino,nastaveni,tam si njdes myslim u podpisu nekde dole je prazdny ramecek,do nej kliknes adas pravym tlacitkem vlozit a ono se to to tam vlozi samo,popisuju to jak pro blbce,ale ja to jinak neumim,promin,snad se zadari.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.3.06 22:43

Na hokej?A kdy přijedete?Přijedeš s přítelem?
ted si jdu udělat znova ten metřík, snad se to podaří.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.3.06 22:51

tak chodis??s pritelem neprijedu,pritel uz tam bude od ctvrtka,pritel totiz bude proti vam hrat,ha,ha:),takze prijedu stopro fandit!!a doufam,ze vas porazime! ty tam budes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.3.06 22:51

zkoušim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.3.06 22:52

zatim nic a odepis na tamto