care v motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.2.06 15:47

Dr.Uhrová ordinuje totiž dopoledne střídavě v CAR,střídavě ještě na poradně pro těhule na 5.patře,odpoledne v Mediscanu,kde je sand do 19h ne-li dýl,tam je min 4dny v týdnu a ve volnu bere ještě služby v nemocnici na ambulanci.Malého odrodila přestože měla právě ordinační hodiny v Mediscanu a sama řekla,že kdyby se porod rozjel v noci mám volat a ona by přijela.Nutno dodat,že malého zachránila na poslední chvíli :P Právě se pokoušíme o druhé mimi a nejde to,tak jsem dost v klidu,protože jsem právě v jejích rukách :wink: Jinak máme známou,která trpěla na potraty jako celá rodina a hned napoprvé se jim zadařilo a mají zdravou holčičku.Navíc je jak už tady bylo řečeno na telefonu pořád.Doopravdy se není čeho bát-nevyměnila bych jí za nic na světě.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
339
28.2.06 15:48

Kami 3 pokusy máš hrazené ,jinak v Motole je cena 22.500kč po ET(embryotransferu).Ale kolik se platí mražení embryek to nevím.Já měla 2 embryjka zavedena ale druhé to se vstřebalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
28.2.06 15:51

uff,to jsem si oddechla :roll: ,jo i podle ,ano treti patro uzel D,tam jak jsem se byla objednat,tak je to dobre :lol:

ja jsem s tim smirena,ze budu muset dojizdet casto,kdyz to jinak nejde,musim to objetovat,jen nevim jak to bude s praci,ted jsem jeste v neschopnosti a hledam novou praci,ale nevim jak to bude dal,budu se s ni muset nak domluvit,hlavne mam strach,aby nezacali hned lecit nak drasticky,ja porad verim,ze lekama to treba pujde nak ty vajecniky premluvit aby pracovali jak maji,nebo ze najdou pricinu,proc nemestruuju a netvori se mi vajicka,ach jo,ale vazne jsem moc rada,ze jsem se dala do dobrych rukou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 15:54

Kami: A odkud jsi? Já jsem z MB,takže také musim pořád dojíždet do Prahy.Naštestí Iscare není tak daleko .Do motola bych musela přes celou Prahu, ale co člověk neudělá.Hlavně at se to povede!!!!
Moc Ti držim palečky a určitě napiš,jak si na tom a jak si tam spokojená.Já taky totiž přemýšlím, že bych šla pak jinam… jak už jsme psala :D Mili

• Citovat
  • Upravit
339
28.2.06 15:55

Kami fakt se ničeho neboj.Podívejse na mě já šla k Mudr.Uhrový s tím ž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.2.06 15:55

pokračuju dále počítač se zbláznil a usekl mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
28.2.06 15:59

milli,ja k ni jdu,protoze me tam objednal muj endokrinolog,nedostavam menzes,ztratila jsem ho v 17letech,od te doby me ladovali vsim moznym,pak jsem brala pred tri roky ha a po vysazeni menzes opet neprisla,ani po injekcich (po trech)ani po estrimaxu s utrogestanem a pak po dalsi injekci se po ctyremch mesicich ukazala slabe,moje gyndarka sice dela v pronatalu v tpc,ale chodim k ni do poradny pro neplodnost,ale prijde mi ze vubec nevi jak poradne postupovat,hlavne mi rekla,ze jsem pro ni orisek a ze ji lezim v hlave,to mi moc na duvere nedodalo.Mam podezreni na pco,ale jeste se neprokazalo a jestli tam je,pak az ted diky vsem tem hormonum.jinak mi endokrinolog napsal,jeste ze to muze byt hypogonadotropni hypogonadismus,naky nevyvin hypofizy,ci co.my zkousime teprve pres mesic,ale jelikoz nemenstruuju a a mam i potize,bolesti bricha,ted jsem prodelala chlamydiovy zanet,deprese z hormonu,tak doktor rekl,ze u me neni na co cekat,ze zkouset to jestli se zadari nema cenu,ze potrebuju odbornou pomoc,aby vystimulovali vejcovody k tvorbe zralych folikulu,ja verim ze si tam se mnou budou vedet rady a pomuzou my.

jen jeste holky, a to za tech 22.500 to se plati az pri neuspesnych trech pokusech hrazenych pojistovnou?a budou prvne zkouset jestli treba nedostanu menzes a nebudu spontanne ovulovat diky hormonum,ze by to slo prirozene,kdyz jsem mlada a snazime se teprve kratce?je mi 23let,priteli 24let.
ja zase nechci aby me nechala treba rok se trapit a zkouset bez menzes,kdyz to nikam nepovede,ale verim,ze oni si poradi a az si o vsem s ni popovidame,tak ze nam vse vysvetli,ne jako ta moje,ktera mi jen po sestre posle recept na dvoje atb a nerekne mi ani proc je mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.2.06 16:02

Prostě já jezdila do Velvar upozornuju že k známé doktorce na gyndu.Měla jsem myom no a vloni v lednu mi řekla že to mám abnormálně veliké a musím okamžitě na vyndání celého vnitřku.To víš já byl z toho na nervy,známá mi domluvila návštěvu u této doktorky.Ta mě vyšetřila a řekla že nevidí důvod proč mě brát vnitřek k tomu dodala to víte to je nejjednodušší řešení za to má doktorka nejvíce bodů.A tak mě vyléčila že nakonec čekáme miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
28.2.06 16:02

s cim jsi sla k uhrovy?jak se to useklo tak nevim konec?

milli ja jsem z usti nad labem,takze vim o cem mluvis,mam to take pres celou prahu,kdyz neni provoz tak tam jsem za hodku a neco,kdyz jo tak treba za dve,ale jak pises,pro mimi udelam vse!!holky piste,piste,my jdeme s pritelem ven s pejskem,pak si vse prectu a hned odpovim,diky,za podporu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
28.2.06 16:03

jezis steli,neda mi to jeste neodepsat,nez zmizim,coze?to je hnusny,vid,jen proto ze je to nejjednodusi a maji za to body,moje gyn to zase vsechno hazi na psychiku a vsechny problemy zastinila branim ha,ktera to jeste vice zhorsila.

a kolik vam je holky let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.2.06 16:06

no mě 39 let mám 21 letou dceru a ted bude miminko to je co!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 16:17

Kami, tak to Ti Tvé problémy vůbec nezávidim… :( a je mi líto, že se s tím musiš trapit… Já naštestí takové problémy nemám.
Mě bude za dva měsíce 24, tak to jsme skoro stejně staré(mladé), ale mému přítelovi je 38. A problém je v tom, že máme špatný spermiogram a už dva roky se nám nedaří otěhotnět. Já byla na vyšetření vejcovodů (HSG) a levý vejcovod je neprůchodný, tak mám aspon ten jeden.Ale menstruaci mám v pořádku.
A Ty tam dojíždíš autem?No my jezdíme autobusem a metrem. Autem bych si asi do Prahy netroufla, přítel neřídí, tak bych musela já.
My máme taky pejska.Tak mi pak napiš,jo?

Jo a 3 cykly TI hradí pojištovna a pak si to musíš platit sama. A i například ty nadstandartní výkony např. zmražení embrijek atd. a za to jsme dopláceli, jak jsem psala. Mili

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 16:19

Stelli,
moc gratuluji!!!! Alespon Ti Tvá dcera pomůže s mimčem :D :D :D
A ty jsi z Prahy?

• Citovat
  • Upravit
2109
28.2.06 19:27

steli,to je parada,takze uz jsem asi pochopila,ze ten miom,bylo mimco ktere cekas? :lol:

milli,je tak to jo,jsme skoro stejne stare,mlade :lol: ,me bude 24letos v prosinci!
my jezdime jedine autem,pritel bydlel v praze 5let,takze se tam vyzna a ted ty cesty ridim ja,abych se je naucila,musim rict,ze ted naposledy,to se mnou nemel jet,ale nastesti jel,byl zase provoz desnej,takze jsme jeli pres dve hodky a teda nevim,nevim,kdybych jela sama,asi bych jeste zabloudila. :cry:

vlakem nebo busem by to bylo komplikovany,to bych asi zabloudila spis a takhle autem sednu a jedu.

aha,tak to ti na jednu stranu zavidim,ze ty mam menstruaci v poradku,ikdyz ten nepruchodny vajecnik,taky nic moc ne?a pritel,to me mrzi,my jsme dneska o tom s mym budoucim manzelem diskutovali,ze kdyby jeste zjistili,ze ma spatny spg,tak nas asi klepne,uz i prohodil neco ve stylu,ze by nam to mohli rict do cervna(to mame svatbu)aby jsem si to kdyztak mohla rozmyslet,smudla muj,ja si tak preju aby se nam to povedlo,ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 19:51

Kami:
Svatbu?To je hezký :D :D :D Tak doufám, že se vám to mimi brzo povede a pak spolu budete ješte štastnější :D :D :D
A Tys nebyla na vyšetření průchodnosti vejcovodů?
No doktorka řekla, že jeden stači vejcovod,takže v tom ani tak problém není…protože se snažíme už přes dva roky.Horší by bylo, kdych neměla žádnej…
A na jakém všem vyšetření jsi byla?
My jedeme zítra zrovna do Prahy na genetiku.Oba dva.
Autem Tě teda dost obdivuji, nevim, jestli bych to zvládla po Praze… :D a navíc se tam vůbec nevyznám a přítel taky moc ne :(
Máš počítač doma?Já ano.
Určitě brzo písni, budu se těšit. Jo a jakého máte pejska? papa a dobrou noc :D Mili

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex