NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.10.13 09:33

Ahoj, držím palečky ať to vyjde, já du 15 na první injekci, jsem totiž dárkyně, a jsem moc ráda že mohu pomoct

• Citovat
  • Upravit
popina
3.10.13 09:46
@Anonymní píše:
Ahoj, držím palečky ať to vyjde, já du 15 na první injekci, jsem totiž dárkyně, a jsem moc ráda že mohu pomoct

dárkyně vajíček? To je super!!! Jsem ráda, že se ještě najdou hodní lidé, kteří chtějí pomoci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.13 09:50

Když jsem byla poprvé na vyšetřeni, tak mi pani řekla že mám hodně vajíček, že mi tolik nemusí dávat injekci..a navíc budu vědět, že to někomu udělá velkou radost..sama jsem matka tak vím jak je to krásny..

• Citovat
  • Upravit
popina
3.10.13 09:52
@Anonymní píše:
Když jsem byla poprvé na vyšetřeni, tak mi pani řekla že mám hodně vajíček, že mi tolik nemusí dávat injekci..a navíc budu vědět, že to někomu udělá velkou radost..sama jsem matka tak vím jak je to krásny..

Moje kámoška taky byla jednou darovat.

• Citovat
  • Upravit
popina
11.10.13 10:53

Nevíte holky, jak mají otevřeno kolem Vánoc?? Resp. od 21.12. do 2.1.??

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 12:15

@popina záleží kolik si naplánují IVF… já začínala anše poslední IVF 23.12. omezení měli.. a to samé i po roce kdy jsme tam byla před svátky ukázat malou.. měli tam prázdno.. stacionář měli prázdý i čekárnu.. měli sjme klídke na popovídání.. jak se ssetřičkami taks lékaři.. měli tma pohodičku… oni tě sami řeknou zda budou mít omezení či ne..ale většinou tomu tak je.. to víš také chtějí mít před svátky a mezi svátky klid.. jsou to přeci jen jenom lidi, kteří jsou zapřáhnutý po celý rok i o víkendech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 12:22

@Adenka84 díky moc, právě to začínám nějak plánovat a chtěla jsem stihnout ještě jedno IUI a pak IVF. ALe když jsem to spočítalala, tak by mi vyšlo OPU i transfer na svátky. Což je naprd :-/ To nebudu mít čas ani já.

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 12:30

@popina no a hlavně by jsi s i tím zničila svátky.. nervíky, myšlenky by byli jinde než mají o svátcích být… my měli mít IUI dnes, ale nekonalo se.. ovulka už u mě proběhla.. přesně jak jsem si myslela.. je tedy odložena na listopad.. pokud IUI envyjde.. po Novém roce půjdem do KET a když ani to.. tak půjdeme do nativu..
držím ti palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 12:35

@Adenka84 napřed jsem si myslela, že to nechám po Novém roce, ale pak jsem zjistila, že s dlouhým protokolem bych začínala až 25. ledna a výsledek by byl znám až někdy v březnu. Což teda fakt nechci :zed:

• Citovat
  • Upravit
popina
11.10.13 12:36

@Adenka84 no a jinak ohledně zničení svátků??? To si nemyslím. Myšlenky jsou furt jen na to jedno, takže bych byla aspoň konečně štastná, prtože bych doufala že to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
610
11.10.13 12:36

Ahoj holky, já jdu na 2. pokus IVF asi v listopadu. Tak snad se nám všem zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.13 12:38
@Kriplice píše:
Ahoj holky, já jdu na 2. pokus IVF asi v listopadu. Tak snad se nám všem zadaří.

a už máš domluveno kdy začínáš?? Budu na tebe myslet. Dej pak vědět

• Citovat
  • Upravit
4044
11.10.13 12:40

@popina no dlouhý protokol je vážně na delší dobu.. např já začla na nějs stimulovta 23. 12. opu jsme měla 22. 1. ET 25.1. a // na mě vykoukli 8.2. pro ěm byl dlouhý protokol úspěšný.. při prvních 2. IVF jsme měli krátký a nevyšlo to ani jendou… držím palečky, aby to vyšlo stejně jako před 3 lety nám i vám.. :)
já bych KET možná také prudla už v prosinci, ale právě kdo ví jak bude Natalart před svátky na bitý a co an to mé tělo.. zda by se to stihlo.. uvidíme třeba nebude KET ani za potřebí a zadaří se při lsiutopadovém IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
11.10.13 12:41

@popina Jedu tam 24. a podle UTZ se rozhodne, jestli to bude krátký nebo dlouhý protokol. Když dlouhý, tak začínám hned a jinak po MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.10.13 12:41

@Kriplice držíme palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie