Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka nám se dceruška povedla až na 3 pokus IVF..(před tím jsme ještě zkoušeli, 3 IUI jendou KET, chodili jsme k léčiteli, a byla jsem i měsíc v lázní) chce to čas a trpělivost, ale znám spoustu holek co otěhotněli hned na první IVF a i po prvním IUI některé znám.. my na dcerušku čekali 4 dlouhé roky..byl to boj, ale vyplatil se
na institut an náměstí si holky dost stěžují já vím..především na Dr. Hradeckého, a vlastní zkušenost enmám atk enmohu soudit.. znám holky kterým tma k miminku pomohli, ale znám i ty co od nich přešli do Natalartu.. je to také o důvěře a dobrém pocitu.. když se budu v centru cítit nesvá a budu mít k těm lékařům nedůvěru tak je to pro pak pro naše tělo velké - bohužel i tohle všechno to dost ovlivňuje.. člověk musí být hlavně stále pozitivně naladěný a věřit, že to prostě vyjde..
PS: jo třeba se tam vážně setkáme..
![]()
@Adenka84 píše:
@kapyka nám se dceruška povedla až na 3 pokus IVF..(před tím jsme ještě zkoušeli, 3 IUI jendou KET, chodili jsme k léčiteli, a byla jsem i měsíc v lázní) chce to čas a trpělivost, ale znám spoustu holek co otěhotněli hned na první IVF a i po prvním IUI některé znám.. my na dcerušku čekali 4 dlouhé roky..byl to boj, ale vyplatil sena institut an náměstí si holky dost stěžují já vím..především na Dr. Hradeckého, a vlastní zkušenost enmám atk enmohu soudit.. znám holky kterým tma k miminku pomohli, ale znám i ty co od nich přešli do Natalartu.. je to také o důvěře a dobrém pocitu.. když se budu v centru cítit nesvá a budu mít k těm lékařům nedůvěru tak je to pro pak pro naše tělo velké - bohužel i tohle všechno to dost ovlivňuje.. člověk musí být hlavně stále pozitivně naladěný a věřit, že to prostě vyjde..PS: jo třeba se tam vážně setkáme..
![]()
Přesně tak ![]()
@Adenka84 jdu tam zrovna zítra. S výsledky z imunologie a genetiky, tak budeme domlouvat co dál.
@popina tak držím palečky ať dobře pochodíte a hlavně ať se brzy miminko zadaří.)
Tak já razim do Natalartu 23.9 ve 12hod.na první konzultci, TK mi drzte palce ![]()
@maminka189 to jsou.. ted až an Blábalovou.. ta nesedí snad nikomu…
@Adenka84 píše:
@maminka189 to jsou.. ted až an Blábalovou.. ta nesedí snad nikomu…
To je ta na té recepci? S ní mluvit po telefonu je peklo
@popina ano přesně tak to je ta na rececpi.. naštětsí jen na recepci ![]()
Poprve
Ahoj holky, právě jsem si domů přinesla žádost do Natalartu v Plzni, Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s personálem, doktory atd. A zajímá mi, jak je to tam s placením, za co všechno se vlastně platí…vůbec se v tomhle nevyznám a doufám teda, že všechno bude rychlé a našeho štěstí se dočkáme co nejdříve…:-)
@Dzanii Ahoj,já jsem v Natu moc spokojená. Přístup tam je naprosto skvělý. Za IUI se neplatí. Jen doplácíš za tu injekci. Pokud je to Pregnyl, tak je zadarmo a pokud Ovitrelle tak asi 360 Kč
Ceny IVF jsou:
ICSI - 7000,– Kč
PICSI - 14.000,– Kč do 10 oocytů, každý další oocyt nad 10 500,– Kč
AH - 3.000,– Kč
kryokonzervace - 4000,– Kč
prodloužená kultivace do stádia blastocysty - 3.500,– Kč