NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
7.10.19 15:52

Ono Gynprodyl a Utrogestan je stejny, jen prostě když mate třeba 4 Utrose zavádět, tak ale Gynprodylu jeden nebo dva, že v jedné tabletě je víc složky.

Já testovala vždy až tak 10.den. Vždy jsem si chtěla udržet ten pocit, že těhotná určitě jsem :) Třeba kamarádka z Natalu test vůbec nedělala a prostě šla až na tu krev, to já bych nevydržela ani za boha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 16:01

@Alča92 jsem na neschopence. Dělám práce no trochu namáhavou, ale hlavně velmi stresující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 16:06

Holky, před chvílí jsem byla na toaletě a něco ze mně vypadlo -cca 1 cm velké, světle hnědé- růžové. To asi nebude dobré, co? :mavam: Stalo se vám to některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 16:07

@Safrik už 6 den. Já jsem si říkala, že kdybych testovala tak brzo, že by mi to mohlo ukazovat ještě Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.19 16:33

@jary1 tak to je určitě lepší být doma ;).
Tak to vůbec nevím, co by to mohlo být :think:. Ale to emryo to asi nebude, to tak velký určitě není. Mně napadlo,
třeba jak se to emrbyo zahnizďuje, tak jestli trochu nešpiníš a nevypadl z tebe ten Gynprodyl :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.10.19 19:02

@jary1 6 den po et jsem byla 13 dni po ovitril a carka silila. Ale po 5 denni kultivaci, ty jsi vlastne po 3 ze? Tak to mas jeste cas. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 19:12

@Safrik no musím to vydržet, alespoň do příštího pondělí. Snad mi z toho do té doby nehrábne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.19 06:21

AHOJ, vůbec nevím zda je tohle fórum i pro chlapy, ale snad Vám to vadit nebude ;-) Jsme s manželkou také v Natalartu na IVF, máme dlouhý protokol Decapeptyl (aplikováno již 23 inj.) a Pergoveris (aplikováno již 6 injekcí /225IU). Jen jsem se chtěl zeptat, jak jste snášeli stimulaci vy? Manželku začala po tom Decapeptylu bolet hlava, záda, klouby a svaly… a teď po Pergoverisu už i pořádně břicho. Podle kontrolního sona, máme po 4 dnech už 5+3 folíků ;-) tak snad to bude všechno OK.

Jinak dík za tohle fórum, načetl jsem zde spoustu potřebných informací a alespoň mohu manželku udržovat v klidu a pohodě, když znám odpovědi ;-)… ona si tohle raději ani nečte, bojí se doktorů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.10.19 07:34

@Legi74 ahoj, já jsem měla krátký protokol a trochu jiné injekce. Hlava mě bolela( skoro jak migréna), bolest svalů, kloubů jsem neměla. Bolest břicha jsem měla, ale ze začátku moc ne( nejhorší to bylo po OPU). Doktor říkal, že je to tím, že je jo vevnitř zvětšené ( nateklé).
Přeju hodně štěstí a klidně zase napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.10.19 07:44

@Legi74 a mohu se zeptat, k jakému lékaři chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.19 09:02

@jary1 my jsme u MUDr. Boušeho, sice působí tak nějak zvláštně a když se nezeptáš, nic se nedovíš. Ale už jsme ho rozmluvili a teď už i vtipkuje a nakonec vycházíme fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.10.19 09:55

@Legi74 Ahoj, já měla krátký protokol, takže konkrétně s těmito injekcemi zkušenost nemám. My píchali Gonal a Cetrotide a skoro žádné negativní účinky to na mě nemělo. Občas mě trošku pobolívalo břicho, ale jinak mi po injekcích nic nebylo. Až po odběru mě bolelo dost břicho, ale jen ten den, druhý už bylo vše v pohodě.
Je super, že má v tobě manželka takovou oporu ;). Můj manžel se taky během celého toho procesu snažil udržet mě v psychické pohodě. I ty injekce mi musel píchat on, protože já bych to sama nezvládla :D.
Tak budu držet palce, ať Vám to dobře dopadne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.10.19 10:12

@Legi74 tak to je dobře, že jste si nakonec s ním sedli. Já ho po prvním IUI vyměnila. ;)
Ale sestřičky jsou tam moc fajn, tak se nebojte i zeptat jich, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.19 10:44

@jary1 jo my víme, od těch jsme se toho na začátku dověděli asi nejvíc. A teď už jsme tam jako doma. Nejhorší to ale bylo na začátku, to se pomalu i stydíš za to že máš problém a nedělá ti moc dobře o tom povídat, alespoň my to tak měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.19 10:51

Ještě se zeptám, jak to tam chodí po odběru vajíček. Pustí Vás samotné domů, nebo jen s doprovodem? Já tam s manželkou bohužel nebudu, mám současně odběr MESA/TESE, žel chybka je díky AZOO na mojí straně :-( a paní to vše vlastně musí podstoupit díky mě, protože ona je jinak OK.
Tak jen jestli je potřeba zajistit jí doprovod, protože já to asi nezvládnu ani když by mě pustili třeba na reverz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí