Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jary1 S nohama do praku, daji ti ruce i nohy do kozenych reminku a cekas.. udelaji ti vyplach, pripravujou kanylu do ruky.. a pak te uspi.
@jary1 Nohy do praku, nohy a ruce v kozenych reminkach. Udelaji vyplach, kanulu cca 5 minut cekani a pak usnes. ![]()
@jary1 tak to jsme na tom úplně stejně, já taky nebyla schopná si ty injekce píchnout sama, taky musel píchat manžel a já koukala jinam
. Určitě bude, vážně se není čeho bát
. Takže už jen přežít víkend a jdeš na to, super
. Mně ten čas teď vůbec neutíká, v pátek jdu na test krve jestli nám to vyšlo a jsem hrozně netrpělivá.
@Alča92 tak držím palce, ať to vyjde.
Budeš si před tím dělat test doma? Já třeba za 3,5 roku snažení jsem si ho udělala jen 2×, a to jen když jsem měla zpoždění. Tak jsem zvědavá, jestli to teď taky vydržím, si ho neudělat.
Tak se něčím pořádným zaměstnej. Já jsem se rozhodla, že budu že navrhovat novou kuchyň a třídit papíry( výpisy, smlouvy atd.)
@jary1 Děkuju
. No právě nevím, já se bojím, ze třeba bude ještě brzo a pak z toho budu zbytečně zklamaná. Ale nevím, jestli to až do pátku vydržím. Já si ho taky zatím dělala jen jednou, tak snad budu mít pevnou vůli. Jako víkendy jsou dobrý, to se vždycky zabavim, výlety a tak, ale v práci se hrozně nudím (jako co by za to asi jiní dali, ale já se pravě potrebuju nějak zabavit, abych na to nemyslela), takže teď docela lituju, ze jsem si tu neschpenku nenechala napsat, protože i doma bych se zabavila lépe. No to máš dobrý plány, to na to alepson nebudeš myslet
.
@Alča92 ahoj, tak to celkově nebylo tak hrozné, jak jsem čekala. Ale břicho mě bolelo pořádně, takže jsem byla ráda, že nemusím do té práce.
Jinak odebrali 8 vajíček, jedno bylo špatné.
Bohužel se oplodnilo jen 2. Byla jsem z toho celkem špatná( řvala jsem doma jak kráva
). Dobrá zpráva je, že jsou dobrá, takže zítra jdu na transfer.
A jak ty? Je vše ok?
@jary1 2 oplodněný jsou super
. Ale chápu, ze jsi z toho byla špatná, já měla po odběru vajíčko jen jedno, takže jsem to taky doma ořvala. Ale všichni mě uklidňovali, že nezáleží na počtu, ale na kvalitě. Takže hlavu vzhůru, ty 2 co máš jsou bojovníci
. Tak ti budu zítra držet všechny palce co mám
. Já na sobě vůbec nic nepociťuju, žádný příznaky nebo tak, takže jsem z toho trochu nervózní
. Akorat 3.-5. den po tom transferu jsem měla křeče v břiše jako kdybych to měla dostat, ale od ty doby nic. Ale ten test jsem si ještě nedělala, vydržím do pátku na tu krev. A ty si necháš zavést jedno nebo obě
?
@Alča92
Tak to jsi šikula, že to vydržíš. Držím moc a moc palce.
Já si nechám dát jen jedno. Jsem po císaři, tak by to bylo velké riziko, kdyby se náhodou uchytily obě.
@Safrik tak já nevím, ale u mě to udělali extrémně rychle. Jsem si lehla, napichla mě a řekla mi dobrou noc- a tma.
Jenom pak nevím, jak jsem se dostala zpět na pokoj prý jsem šla sama, ale mám totální okno. ![]()
@jary1 Bud rada ze to bylo rychle
Drzim palce aby se embryo chytlo a bylo vse jak ma do porodu ![]()
@jary1 no já si pro jistotu žádnej test nekoupila, jinak bych asi neodolala
. Ale jsou to nervy, zítřek bude snad nejdelší den v mým životě
. Děkuju
. Takže ty už doma jednoho špunta máš
?