Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evaplzen píše:
Ahoj všem, máme za sebou jedno neúspěšné iui v Natalartu, chci se zeptat na kolik vás vyšlo jedno ivf, případně, které z metod jste vybrali..a zda to vyšlo na poprve, diky moc..
Ahoj, my jsme teď akorát krátce po prvním IVF, bohužel bylo neúspěšné. Měli jsme ICSI 8.000,– a AH 3.500,–. Po odběru bylo jen jedno vajíčko, takže mražení ani prodlouženou kultivaci jsme neměli. Takže teď sbíráme síly a dáváme se dohromady před případným dalším pokusem. Mám taky anovulační cykly, ale doktor říkal, že by se teď mohlo třeba tělo nastartovat.
Ahoj, ve čtvrtek mám jít na krev. Budu 14 dní po ET. Musím tam pak čekat na výsledky nebo mohu jet hned po odběru domů?
@jary1 Já tam vždy čekala nebo se šla ven projít. Jdeš pak k dr, ten ti to povi, jak jsi dopadla. Výsledky jsou zhruba 30-40 min. Budeš doma dělat test?
@sonci82 jsem si to myslela, že ještě půjdu k Dr.
Jsem to nevydržela a už jsem se testla. Jsou tam pidi duchové.1. je ze soboty a 2. z pondělka. Bohužel to nijak nesílí ![]()
@jary1 Tak zas dobrý, že duch je
Ono někdy trvá, než zesílí…tak vyčkej
@sonci82 tak když koukám na ty tvoje testy, tak jsem drobet klidnější. Ve čtvrtek jedu na krev, tak uvidím, jaké mi vyjdou výsledky.
@jary1 píše:
@sonci82 tak když koukám na ty tvoje testy, tak jsem drobet klidnější. Ve čtvrtek jedu na krev, tak uvidím, jaké mi vyjdou výsledky.
Drzim moc palce na ctvrtek, jsou to nervaky
![]()
@Safrik no zatím nijak, jen lovim duchy :mrgreen Dnes jsem 12. den po ET( třídenního)
Ve čtvrtek jdu na krev.
@Dakota J děkuji, nervy to jsou pořádný. Už jsem stihla zhubnout skoro 3 kila
@jary1 Drzim palce aby to byl tehotensky duch
Prestan se takhle stresovat, to je to nejhorsi co pro to delas. Zacni se tesit a mysli pozitivne.
@Safrik děkuji. Snažím se být happy, ale někdy je mysl silnější. Nejhorší je ta nejistota.
Tak bohužel to nevyšlo ( biochemické těhotenství).
Drobet se dám do kupy a pak půjdeme hned na KET. Máme ještě jednoho mrazáčka.
Děkuji za vaši podporu.