Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj devcata, tak ja si pichal gonal a ted me zmenil pero ze me nerostou folikuli.
@Peťule 86 Ahoj, jejda, tak snad druhé injekce už budou na tebe líp účinkovat. Já teda gonal mám a v pohodě. Co jsi dostala teď?
Dobrý den. Mám dotaz, jaké je lepší centrum v Plzni. Natalart..nebo to druhé? Nebo je to jedno…
Olky mám tu 2 balení nevyužitého clexane. Předání v Plzni kdyby měl někdo zájem ![]()
Ahoj holky. Je to již dávno co jsem byla v centru. Nevíte některá kolik tam teď stojí IUI bez stimulace?
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Je to již dávno co jsem byla v centru. Nevíte některá kolik tam teď stojí IUI bez stimulace?
1500kc v Natalartu
@Margit. Tomanova ahoj, prosim te ty jsi ted v tom druhem centru v Plzni vid, nevis kolik tam stoji iui a jestli delaji ivf s minimalni stimulaci a za kolik? Jinak ti moc drzim palce, ahoj ![]()
@Anonymní píše:
@Margit. Tomanova ahoj, prosim te ty jsi ted v tom druhem centru v Plzni vid, nevis kolik tam stoji iui a jestli delaji ivf s minimalni stimulaci a za kolik? Jinak ti moc drzim palce, ahoj
Ahojky, IUI stojí ve Smetánce 1900 Kč. Byla jsem na IUI jen v Natalartu a tam po IUI nedávají žádné podpůrné léky. Od jedné známé vím, že ve Smetánce dávají po IUI Estroferm, Duphaston a další…
Jinak IVF ve Smetánce Ti určitě nastaví na míru… Není nic jednoduššího než se tam nezávazně objednat a poptat se
Oni tam krásně všechno vysvětlí, dají ti ceník se vším co nabízejí. Můžeš zkusit zajít na obě kliniky a pak se rozhodnout na kterou půjdeš ![]()
Hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
1500kc v Natalartu
Děkuji. Tak to je hezký, když jsem tam na IUI byla naposled tak to stalo 500kc
ale pro prcka všechno
@Margit. Tomanova píše:
Ahojky, IUI stojí ve Smetánce 1900 Kč. Byla jsem na IUI jen v Natalartu a tam po IUI nedávají žádné podpůrné léky. Od jedné známé vím, že ve Smetánce dávají po IUI Estroferm, Duphaston a další…Jinak IVF ve Smetánce Ti určitě nastaví na míru… Není nic jednoduššího než se tam nezávazně objednat a poptat seOni tam krásně všechno vysvětlí, dají ti ceník se vším co nabízejí. Můžeš zkusit zajít na obě kliniky a pak se rozhodnout na kterou půjdeš
Hodně štěstí
Dekuji, taky preji hodne stesti ![]()
Ahojky, jak to chodí v Natalartu, kdy z mi vyšel pozitivní test po ET. Zítra jdu na krev a k Dr. Minule, když byla krev negativní, tak jsem šla k Dr jen na konzultaci, jak budeme pokračovat v léčbě. A co teď, když bude krev pozitivní? To se jde k Dr taky jen na konzultaci? Chodí se tam pak na ultrazvuk?
Ahojky, půjdeš k Dr ten ti řekne jak je HCG. A pozve si tě na ultrazvuk.