Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MaRou píše:
@Annyzs je mi to jasnýtaky jsem to tak měla
@Dakota J a teď je tam i doktorka
byla jsem u ní naposledy..
Jo, tak tu jsem tam mela uz taky, ze ji ale doktor zaucoval a pusobila tedy taky moc prijemne
.
@Dakota J teď už tam byla sama, a říkala, že každý pondělí dělá dole na genetice screening..kdybych chtěla k ní, když už se známe ![]()
@MaRou píše:
@Dakota J teď už tam byla sama, a říkala, že každý pondělí dělá dole na genetice screening..kdybych chtěla k ní, když už se známe
Tak to je fajn
, k ni bych sla hned, pusobila na me fakt dobre.
.
@MaRou @Dakota J máte pravdu
. Já už se těším, po té dlouhé dobe vím, že se začne pořád e něco dělat i kdyby to nevyšlo ale vím, že jsme pro to apsin něco udělala.
ale každopádně věřím že to vyjde. Co si Budem.
ano taky jsme slyšela že to tak stoji dokonce do 100 tis. Ale asi to mají jak kde to netuším. Akorad co mě trápí, od nového roku jsme přestali kouřit takže jsme nabrali nějaké ty kila, plus teď jak jsme doma,
žádná sláva. Docela mě to děsí. ![]()
@MaRou A mas tam stalyho doktora, nebo jdes k tomu co tam zrovna je? Ja mam Rokytu, ale kdyz tam nebyl, uz jsem vystridala vsechny. Rokyta je nejvetsi optimista, tak toho ja potrebuju.Kdyz mi pri prvni navsteve rekli jake mam male sance vzhledem k veku, tak to byl pro me strasny sok. A Rokyta je fakt hodnej, ikdyz jsem kolikrat mela fakt blby dotazy, tak ani nemrkl a vysvetlil mi jak to teda je. Cloveku to stejne vsechno poradne dojde, az kdyz si tim prochazi
.
@Annyzs píše:
@MaRou @Dakota J máte pravdu. Já už se těším, po té dlouhé dobe vím, že se začne pořád e něco dělat i kdyby to nevyšlo ale vím, že jsme pro to apsin něco udělala.
ale každopádně věřím že to vyjde. Co si Budem.
![]()
ano taky jsme slyšela že to tak stoji dokonce do 100 tis. Ale asi to mají jak kde to netuším. Akorad co mě trápí, od nového roku jsme přestali kouřit takže jsme nabrali nějaké ty kila, plus teď jak jsme doma,
![]()
žádná sláva. Docela mě to děsí.
No to mi ani nemluv, imunolozka mi rekla, ze by to chtelo drobet upravit vahu, tak zatim ji upravuji smerem nahoru
,ted uz jdu do prace, tak snad to pujde dolu, doma clovek jen kyne
![]()
@Dakota J přesně. Já mám od nového roku nahoře už 10kilo cca
vždy sme byla tak plnostihla. Ale teď mě už připadá že Příbram jen se na něco podívám a to nejsme nijak zvlášť jedlik spíš jim blbě málo piju vše vím ale…
ale jako Nekdy jsou dny kdy člověk sežere
![]()
@Annyzs píše:
A do práce.. To netuším kdy jdeme.![]()
To vis, ja taky nevedela, zrovna vcera jsem se to dozvedela, u nas to bylo, ze se taky nevedelo co bude a cekali jsme az nas zavolaji. Myslim ze je dobre, ze jste to zacali resit v tom centru.
.V tomto veku mas velke sance na uspech
.Ja taky zkusim co pujde, at si jednou neco nevycitam.
@Dakota J měla jsem Boušeho, a byla jsem spokojená..ale vyzkoušený mám taky všechny
@Annyzs s tou váhou to chápu, nejsem hubená a nikdy jsem nebyla..před posledním pokusem IVF jsem ale shodila cca 15 kg, začla chodit cvičit Mojžíšovou, měla jsem odblokovanou páteř a předtím chodila ještě na zdravotní masáže, kde mi taky odblokovali celý záda..A zadařilo se ![]()
@MaRou píše:
@Dakota J měla jsem Boušeho, a byla jsem spokojená..ale vyzkoušený mám taky všechny@Annyzs s tou váhou to chápu, nejsem hubená a nikdy jsem nebyla..před posledním pokusem IVF jsem ale shodila cca 15 kg, začla chodit cvičit Mojžíšovou, měla jsem odblokovanou páteř a předtím chodila ještě na zdravotní masáže, kde mi taky odblokovali celý záda..A zadařilo se
To je super, moc ti to preju
,hlavne ze to vyslo
@Dakota J přesně, zkusit se má vše. Nám volali ze další týdne ještě nejdeme. Tak apaon mám v klidu si tam zajít
. @MaRou tak to je prima, to je fajn. To bych taky chtěla. Ale podívám se po netu na nějaké základní cviky. Slyšela jsme na to dobře recenze. A kolik je vám holky? Zda se můžu optat.
@Annyzs mě čerstvých 28
jestli ti můžu poradit, ze začátku by jsi měla jít k odborníkovi, ukáže ti jak přesně cvičit jak dýchat..ja chodila k super paní, ktera dělá i odblokování té páteře a probere to s tebou z trošku jiného pohledu a myslím si že to není taky od věci ![]()
@MaRou tak to jsme skoro stejně staré já si ještě chviličku počkám
. Jo to je pravda. ![]()
@MaRou píše:
@Annyzs mě čerstvých 28jestli ti můžu poradit, ze začátku by jsi měla jít k odborníkovi, ukáže ti jak přesně cvičit jak dýchat..ja chodila k super paní, ktera dělá i odblokování té páteře a probere to s tebou z trošku jiného pohledu a myslím si že to není taky od věci
Ja byla taky primo u fyzioterapetky a podle knizky to fakt clovek asi ani nemuze delat spravne, ja kdyz tam byla pak podruhe, tak mi spoustu veci opravovala, ze delam spatne.Muzu se zeptat jak jsi dlouho cvicila tu Mojzisovou? Ja 2 mesice a mne to blokovalo furt ruku, i ta fyzio rikala ze to vidi, proste mi bolela strasne ruka, pak jsem to cviceni vzdala, jestli nevyjde ivf, tak to zkusim zas. Jinak mne holky 44,hruza no, v centru jsem uz rok. V podstate na zacatku mi hned rekli, ze mam sanci 5 procent. Vylezla jsem
z centra a rekla priteli at si najde jinou zenskou,mladsi.Byl to sok. Nevysel mi dlouholety vztah a pak spatny vyber chlapu co deti nechteli a kdyz jsem s nekym konecne co deti chce, tak jsem stara, no ale vidim to jeste na rok boje, nez to zabalim.