NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9000
1.5.20 11:09
@Annyzs píše:
@Dakota J Joo to je fakt :think:, ale každopádně šance i když nižší, je! Já bych asi taky nechtěla darované. Já věřím že to vyjde. Takže ty by jsi každou chvíli měla testovat jestli sem to pochopila.. Nebo teprve půjdeš. Já jsme z toho tak nervózní :roll: jestli mi to pomůže vůbec. Já už bych chtěla vědět na čem jsme. To čekání je strašné. :zed: kodr když člověk sedí doma, pořád něco čte. :roll:

Test bude v pondeli :mrgreen:,no vem si ze u tricetilete zenske reknou, ze ma 60 procent a ja 5 a uz mi i jeden doktor rekl, ze nula, tak to moc na psychice neprida, ale zkusim co pujde, at si jednou nevycitam, ze jsem neudelala vse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
1.5.20 11:11
@Annyzs píše:
@Dakota J Joo to je fakt :think:, ale každopádně šance i když nižší, je! Já bych asi taky nechtěla darované. Já věřím že to vyjde. Takže ty by jsi každou chvíli měla testovat jestli sem to pochopila.. Nebo teprve půjdeš. Já jsme z toho tak nervózní :roll: jestli mi to pomůže vůbec. Já už bych chtěla vědět na čem jsme. To čekání je strašné. :zed: kodr když člověk sedí doma, pořád něco čte. :roll:

Nejvetsi nervy jsem zazila pri ivf, kdy cekas, jestli ta embrya preziji a kazde rano si volas do centra, jsem se vzbudila vzdy ve 4 rano a cekala v nervech na 9 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.5.20 11:15

@Dakota J přesně, nedá to :mrgreen: tak to se budu modlit to půjdu na krev :dance: jo to iui je 10 % šance prý co kolik sem dočetla. Já s přítelem jsme před 9 let a nikdy jsme se nechranili, jako dříve jsme. To ani nějak neřešila měla jsme MS nepravidelně což mě nijak ani nevadilo. Ale postupech času asi 5 let zpět sem to vsse začala řešit. Kdzy mě dr řekla že mám to pcos nasadila mě hák to jsme brala rok asi. Pak sem vysadila že se chceme snažit pořád nic pak mě začala poštu e stimulovat až jsme tam kde jsme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
1.5.20 12:15
@Annyzs píše:
@Dakota J přesně, nedá to :mrgreen: tak to se budu modlit to půjdu na krev :dance: jo to iui je 10 % šance prý co kolik sem dočetla. Já s přítelem jsme před 9 let a nikdy jsme se nechranili, jako dříve jsme. To ani nějak neřešila měla jsme MS nepravidelně což mě nijak ani nevadilo. Ale postupech času asi 5 let zpět sem to vsse začala řešit. Kdzy mě dr řekla že mám to pcos nasadila mě hák to jsme brala rok asi. Pak sem vysadila že se chceme snažit pořád nic pak mě začala poštu e stimulovat až jsme tam kde jsme :think:

Vim, ze to mela kamaradka, nepravidelnou ms, nedozravaly ji vajicka, dostala clostil, ale doktorka ji hlidala, rekla presne kdy to maji zkouset plus injekce a otehotnela dvakrat doma, ani do toho centra nemuseli, ja verim, ze v centru ti pomuzou.Jako ja uz dvakrat po iui mela pozitivni test, takze to tam casuji dobre. :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.5.20 12:35

@Dakota J tak to je fajn, jako já si myslím že mě rostou folik. Ale neuvilni se díky té pcos tvrdé slupce či jak to je z toho vaječníku. Když jsme byla v únoru si pro doporučení do natal.tak mě jeste zkoukla a byl tam folik 21 mm a byla jsem 18dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.5.20 12:38

A to už jsme neužívala clostilbegyt. Ale kdzy jsme ho měla to bylo v říjnu to jsme tam byla na prevenci to jsme byla 13dc a byl 18 mm. Jestli se to tím zkrátilo a u mě v normálním cylki je o pár dní později je možné ale allsi se neuvolni :nevim: to zjistím jak si mě pozvou v půlce cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
1.5.20 14:30
@Annyzs píše:
A to už jsme neužívala clostilbegyt. Ale kdzy jsme ho měla to bylo v říjnu to jsme tam byla na prevenci to jsme byla 13dc a byl 18 mm. Jestli se to tím zkrátilo a u mě v normálním cylki je o pár dní později je možné ale allsi se neuvolni :nevim: to zjistím jak si mě pozvou v půlce cyklu

Ja to mam jak kdy a je uplne jedno jestli ten clostik beru nebo ne, mam ovulaci 11az 15 den, v tomhle rozmezi, oni si tam s tebou poradi, neboj :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.5.20 14:32

@Dakota J jo to asi jo, ale člověk na to porad mysli no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
1.5.20 14:53
@Annyzs píše:
@Dakota J jo to asi jo, ale člověk na to porad mysli no :mrgreen:

Ja taky sjizdela diskuze a koumala to :lol:,pak jsem mela dotazy na doktory a slo by to takhle a takhle? :lol: Rokyta jako tezce v pohode, ten jen na my napady -no uvidime.Pak az kdyz jsem tim prochazela, tak jsem zjistila, ze jsem byla jaksi mimo. A ze to nebylo treba ani realne, oni ti poradi co jde a tak.Taky kdyz jsem dostala injekci na zastaveni ovulace, aby nepopraskaly uz velke folikuly a male dorostly, tak jsem cela vykulena rikala dr. Rokytovi, jestli ty velky neutecou, tak se smal, ze at jsem v klidu.No nekdy tam maji se mnou peknou legraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.5.20 15:05

@Dakota J :mrgreen: :mrgreen: ale tak proč se na to nezeptat… To já spis vždy poslouchám pac většinou zapomenu a kolikrát se na nic ne zeptám v tu chvíli ale napadne mě to když už jsme pryč. Takže já ji budu důvěrovat.. A ta paní dr. Co jsem to s ní konzultovala by mě měla dělat i ten zákrok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.5.20 08:00

@Dakota J Ahojky tak na tebe myslím, ✊ ✊ ✊ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.20 16:16

Ahoj holky z natalartu máme dvojcatka holčičky. Zdravé., krásné i hodné. :D chtěla jsem se zeptat máme v centru zařazené jedno embryo a nevím jestli se něco platiplatlili jsme v loni zařazení a už je to rok pryč tak nevím jestli se ozvou že máme něco zaplatit nebo jak to funkuje. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.11.20 15:45
@Anonymní píše:
Holky nechci tady vyvolávat vášnivé diskuze, ale uvědomujete si, kolik úspěšnych IVF provedli a tito to nikde nepisou, nediskutujou, nejsou vidět?. On stačí jeden špatný pokus, přidá se druhá nešťastná, ale ty stovky šťastných třeba ani neví, že se někde o tom diskutuje, takže to hned vypadá, že centrum je špatné. Přemýšlely jste podle čeho by si asi zrovna Vás vybrali a řekli si, těm to v laboratoři zkazíme?? Já přišla do centra ve vyšším věku, s diagnózou, při které je přirozené otěhotnění málo pravděpodobne a po dvou neúspěšných IUI (bylo jasné, proč) jsem otěhotněla hned na první pokus IVF a jedno máme v mrazáku. Mohla jsem tedy být ta, které by to mohli zkazit, aby opakovala více pokusů a tím na tom víc vydělali, ale nic z toho se nestalo a ač jsem s tím moc nepočítala, hned to vyšlo. Pokud máte v hlavě, že Natalart je špatný, jděte na náměstí, ale věřte, že i odtamtud lidé odcházejí

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký problém jsi měla, pokud ti o tom nevadí mluvit? Já jsem teď po třetí neúspěšné IUI a v prosinci jdeme na první IVF. Partner a jeho spermiogram je naprosto v pořádku, ale já mám snad všechno co se dá :D Jsem po leukémii a transplataci kostní dřeně (10 let zpět), následkem celotělového ozařování mi zničili slinivku, takže mám cukrovku a do toho mám na děloze malý myomek. Chodíme do Natalartu od května 2020 a v pátek jdu na vyšetření před IVF (prý hlavním důvodem návštěvy je zjištění, zda nemám cystu). Děkuju za zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.11.20 12:21

Ahojky je tady někdo kdo je teď po LET /ET začátkem listopadu a chodí do Natalartu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.21 15:55

Dotaz

:) Ahoj, mohla bych se zeptat kolik jste cca platili za IVF? Děkuji
Už jsme objednané tak čekáme na termín. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek