NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8926
26.4.20 16:37
@Annyzs píše:
@MaRou, @Dakota J, Ahojte holky, ještě mě tak napadlo, o té rodinné anamneze, jak se nás bude ptát, je to všeobecne, nebo jen konkrétně ohledně gyn. :? Asi se ptám už na kraviny, už mě z toho asi sibe. :mrgreen: :nevim:

Nas se teda ptali na vsechny nemoce, takze vseobecne a chteli to vedet i od pritele i ode mne a koumali co jsem vse mela za operace, celkem nas proklepli no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.4.20 21:57

@Dakota J páni. Tak to jo. Děkuji moc. To abych si ještě vše pozjistovala. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 10:36

@MaRou @Dakota J Ahojte holky návštěva za mnou. Domluvili jsme se na iui, že je lepší začít taou přirozenější cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
28.4.20 10:38

@Annyzs ahoj, tak super..ja taky tak začínala :) u koho jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 10:41

Heled u paní doktorky. Jméno si teď nepamatuji ale začínalo od V. Vaculikova či něco podobného. Příjemná paní doktora :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
28.4.20 10:43

@Annyzs Václavíková :) teda aspoň myslím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 10:48

@MaRou ano asi ano :lol: já zapomela jak sme byla nervózní 🤣 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
28.4.20 10:50

@Annyzs to naprosto chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 11:19

:mrgreen: a co ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8926
28.4.20 11:22
@Annyzs píše:
@MaRou @Dakota J Ahojte holky návštěva za mnou. Domluvili jsme se na iui, že je lepší začít taou přirozenější cestou.

Super, ja tak taky zacinala.Me dokonce ani prvni tri cykly nestimulovali, protoze mi to fungovalo samo a hned druhy iui biochemicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8926
28.4.20 11:25
@Annyzs píše:
Heled u paní doktorky. Jméno si teď nepamatuji ale začínalo od V. Vaculikova či něco podobného. Příjemná paní doktora :wink:

Ja z ni mela taky dobry dojem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 11:48

@Dakota J no to je škoda ze to bylo. Ale hlavi jenže to šlo. ;) já vlastně beru pořád ten utorogestan což říkal že je i dobré že mám ten cyklus zpravidelneny. Tak v polovině cyklu bych měla jít na sono přítel na odběr. A to je vše v ten den myslím ale nevím v jakém rozmezi časově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8926
28.4.20 12:05
@Annyzs píše:
@Dakota J no to je škoda ze to bylo. Ale hlavi jenže to šlo. ;) já vlastně beru pořád ten utorogestan což říkal že je i dobré že mám ten cyklus zpravidelneny. Tak v polovině cyklu bych měla jít na sono přítel na odběr. A to je vše v ten den myslím ale nevím v jakém rozmezi časově.

Tak drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.4.20 12:51

@Dakota J děkuji Tobě také :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.4.20 11:33

@Dakota J @MaRou zdravím holky, tak MS už dorazila kupodivu o pár dní dřív s čímž jsme nepočítala. Na krev jdu v pondělí to budu 5dc a zřejmě i po tak snad to ne a.. Mám to vždy tak 4 dny. A co vy? Jak pokračujete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí