Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jen chci povzbudit ty, které se do Natalartu chystají nebo už podstupují IVF.
Nám vyšlo v Natu 2.IVF. Sice jsem měla jen 3 folikuly ( nějak špatně jsem reagovala na léčbu, ač prvně to bylo v pohodě), z toho byly 2 vajíčka, obě se oplodnily a ještě i vydržely do 5.dne
. Jsou to bojovníci ![]()
Tak neztrácejte naději, jednou určitě najdete // jako já.
Ahojte holky, jsme objednaná do Natu. Jdeme společně s přítelem. Chtěla bych se zeptat jen orientačně na ceník, aby jsme se nějako pripravili. A zda se platí taky ta prví návštěva? Moc děkuji a všem držím palečky ![]()
@Annyzs píše:
Ahojte holky, jsme objednaná do Natu. Jdeme společně s přítelem. Chtěla bych se zeptat jen orientačně na ceník, aby jsme se nějako pripravili. A zda se platí taky ta prví návštěva? Moc děkuji a všem držím palečky
Pri prvni navsteve neplatite nic, hlavne mejte oba obcanske prukazy, si vas zapisi, vemou vam obema krev, partner odevzda sperma, pohovori si s vami doktor, jake jsou moznosti.Cena IUI 1500kc, IVF na pojistovnu zhruba vyjde do 20 tis, to se neda presne rict, zalezi co budete potrebovat, oni vam tam ceny ke vsemu reknou.Ted je novinka k IUI, mikrofluid sperm sorting-lepe to tridi spermie -priplatek 2 tisice. Pokud bys byla samoplatce tak IVF 70 tis, s darkyni by to vylezlo na 100 tis, IVF s minimalni stimulaci jako samoplatce 30 tis.,je to jen tak orientacne, jsou i ruzne metody, co si muzes priplatit.Take drzim palce, jinak mi delali i pruchodnost vejcovodu, ted nevim presne ten nazev, tak to stalo 1500kc, AMH -test kolik mas zasobu vajicek byl zdarma. Jinak ja jsem samoplatce, tak mozna ti k tomu jeste nekdo napise vic. ![]()
@Annyzs Ahoj, návštěva se neplatí. Vyšetření jako odběr krve nebo spermiogram se také neplatí. Platí se výkony, metody a léky. Cca jedno IVF mě vyšlo na 20-23 tisíc. Záleží jaký máte problém a jaké zvolíte metody.
Přeji ať se brzo zadaří.
@Anonymní píše:@jary1 Moc Vám děkuji za informace. Já mám pcos. Tak sem zvědavá co se s tím dělá. Na MS beru stále utrogestan. Chvíli jsme brala i clostilbegyt snad 4 cykly 3 cyklus mě zvýšila dávku na 2. A nic ale taky jsme nechodila na zadne kontroly.😓 Což sem hodně četla že to je důležité. No uvidme co mi řeknou tam
Pri prvni navsteve neplatite nic, hlavne mejte oba obcanske prukazy, si vas zapisi, vemou vam obema krev, partner odevzda sperma, pohovori si s vami doktor, jake jsou moznosti.Cena IUI 1500kc, IVF na pojistovnu zhruba vyjde do 20 tis, to se neda presne rict, zalezi co budete potrebovat, oni vam tam ceny ke vsemu reknou.Ted je novinka k IUI, mikrofluid sperm sorting-lepe to tridi spermie -priplatek 2 tisice. Pokud bys byla samoplatce tak IVF 70 tis, s darkyni by to vylezlo na 100 tis, IVF s minimalni stimulaci jako samoplatce 30 tis.,je to jen tak orientacne, jsou i ruzne metody, co si muzes priplatit.Take drzim palce, jinak mi delali i pruchodnost vejcovodu, ted nevim presne ten nazev, tak to stalo 1500kc, AMH -test kolik mas zasobu vajicek byl zdarma. Jinak ja jsem samoplatce, tak mozna ti k tomu jeste nekdo napise vic.
A po té první návštěvě jste šly po kolika dnech či týdnu na nějaký vyšetření, popř. Zákrok.
@Annyzs píše:
A po té první návštěvě jste šly po kolika dnech či týdnu na nějaký vyšetření, popř. Zákrok.
Ja nemam problem co ty, takze nevim jak to bude u tebe, ja mela ovulaci i sama od sebe a zacinali u me tim zakrokem s vejcovody a to bylo do mesice, predtim se cekalo na hormonalni profil, to se nabira myslim 3 den kdy menstruujes, urcite si nepredstavuj ze do mesice je ivf, tak rychle to neni.Ja predtim nekolikrat podstoupila iui, nez jsem dosla k ivf. Uvidis no.Pri te prvni navsteve se uz muzes na vse vyptat.Ja nevim jak se postupuje pri tvem problemu ![]()
@Anonymní píše:
Ja nemam problem co ty, takze nevim jak to bude u tebe, ja mela ovulaci i sama od sebe a zacinali u me tim zakrokem s vejcovody a to bylo do mesice, predtim se cekalo na hormonalni profil, to se nabira myslim 3 den kdy menstruujes, urcite si nepredstavuj ze do mesice je ivf, tak rychle to neni.Ja predtim nekolikrat podstoupila iui, nez jsem dosla k ivf. Uvidis no.Pri te prvni navsteve se uz muzes na vse vyptat.Ja nevim jak se postupuje pri tvem problemu
Jo to je Jasný, to si ani nepředstavuji
. Já doufám jen, že to snad semnou nebude až tak moc hrozné.
![]()
@Annyzs píše:
Jo to je Jasný, to si ani nepředstavuji. Já doufám jen, že to snad semnou nebude až tak moc hrozné.
![]()
Drzim palce, mozna ani k ivf nedojdes a podari se to, ono i zalezi na stesti a jak na tom bude partner atd… ![]()
@Anonymní píše:
Drzim palce, mozna ani k ivf nedojdes a podari se to, ono i zalezi na stesti a jak na tom bude partner atd…
To je fakt, to by bylo prima, ale stojím nohama na zemi, takže počítám i s tím "nejhorším "moc děkuji. A vy také dochazite? Nebo už jsi tehu? ![]()