Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jary1 Tak to je hodně málo, no. Je mi to líto! Ket určitě vyjde ![]()
@jary1 Je mi to lito. Ket urcite vyjde
. Ja se tenkrat ptala primare Heliosu v Brne, kdyz nam 1 ivf nevyslo po 3denni kultivaci, a bylo mi receno, ze 3dny stare embryo je teprve ve vejcovodu. A ze 3denni embryou v deloze nema co delat, paklize mi bylo transferovano 3denni embryo tak car nedela vsechno proto aby ivf bylo uspesne. Tahle informace me zajimala tak, ze sem se ptala i na namesti, a tam mi bylo receno ze transfer 3denniho embrya vubec nedelaji. Takze, Tobe drzim palce aby se rozmrzle embryjko chytlo v dalsim ketu. A ty se netrestej za to ze to nevyslo. Tva chyba to neni, je to smutny, taky jsem to zazila, drz se a ver ze ket vyjde! ![]()
@jary1 píše:
Tak bohužel to nevyšlo ( biochemické těhotenství).
Drobet se dám do kupy a pak půjdeme hned na KET. Máme ještě jednoho mrazáčka.
Děkuji za vaši podporu.
Tak to je mi moc lito, drzim palce na KET
![]()
@Safrik píše:
@jary1 Je mi to lito. Ket urcite vyjde. Ja se tenkrat ptala primare Heliosu v Brne, kdyz nam 1 ivf nevyslo po 3denni kultivaci, a bylo mi receno, ze 3dny stare embryo je teprve ve vejcovodu. A ze 3denni embryou v deloze nema co delat, paklize mi bylo transferovano 3denni embryo tak car nedela vsechno proto aby ivf bylo uspesne. Tahle informace me zajimala tak, ze sem se ptala i na namesti, a tam mi bylo receno ze transfer 3denniho embrya vubec nedelaji. Takze, Tobe drzim palce aby se rozmrzle embryjko chytlo v dalsim ketu. A ty se netrestej za to ze to nevyslo. Tva chyba to neni, je to smutny, taky jsem to zazila, drz se a ver ze ket vyjde!
A na namesti delaji transfer jak stareho embrya? Jdes tam na dalsi pokus? Ja zatim cekam na vysledky z imunologie a pak se uvidi co dal…vsem vam drzim palce ![]()
@Dakota J Ahojky, jojo jdu tam na 3 snad posledni pokus. My byli taky na imunologii. Celou dobu sem si rikala ze bude problem tam, ze treba moje telo ty spermijky zabije driv nez nekam dopkavou. A pani Galova-Ulcova me vyvedla z omylu. Jsem zdrava ja i manzel. Nemame na sebe vubec alergii. Byla sem rada, ale o to vic me to ser*, neni co lecit.
Chodi te na namko nebo do natu? K tem embryiim, transferovat se maji 5 denni embrya. 5 den po oplodneni embrya padaji do delohy z vejcovodu a jsou schopna se zavrtat do delozni sliznice. Nerikam, samozrejmne jsou vyjimky kdy se chytlo i 3 denni embryo. Ale aby se co nejvic transfer priblizil spontalnimu tehu, mela by byt embrya transferovana po 5 denni kultivaci.
@Safrik píše:
@Dakota J Ahojky, jojo jdu tam na 3 snad posledni pokus. My byli taky na imunologii. Celou dobu sem si rikala ze bude problem tam, ze treba moje telo ty spermijky zabije driv nez nekam dopkavou. A pani Galova-Ulcova me vyvedla z omylu. Jsem zdrava ja i manzel. Nemame na sebe vubec alergii. Byla sem rada, ale o to vic me to ser*, neni co lecit.Chodi te na namko nebo do natu? K tem embryiim, transferovat se maji 5 denni embrya. 5 den po oplodneni embrya padaji do delohy z vejcovodu a jsou schopna se zavrtat do delozni sliznice. Nerikam, samozrejmne jsou vyjimky kdy se chytlo i 3 denni embryo. Ale aby se co nejvic transfer priblizil spontalnimu tehu, mela by byt embrya transferovana po 5 denni kultivaci.
Diky za info, my chodime do Natalartu.Taky jsem si rikala, co kdyby byl problem v te imunologii, takze jsem to vysetreni chtela mit.Pani doktorka je teda sympaticka, ale dost razna osoba.Ti reknu, kdyz se me zeptala jestli delam nocni a ja to odkyvala, tak ona -takze je delat nebudete a hned vypsala papir a ja jen
, ti reknu, ze jsem ani nepipla
.Pritel se pak strasne smal, ze mi nekdo vzal rec
.Drzim ti moc palce ![]()
Mne v Natu dali jednou tridenni, pak jedno pětidenní a stejně se nechytlo ani jedno. Jenže to pětidenní si myslím, že nebylo v takové kvalitě jako mi dávali pětidenní na náměstí. Takže tak…
@Dakota J Tak to je uplne to same jako ja s tou nocni, rekla mi to same
@sonci82 Soni, podle me maji proste nekvalitni tu embryologickou laborator..
@Safrik ahoj, ty jsi zmiňovala, že jsi taky měla biochemické. Kdy jsi potom dostala MS? Dr říkal, že by měla přijít za 2-3dny, ale jsem už 4,5 dne od vysazení léku a furt nic. Někdy mě začne bolet břicho a v kříži jako první den MS, ale pak to zase odezní.
@Dakota J Ahoj, už máte výsledky imuno? Jdeš na IVF v Natalartu?
@jary1 píše:
@Dakota J Ahoj, už máte výsledky imuno? Jdeš na IVF v Natalartu?
Ahoj, ano a vse v poradku, nenasli nam vubec nic, sla jsem jeste na iui a pak ze pujdu na ivf a stalo se mi to co nikdy, proste se ovulace promeskala, myslela jsem, ze mi klepne, takze ivf v lednu, v prosinci iui, chtela jsem to naposled zkusit.Co ty, pujdes na KET? Jinak zustavam v Natalartu a urcite tam ivf zkusim, pak uvidim co dal kdyby se nepovedlo
@Dakota J no já jsem nelenila a po neúspěšném ET jsem hned šla na KET. Byla jsem minulé úterý, takže teď zas čekám a čekám. Pokud by to nevyšlo, tak taky půjdu v lednu na IVF (bohužel už nemáme více mrazáčků).
Jak se prosím testuje ta imunologie ( krev?). A jak dlouho jste čekali na výsledky?
@jary1 hlavně na imunologii můžeš jít min 6 týdnů po IVF(kvůli hormonům, aby z tebe vyšly). Tobě i partnerovi vezmou krev plus on dá zase vzorek. A cca 4 týdny na výsledky. My šli nějak 3.1. a hned nás objednala na někdy 4.2.,abychom šli pro vysledky. Ale doufám, že tam nebudeš muset jít ![]()