Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eliza13 Tak držím palečky, aby to už konečně vyšlo, pkud to teď opět nevyjde, jdu na vyšetření průchodnosti vejcovodů a uvidíme co dál, ale doufám, že vyšetření nebude třeba ![]()
@Ive88 to mne vubec nerikali, ze bych na to mela jit, kdyz to zase nevyjde
dekuju ti moc..i tobe drzim palecky ![]()
@eliza13 Dělali mně i manželovi komplet vyšetření s tím, že vše ok a že tedy je pro nás vhodná IUI no a když první nevyšla, tak teď u té druhé mi bylo řečeno, že raději udělají ještě vyšetření průchodnosti vejcovodů pokud to opět nedopadne, takže teď čekám jak dopadne druhé IUI ![]()
@VerunkaK90 dari se mi dobre. porad beham za malym tak nemam cas se nejak moc pozorovat.ale tlaci mi v pravo v podbrisku, nekdy vic a nekdy min.tak snad se tam poradne zavrtava ![]()
@VerunkaK90 dekuji.zavadim 3× denne 2 tablety a vecer mi manzel picha clexane-na redeni krve
@Jiřinkka No myslím si že to nevyšlo, nemám buhví jaké píchání už a nic…Jediné co mě fakt tráp ta bolest v konečníku, nafouklá a několikrat denne musim kadit ale musím hodne tlačit aby něco šlo.. a jde ale prujem, hrozny..nafouklá a plynatost, dnes je mi ale oproti jiným dnům líp..mám tlak v bříše už od začátku, ale žádná krev jako při zahnizďování..ostré píchání už taky nemám..nevím…uvidíme jestli mrcha dojde nebo ne..nebudu se trápi testováním dřív..myslím že nic..:(
@Jiřinkka aha, tyjo..a ten utrouš ti nezpusobuje zadne potize jo? já zavádím třikrát denně..ale tak ty jsi po ivf..tak je jasné že toho musíš asi víc..
@VerunkaK90 tak uvidis treba to vyjde. jeste neztracej nadeji.ne utros mi nic nezpusobuje. krome toho, ze ze me porad vytejka tak nic ![]()
@Jiřinkka aha, oki děkuju, tak se drž
a dej občas vědět co a jak jo
a špinila si třeba? když se u tebe zahnizdovalo to miminko
věřím že se u tebe zahnízdilo ![]()
@VerunkaK90 dekuji, snad se zahnizduje.ne ja sem nespinila a ani ted nespinim.dam vedet. pristi patek nebo sobotu zkusim testnout tak snad tam budou //
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď