Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eliza13 jo mrazacci sou suoer.snad je nebudeme potrebovat a zadari se hned
@Jiřinkka Užásný, závidím..!
je to zázrak..už tohle..vložení..uzasny vedet že je vajicko oplodnene a je v tobe..vid.
@Jiřinkka urcite nebudou treba.. maximalne, budete-li chtit treti ![]()
@VerunkaK90 jo je to velkej zazrak jak to umi doktori udelat, aby oplodnili vajicko a vratili ho zpatky.ted hlavne, aby to byl bojovnik a poradne se zahnizdil
@Jiřinkka určitě je to bojovník když tak hezky rostl..ted bude rust dal, neboj
![]()
Ahoj holky,
moc Vám držím palečky
@Jiřinkka Ať se krásně zabydluje!
Já byla dnes na gyndě, tak máme ručičky, nožičky 2,5cm a vrtíme se ![]()
Byli jsme z toho hrozně dojatí. 9 srpna nás čeká screening a test na cukrovku. Jinak je mi pořád
Ale hlavně, že je malé v pořádku.
@Sarah90 dekuji.jak se tam vrti je moc krasny.ty jo tebe se nevolnosti nemuzou pustit vid.tak snad brzo bude lip, ale co by sme pro ty mimca nevydrzeli
@Sarah90 To je paráda!
Holky, jak Vám bylo po inseminaci, já jsem dnes třetí den po a vlastně hned v sobotu mě začalo bolet břicho ale dnes je to hodně, bolení, píchání, jde mi to až do zadku, jsem nafouklá, nadmutá..špatně se mi chodí jak mě tam vše tlačí, máte některá z Vás zkušenost? měla jste to taky některá tak? samotný zákrok nebolel vubec ani potom celý den..v sobotu prvně a to jsem přikládala ovulaci..taky jsem se teď dva dny po sobe vzbudila ve tři v noci na čůrání..jak jste to měli vy? a jak to dopadlo? Budu vděčná za vše..
![]()
@VerunkaK90 mě po inseminaci nic nebolelo, dokonce jsem i samotnou iui necítila, až jsem se divila že už je hotovo ![]()
@VerunkaK90 kocko,ja to po prvni inseminaci mela uplne stejne, fakt.. musela jsem furt odpocivat, pri vetsi zatezi me bolelo bricho a curat v noci chodim dodnes, ale ty ostatni chmury jsou pryc.. mozna je to taky tim, ze jsem se poprve vic pozorovala ![]()
@Sarah90 @Jiřinkka holky drzte se a smudlikum at se dari ![]()
@eliza13 a jak to dopadlo? no me zakrok vubec nic..celý den se válím, jsem unavena a hlavně ty bolesti..nemusim ani nic delat, paralizuje mě to dostatečně i v sedě, nebo v leže..chjo
@Kkklarka taky jsem iui vubec necítila ale od soboty to břicho, a stupnuje se to..a jak ti to dopadlo?
Holky já se zblázním..to jsem dnes teprve třetí den a už mi to leze na mozek..
@VerunkaK90 dopadlo to tak ze jsem dostala MS a nasledovalo druhe iui, ktere uz bylo uplne v poradku
Ale treba to nebude tvuj pripad.. mozna se zavrtava miminko
Jinak me samotna iui byla neprijemna vzdy ![]()
@eliza13 To mě mrzí.. je to terpve třetí den po iui..od kdy se vůbec zavrtává? no uvidím, nejak to bude..když to nevyjde ted tak příští měsíc, neříam ze to nebude bolet a nebudu řvát ale co bych zmohla vid..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď