NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
19.8.16 15:32

@VerunkaK90 ahoj Veru, vam bylo doporuceno iui i pri spatnem spermiu? Premyslim co bude, ale vetsinou se pise, ze iui se dela pri dobrem spermiu, jinak pry ztrata casu. Co vam doktor rekl, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.8.16 16:25

@Ive88 chtela jsem se te jeste zeptat, po te isterosalpingografii jestli ti nezakazali nahodou otehotneni v ten samy mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 16:58

@luciiin ahojky, doktor mi říkal, Švábek že i s takovým spermiem pacientky otěhotněly. počet a pohyblivost je ok ale 100% špatný tvar..takže nevím no…věřim jim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 17:16

@Jiřinkka nabídl nenabídl.. u doktorů je to všude stejné, dělají jen to nejnutnější a aby neměli další práci, tak nic nenabízí, musíš se ozvat!!! :))
@luciiin ahojky, jestli se mohu vložit, tak nám bylo doporučeno hned po prvním spg co bylo, tak přítel to měl daleko horší než to má ted a že se s tím nedá nic dělat, tak jsem se ptala co dál a že prý máme řešit mě a tudíž iui.. že je to jediné co se dá dělat.. mluvila jsem přímo s paní z laborky co nám předávala první spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.8.16 21:37

@VerunkaK90 @Pavucinkaa aha, v polovine zari jdu na dalsi konzultaci a domluveni postupu, tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 22:33

@luciiin tak super :) ke komu chodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.8.16 22:51

@Pavucinkaa no, zatim jsem byla jen u Bouseho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 22:59

@luciiin aha.. A jak ti vyhovuje? Me nevyhovoval protoze mi skoro nic nerikal k nicemu.. Tak jsem sla k rokytovi. Ale nejlepsi bude asi soucek si myslim, ten mi povidal vse co v deloze mam, mluvil sam od sebe a nic mi rikat nemusel.. Hodne me to potesilo, byla jsem u nej jen jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.8.16 00:18

@Cucciola Nene nezakazali.. ty víš nějaký důvod proč by to bylo špatně? Vím, ze ma švagrová na tom byla také a v podstatě hned do měsíce otěhotněla a četla jsem, ze právě v té době je dobré se hodně snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.16 00:44
@Jiřinkka píše:
@Hhrabenka nestovice to nejsou.byli sme u zastupujiciho doktora, nas ma dovolenou.pry alergie a pak rekla ze by to mohla byt pata nemoc a nic vic.ve stredu na kontrolu.mame jen srazet teplotu :nevim:

promiň, ale ty bereš takhle nemocný dítě sebou do Natalartu??když má předtim 38,5? víš kolik lidí tam sebou bere děti? a kolik jsi jich nejšpíš nakazila? promiň ale jsi pěkně nezodpovědná :roll:

• Citovat
  • Upravit
1240
20.8.16 09:06

@Pavucinkaa ja uz se tu holek ptala, pry muzu mit jednou jednoho lekare a podruhe jineho. Hlavne kdyz to klapne ;) Soucek ani nevim, ze tam je, ja myslela Bouse, Rokyta a Svabek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
20.8.16 10:03

@luciiin jo tak švábek, pardon, já si ho pořád pletu :D :D já hned po prvním sezení s rokytou, kdy jsem přišla vyklepaná prvně tohle řešit, něco tak intimního a on mě odbil, nevnímal mě, nic mi neříkal.. hrozně jsem se bála, jak se ke mě choval.. tak jsem rovnou poprosila pak sestru at mě objedná k někomu jinému na příště.. není to žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
20.8.16 10:17

@Pavucinkaa ja sem si zrovna rikala koho myslis.ja taky chodim ke svabkovi, ale ted druhy ivf mi cely delal bouse a na ultrazvuku sem byla u rokyty.ten ma ale pristi tyden dovolenou, tak uvidim ke komu pujdu v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
20.8.16 12:02

@Jiřinkka no :D jojo o tom vím, že má dovču, jsem objednaná na utz 29.8 ke švábkovi.. a co vy máte za problém, že už jste absolvovali 2 ivf a nic? to bude asi něco závažnýho vid.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.8.16 13:28

@Pavucinkaa jestli se nepletu, tak @Jiřinkka ma z prvniho IVF chlapecka a z druheho je tehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí