NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
29.8.16 08:55

@Jiřinkka v programu ivf vyhody jsou, o tom vim :) jeste aby ne za ty nekrestansky penize!!! :poblion:
@Namimi zkus heled.. My zacli v prosinci minuleho roku, takze jsme meli 7 pokusu a vsechny jsme absolvovali.. Ivf uz vyjde :) jestli nic neberete tak doporucim chytre miminko superfolin, doporucuji to i v natu a priteli folandrol nebo fertilan..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 09:03

@Pavucinkaa jo jo stoji to hodne penez, ale stoji to za ten vysledek.nas se kazdej pta, kde sme byli na dovce, tak rikame jezdili sme do plzne a dovolenou mam v brisku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 09:06

@Jiřinkka aha, taky dobrý :D :D jinak jste odkud? :) na iui jsi byla nebo rovnou do ivf? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 09:25

@Pavucinkaa my sme od domazlic.na iui sem nebyla. rovnou sme sli na ivf. u nas by iui nemelo cenu mame hodne spatny spermii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 10:14

@Jiřinkka to my take mame spatne a rekli nejdriv iui.. Tak to jooo. Heled tak u nas nic.. Cekam ted na utz a konzultaci od dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 10:46

@Pavucinkaa my je nemame ani pohyblive, tak proto sme nesli na iui.tak uvidis co bude na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
29.8.16 12:31

@Pavucinkaa To ve Varech se špatným spermiogramem, ti ani iui nenabízí a hned té ženou do IVF ;) my to s chlapem chceme zkusit, po těch neúspěšných ivf :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 12:36

@Jiřinkka @Namimi tak u nás špatné, hcg 0,18, takže nic, podepsaný souhlasy jsem odevzdala, ještě si mám prý rozmyslet prodloužený protokol a asistovanej hatching.. to se bude řešit až dýl, je na to ještě čas.. každopádně nás úplně vyděsili cenou za léky, která na splátky nejde, jen hotově.. dnes 1370 a pak ještě kolem trojky, rokyta nám neřekl, že budeme muset něco platit, švábek po mě chtěl rovnou peníze a zbylý proces ivf už na splátky jde.. a ted co vid, úplně v háji, bez koruny s sebou, takže letím ráno pro gonal a až mi začne ms tak druhý den přítel začne píchat.. ach jo.. :((( to je fakt na palici.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 12:36

@Jiřinkka aha, tak to je špatný no, v tom případě se nedá nic dělat, hlavně, že se vám povedlo :)))
@Namimi tak to jo, tak vary jsou jiná liga asi no :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 12:59

@Pavucinkaa ono to de i na splatky.ty jo to sem ani nevedela.to je u nich normalni, me taky pokazde nerekli, ze mam mit penize sebou.my sme byli pro vraceni vajicka a bum chteji po me penize za vse a ja na neho cumela.byla sem u bouseho, tak sem mu rekla, ze mi to mel rict minule, ze to uz budu platit.
Budes platit jeste jednu injekci gonalu a po odebrani vajicek budes brat utrogestan jedna krabicka 50kc a vydrzi na 5 dni a pak clexane injekce na redeni krve, je jich tam 10 za 50kc. oboji se bere do 12.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 13:04

@Jiřinkka tak to moc nechapu, ze rikal, ze budu hradit jeste leky za 3000 8o nevis co to muze byt? O dalsim gonalu mluvil ale to je vse.. Program ivf se da na splatky. Jen leky ne.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 13:07

@Pavucinkaa ono se to nascita, kdyz jedna krabicka utrogestanu vydrzi na 5 dni a budes si ho zavadet do 12.tt a injekce to samy. pokazdy sem tam nechala nejmin 300 za leky po odberech.ty jo tobe taky bude pichat pritel.me pichal a picha jeste manzel na to redeni.ani jednou sem se nepichla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 13:16

@Jiřinkka kolik se tech utrousu proboha bere? Vim ze se bere az do 3 mesice, ale nechapu te moc.. Ja vzdy brala 3×1 a vydrzel mi 10 dni.. Je jich tam 30.. Pokud bych je mela brat 5 dni, tak bych jich do sebe cpala denne 6.. To jako fakt? Rekl mi ze budu platit 3000 za leky.. Jestli postupne tak by to bylo dobry.. Ale on mluvil pri kontrole po 4dnech gonalu… 8o 8o tak fakt nevim co budu platit.. Ja si nedokazu nic pichnout.. Sama mam co delat kdyz mi nekdo neco picha.. Cukam s sebou a chce se mi zvracet.. Takhle to mam odmala.. Pregnyl je snad nejhorsi do toho bricha a to me ted ceka ten gonal, nebude to o nic lepsi.. No budu mitco delat abych cely dny bolesti neprorvala.. Jsem hrozny maslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
29.8.16 13:46

@Pavucinkaa po odberech se zavadi 3×2 tak ze jedna krabicka vyjde na 5 dni. gonal vubec neboli a je to opravdu mala jehlicka.ja ted beru uz 10 krabicku utrogestanu :roll: a jeste jich par bude.ja si ted nevzpominam jestli se jeste nejaky injekce doplaci nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.8.16 14:01

@Jiřinkka me porad vrta hlavou za co budu davat ty dalsi 3 tisice.. Nevis? Utroua mi nevychazi.. Jedna krabicka na 5 dni, 50kc, koupi se zase jako vzdy do doby nez se bude testovat, takze to by melo byt 15 dni, 150kc.. Gonal se budu brat jeste jednou a to bude snad zase asi 1370. A co ten zbytek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí