NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
5.9.16 18:25

@Cucciola me to pichli v utery dopo a ve stredu sme sli na ivf.tak budu drzet palecky.ja du zitra poprve ke sve doktorce tak kontrolu, tak sem zvedava jak se to maly vyviji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.9.16 18:48

@Jiřinkka Tak gratuluju a preji ti at krasne prcek roste!!!
Ja jen doufam, ze zitra uz k ovulaci dojde, Ale to uz snad Jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
5.9.16 20:05

@Cucciola dekuji.urcite dojde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.9.16 20:16

@Jiřinkka bude muset, ve ctvrtek mi to zas leti domu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
5.9.16 20:19

@Cucciola tak to jo tak urcite dojde. a pak uz pujdes na kontrolu normalne ke svymu asi vid. kvuli tomu sem zase nepoletis. a muzu se zeptat odkud si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.9.16 02:34

@Jiřinkka jsem z italie. No uz si chci koupit letenku na pristi mesic, kdyby to napoprve nevyslo :) jinak u nas ty gyndove jsou na prd, celkove zdravotnictvi je bordel, jeste jsem nenasla gyndu, ktery by byl aspon z pulky jako muj tady v Cr (Mares) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
6.9.16 06:45

@Cucciola tak to jo.tak snad ti to brzo vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.9.16 14:34

Holky taky vás po IUI bolelo břicho? Mě asi tři hod po začlo dost bolet v podbrisku a taky jako kolem pupíku. Nebo to muze i byt včerejší injekci na vyvolání? :think: :think: přijdu si jako by mě někdo nakopal do bricha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.9.16 16:21

@Cucciola a nemůže to být ovulace? já ji mivam bolavou i bez injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
6.9.16 18:02

@Cucciola mě bolelo jak z ovulace po pregnylu, tak bez pregnylu a tak i po ovulaci s pregnylem.. :) takže ano je to tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
6.9.16 18:04

Tak holky, dnes mi Rokyta řekl, že na gonal reaguju dokonce velice dobře, takže už budu stimulovat jen 4×, bez dneška 3× + mám 3 centritude nebo tak nějak se to jmenuje.. a jehla je prakticky stejná naštěstí.. jsem se lekla té jak se do ní jen natahuje, taková obryně :D :D :D :D ještě že to nebyla ona.. v neděli zřejmě pregnyl, to mi ještě řekne a předá a v pondělí nebo v úterý odběr vajíček.. v pátek jdu ted ještě na utz.. už se těším a chci to mít za sebou :( a moc doufám, že nebudu mít silný obal kolem vajíčka, nechce se mi ještě platit hatching..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.9.16 09:09

Beta

@Pavucinkaa no to byl narez vcera az do noci jsem se nemohla ani narovnat. Asi takhle moje telo reaguje na pregnyl :think: dnes uz nastesti ok a zitra hura domu.
Cetla jsem ted o testu BETA, vite o tom neco? V natalartu mi to nerekli, Ale da se pry udelat krevni test uz po tydnu tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
7.9.16 11:12

Ahoj holky tak ja dneska nastoupila do nemocnice a zitra pod narkozu a vyskrab.tomu drobeckovi prestalo bit srdicko. doktorka rekla, ze to byla nejspis velka geneticka vada.tak za tro mesice to muzeme zkusit znova, tak uvidime jak na tom budu psychicky :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
7.9.16 11:13

@Cucciola tak o tom testu vubec nevim.tak hlavne, ze je ti uz lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
7.9.16 11:15

@Pavucinkaa no vidis, to je dobre, ze tak dobre reagujes