Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa pak 100kc za injece clexane na redeni krve. a nemyslel to trba dohromady 3000.ja si myslim, ze me rikal, ze za leky budu doplacet cca 3000.
je to sice kratka doba, co sem to podstupovala, ale uz si to nepamatuju ![]()
@Jiřinkka ted tech 1300 a pak jeste kolem 3 tis.. Tak nechapu no
proc na redeni krve?
@Pavucinkaa hele tak to nevim proc, ale i poprve sem to mela. t ak uvidis co ti doktor rekne pri dalsi kontrole
@Pavucinkaa jsi dostala gonal, zatim jedno pero ne? a jdeš na kontrolu a podle toho jak budeš reagovat ti budou zvyšovat davku toho gonalu. Takže při další kontrole třeba dostaneš vyšší dávku hormonu a další pero a to zaplatíš. Já reagovala málo takže nás hormony vždy vyšli tak na 5 až 6 tisíc, ale já píchala přes 250 jednotek denně
Holky my za léky dali kolem 5-6 tis. mozna gonal vyjde víc. podle toho kolik budeš píchat. a pak jsou přeci ještě injekce na oddálení ovu. nevim už ten název.
Příspěvek upraven 29.08.16 v 17:43
@Jiřinkka tak uvidime no..
@Lena45 zitra si ho jedu vyzvednout, budem pichat 150 denne.. Regovat bych mela dobre, az se bojim co mi tam poroste.. Na clostyl 2×1 jsem reagovala 2 vajickama a lezela jsem v horeckach a s prujmem co nesel zastavit.. Tak mam uplne totalni depku z toho jak mi bude ted kdyz budu mit hormony snad 10 dni.. ![]()
@Pavucinkaa a zitra des k doktorovi pro ten gonal nebo jen k sestricce, ze by ses zeptala kolik a za jaky leky to budes platit
@Jiřinkka jdu jen k sestře vyzvednout to..
ale zkusím se zeptat..
@Pavucinkaa Injekce na ředění krve se dávají kvůli silným hormonům, které při IVF užíváš. Je to prevence proti trombóze.
@pajisek90 super, díky za vysvětlení
o tom dr nemluvil.
@Jiřinkka dnes jsem se ptala, dr vyšel ven a viděl mě, tak se mě na 5 minut ujal, prý budu brát ještě nějaké léky a vyzvednu si ještě jednou gonal a dávku podle utz, ale že to vidí už jen tak na 600, ted mám 900.. budu mít 150 denně. na utrouš sem se ptala a ten mít asi nebudu. povídal o krabičkách za 50,–, tak jsem se hned ptala a on že utrogestan to není..
@Jiřinkka no jsem hodně zvědavá.. a ty máš za sebou i nějaký potrat? mám strach, že se vajíčko neudrží.. potrat za sebou jeden bohužel mám
i když jsem mladá, důvod by žádný nebyl.. tak se bojím.
S největší radostí hlásím narození dalšího natalartského miminka. Náš chlapeček, Liborek, se narodil 19.8., vážil 3290 g a měřil 49 cm. Dnes už je mu 11 dní a je to naše láska největší
. Všem vám držím palce, abyste se také brzy dočkaly svých miminek, je to to nejkrásnější! ![]()
@Pavucinkaa ja sem zadny potrat nemela.tak drzim palce, aby ti to vyslo