Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčata moc vás prosím o telefonní kontakt, nejlépe pro plzen kde jsou ted co se týká caru nebo gynekologie a dokážou mi odpovědět na mou otázku. stalo se to že i když pícháme cetrotide a i když mi dr ujištoval, že ovulace neproběhne, tak jsem našla před chvílí na wc ovulační hlen, kterej jsem přes půl roku neměla.. potřebuju se zeptat, jestli je to v hajzlu a nebo ne.. fn lochotín plzen nemá ted doktora, mulačova nemocnice plzeň mi neustále přepojují a nikde nikdo a na borech gynekologie není.. moc moc prosím o telefonní kontakt kamkoliv.. děkuji
@Pavucinkaa : Jojo já jsem dostala na blokaci ovulace Cetrotide, normálně v injekcích a byly o něco větší a pro mě hnusnější
než Gonal
To je divný o práškách jsem neslyšela, to bych radši taky prášky než tyhle injekce ![]()
@Jiřinkka Moc mě to mrzí
Tohle si nedokážu představit
Posílám hodně sil, drž se ![]()
Ahoj Holky
tak v pondělí jsem byla na punkci. Z 9 folikulů, bylo 6 vajíček, přežiilo jich 5. A jen jedno se oplodnilo úspěšně a bylo nejkvalitnější a nejlepší, ty ostatní 4 měli jen jedno zrníčko. Takže z prvního IVF máme jen jednoho bojovníčka, tudíž nebyla ani PK. Dneska jsme byli na ET takže už toho našeho jedinýho bojovníčka mám u sebe
moc mu věříme že to zvládne šikulka
Kdy jste tak zkoušeli první TT? ![]()
@Jiřinkka tak jak si dopadla? vše ok? a kdy jdete na další kolo? hodně štěstí zlato ![]()
@Market 21 krasnej pocit, kdyz vis, ze ho mas u sebe vid
testovat by bylo nejlepsi, jak ti rekl dr. jenze..
ja sama pokazdy testuju, jako blazen od 8.dne
ovsem ted sem se zaprisahla, ze po Ketu vydrzim aspon 12.den
drzim palce, aby se bojovnicek zakousnul a nepustil do porodu ![]()
@Pavucinkaa dopadla sem dobre. vcerai to udelali a hned me odpoledne pustili domu, tak sem doma stema nejuzasnejsima chlapama. chteli by sme jit co nejdriv, tak uvidkme kdy se domluvime
@eliza13 ted uz to docela de.mam doma dva nejlepsi chlapi, ktery mi pomahaji. uvidim, kdy dostanu menses a po novym roce se do toho vrhneme
@Jiřinkka tak to je moc dobře, že to máte za sebou
je mi to jasné, že aspon ten jeden malej človíček ti dělá úsměv na rtu a manžel drží co to dá ![]()
Jo malej pomaha a moc, to si pak na to ani nevzpomenu, ze se neco stalo. A mam toho mejlepsiho manzela, kterej mi moc a moc pomaha
Tak holky, mam to za sebou, brecela jsem hrozne dlouho, sprosta jsem byla jak mraky, nejdriv cisti pochvu jen vodou a i to bylo hrozny, pak kanilu a sedativa, na me to docela fungovalo, vpich bolel jako svine do te ruky a tam dole taky masakr, slo to prej hrozne lehce, ale ja rvala celou dobu a i mi musela sestra mackat levej vajecnik jakoze podbrisek a to bylo taky utrpeni, bylo to za chvilku hotovy, brecela jsem jeste hodinu na to, pritel byl u me, tak to bylo lepsi, lezela jsem asi 2 hodiny, pak jsem musela jit na malou i kdyz se mi nechtelo, tak me nutili, aby mohli napsat do zpravy jak se mi moci a tak.. Ted lezim uz doma, sotva chodim, prakticky nic nemuzu.. Sotva se hnu.. Jidlo piti jsem ukecala pul hodiny po zakroku, tak jsem si brecela do rohliku… Domu jsem dostala nekolik utrogestanu, 4 krabicky, antibiotika na tri dny a 20 injekci.. Vajicek bylo 19 coz je skvele a 15 z toho se da pouzit, coz taky moc chvalil.. To je zatim vse co vim.. Jo jeste spg byl zase horsi, takze fertilan uz take nebudu chvalit.. Zitra rano budu volat a dozvim se neco dal a ve st taky.. Tak jsem zvedava.. V sobotu asi vlozeni.. Holky je mi desne.. Jen jsem vam napsala sloh a zase asi zalezu, jsem na tel. @Jiřinkka věřím, že ti pomáhají hodně, znám to moc dobře.. ![]()
@Pavucinkaa no panečku… jsi šikula! Tak dej zítra vědět jestli se vyvíjí vsechny dobře ![]()
@Pavucinkaa určitě. Máš krásný počet vajíček. Ty jsi měla dlouhý protokol, viď? Pamatuju si to dobře? Proč dlouhý vis?