NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
16.9.16 20:36

@luciiin pred odberem vajicek predoperacni vysetreni?? 8o to slysim poprve? ty mas pred sebou 1.ivf a uz si zacala s pichanim injekci a cekate te odber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 20:48

@lucyter tak jo, možná to měla ještě s něčím spojeny. První, ale teprve čekám na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
16.9.16 20:55

@luciiin to ti drzim moc palce, aby se zadarilo hned na prvni pokus ;) ja taky cekala na MS, dockala v nedeli a uz sem objednana na utz a pak probehne konecne Ket :oops: jakyho mas dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 21:25

@lucyter tak to taky držím palce :D k Boušemu, četla jsem tu, že se s ním moc nepokecá, ale teď byl skvělej. Nemám tedy porovnání, ale zatím jsem s pokojena. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
16.9.16 21:58

@luciiin ja mela svabka, ale po 2 nevydarenych ivf jsme odesli do smetanky :lol: a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 22:05

@lucyter a jo. Já taky přemýšlela jestli nemám jít tam. Nikde jsem se nedocetla, jestli je tam větší úspěšnost, můj gynekolog říkal, ze je to stejný. Máš jiné informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
16.9.16 23:02

@luciiin no my jsme taky nevedeli, ze je v plzni neco jinyho krome natalatu..nez to vse zacalo snazili jsme se prirozene rok, trpela jsem na vytoky, zanety a bolesti bricha..moje tehnedjsi gyndarka mi napsala zadanku do nemocnice na zpruchodneni vejcovodu a jestli nemam srusty..vejcovody nepruchodne a plny bricho srustu..po operaci jsme se meli snazit dalsi pul rok jestli se zadari..pak mi dr. napsala zadost o ivf v natalartu, tam mi rekli, ze bude lepsi vejcovody odstranit, aby se vyhnulo mimideloznimu otehotneni, tak sly oba ven..2ivf se nezdaril a nemela sem ani nic ke zamrazeni, nakonec sem se docetla na emimi o smetance a presli jsme..pri odberu sem mela 26 vajicek a hrozil mi hyperstymulacni syndrom ani mi nechtela dr. zavest jedno embryjko, nakonec zavedla, ale nepovedlo se :( nastesti mame 14 kousku zamrazenych (pry dobry kvality) tak ted me ceka ket a doufam, ze se zavedou dve ebryjka :dance: bylo to strasny cekani a cas se vlekl sileneeee, ale ted doufam, ze se povede, vkladam do tech zmzlinek velky nadeje :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.9.16 23:03

@luciiin No predoperacni vysetreni asi to chce, preci jen Je to zakrok s narkozou a Ta vzdy prinasi risky ne? vite Jak dlouha je Ta narkoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.9.16 23:06

Holky Je to 11 dni od me IUI, porad me poboliva bricho uz asi tri dny, menzes bych mela dostat v pondeli… Pokud dostanu Tak 29.9. znova di cech na druhy pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 23:11

@Cucciola prý cca 10 minut, chviličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.9.16 23:21

@luciiin ma odebrani vajicek jen 10 min? Tak to Jo to je jen naka oblbovacka asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 23:24

@lucyter máš tedy 2 IVF a 1. KET? To je nádherný počet embrijek. Tak ty budeš nechat zavádět dvě? Ve Smetance nedoporučuji jen jedno nebo tvé rozhodnuti? Já, pokud bude vše v pořádku a měla bych jich taky víc, tak bych se bála dvou věcí 1) že přijdu o jeden pokus 2) komplikace vícečetného těhotenství, ale taky nad tím uvažuju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 23:26

@Cucciola jj, je slabá. A ty jdeš taky na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.9.16 23:28

@Cucciola už to čtu IUI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
17.9.16 00:15

@luciiin mam za sebou 3ivf a 1.ket me teprve ceka..to by byla chyba nechat si vlozit dve cerstvy embryjka, abys neprisla prave o ten 4.pokus..ket se nepocita jako dalsi pokus, proto kdyz nebude zadna komplikace chtela bych 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí