Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin Jojo je to tak při ET musíš nechat zavést jen jedno embryjko, ale u každého ketu můžeš dvě a více a pořád máš 4pokusy!!!Důležitý počet je při zavádění při ET ![]()
@lucyter Supeeer,ze je sliznice o. k.!!!Drzim mooooc palecky, tentokrat to vyjde ![]()
@Jiřinkka Máš pravdu vydržíš všechno. Je to zlaták, už se začíná smát a přijde mi že už je pěkně vyčůranej. Někdy mi přijde že se mi vysmívá. A spí výhradně na břiše. @ivre Tak malej vyrost o 9 cm za 6 neděl a byl skoro 4 kilovej když se narodil. Já mám 1,76cm a manžel 1,95cm, tak asi bude dlouhej po nás. Chlapeček co se narodil jako náš má 5,70kg a 60 cm, taky je ho kus. Šestinedělý je na budku, zaplat pánbů, že je pryč. Tak se holky držte
@Lena45 píše:
@Jiřinkka Máš pravdu vydržíš všechno. Je to zlaták, už se začíná smát a přijde mi že už je pěkně vyčůranej. Někdy mi přijde že se mi vysmívá. A spí výhradně na břiše. @ivre Tak malej vyrost o 9 cm za 6 neděl a byl skoro 4 kilovej když se narodil. Já mám 1,76cm a manžel 1,95cm, tak asi bude dlouhej po nás. Chlapeček co se narodil jako náš má 5,70kg a 60 cm, taky je ho kus. Šestinedělý je na budku, zaplat pánbů, že je pryč. Tak se holky držte
tak to jo, tak my jsme mali
a celkove holcicky budou mensi nez kluci… kazdopadne si to uzivej ![]()
@lucyter mě právě taky ne, na stránkách to mají, ale ani zmínka o pojišťovně. Já se na to za týden zeptám ![]()
@luciiin mne se nezminili za cely dva roky, jsem rada ze sem odesla..1.navsteva smetanky a hned mi dr. rekla o pgs ![]()
@lucyter prosim, je velký cenovy rozdíl mezi Nstalartem a Smetankou?
@lucyter a ty ho teď tedy máš? Kolik embrii jsi měla testovaných?
@janina022 rozdil tam je urcite, ale myslim ze asi vi proc
ruzny metody se v cenach lisi cca 1-2 tis.
@luciiin ja ho nemam, dr. rikala ze nebude tolik vajicek a treba 2 by do brna neposilali na to vysetreni..no a nakonec mi jich odebrala 26
14 kousku zamrazenych mam pry dobry kvality, tak jim budu verit ![]()
Ahoj holky tak jsem byla 22.9. na krvi v Natalartu. 8.9. jsem byla na ET třídenního osmibuněčného embrya. Mrazáčky žádný…3 dny před krví, jsem každý den měla na testu ducha, tak jsem byla štěstím bez sebe ale zároveň pořád ve strachu od doby co jsem si prošla biochemkem, ale počítala jsem s pozitivním výsledkem z krve a opět rána. Krev negativní.. Opět mi to ještě celý řekl Bouše a ten mi to řekl jak kusu hadru.. A ještě dodal no tak to byl 1. pokus tak to berte jakou zkoušku, tenhle přístup mě teda od něj už fakt dostal. Další pokus bysme prej museli zvýšit dávky hormonů.. Milostivě nás teda poslal abysme jsme se objednali na Genetiku a Imunologii a řekl no on tam u endometriozy kterou mám bývá většinou imunologický problém a nechá mě tohle celý vytrpět a zaplatit a pak až nám udělá tohle vyšetření… CElkově ppřístup a informovanost hrozný.. Ještě Švábek jde a Rokyta, ale taky to není úplně 100% jak bych si představovala…Přemýšlím o změně CARU. Uvidím jak dopadnou ta vyšetření, tam jedem 18.10. a přemýšlím o tý Smetánce, jakpak to tam vyjde cenově Holky? Kolik tak mám počítat +/- Teď teda nějak nemám ani pomyšlení na další pokus, stejně nejdřív až po novým roce někdy.. Řekli jsme si s manželem že asi zkusíme ještě jeden pokus a fakt asi jinde.. Chci se pokusit si nějak trochu odpočinout a nabrat síly.. Koupím Fertipronu a nějaký vitamíny a budem se zaím tak nějak pokoušet i doma pořád.. Všem vám DRžím palečky Holky ať se zadaří ![]()
@Market 21 tak to je mi lito.to je teda neco jak se k tobe choval. misto toho, aby te podrzel a soucitil stebou tak ti rekne tohle.tak uvidis co ti reknou na genetice a imuno. drzim palce