NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
25.9.16 16:39

Ahoj holky, Ja jeste moc zkusenosti nemam, byla jsem tam zatim jen na jednou IUI a pristi tyden me ceka dalsi. Ja chodim ke svabkovi a jsem spokojena. Ja od nich nevyzaduju soucit a laskava slova. Ja Potrebuju fakta a uprimnost.
Nikdy neni lehke sverit se do rukou doktoru a clovek jim musi duverovat, Ale to se neda ma 100%. Takze i Tak si sama vyhledavam a zjistuji ruzne info… @Market 21 mrzi me, ze to nevyslo, dej nam vedet. Ja si jen myslim, ze to je taky hodne o nahode, ne o neschopnosti centra, protoze vsude narazime na to a tamto a nikde to neni perfektni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.9.16 16:43

@Namimi holky Ja vas nechapu :oops: to jako i IVF jsou tri pokusy zdarma jako U IUI? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.9.16 17:50

Já když byla naposledy u Boušeho, tak mne neskutečně překvapil, mile…byl „ukecanej“. Ale je fakt, že příště to může být jinak.
@Market 21 ale pokud vědí, že endometriozu může doprovázet imunologiký problém, tak nechápu, ze na vyšetření neposílají už před 1. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.9.16 19:31

@luciiin muzu se zeptat co je to Ta endometriosa? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
25.9.16 19:40

@Market 21 no ja zkusenost mam stejnou, jako ty.. po 1.ivf (zadne mrazacky) nas poslali na imuno a genetiku-vysledky vse dobry, tak jsme v natalartu podtoupili i 2.ivf (zadne mrazacky),rekli jsme si, ze prvni pokus je takovy,,hokus-pokus,,jak to telo reaguje, proto jsme sli do 2.jeste v natalartu..presli jsme do smetanky a supeeeeeeeeeer, pri odberu sem mela 26 vajicek-1zavedeno, ale nevyslo, hrozil hyperstimulacni syndrom, ale v mrazacku mame 14 kousku :oops: a 30.9 jdeme na ket dvou embryjek :dance:
k tem penezum bych ti rekla, ze urcite je natalart levnejsi, ale rozdil neni nejaky monstrozni :) ja bych na tvym miste nevahala, az budes mit genetiku a imunologii, objednala bych se do smetanky ;) ja sama lituju, ze sem tam nesla hned a promarnila sem dva pokusy v natalartu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.9.16 22:07

@Cucciola já ji nemám, ale jinak je to, když máš sliznici tam kde nemá být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.9.16 00:20

@lucyter drzim palce, Ale nemyslim si, ze Je to nejakou neschopnosti. Spis jde o nahodu nebo osud. Nevim. Znam spoustu lidi co ma zname kterym natalart pomohl k vytouzenemu miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.9.16 12:35

@Cucciola ptala se na zkusenost, napsala sem svoji..ja se tenkrat taky rozhodovala na zkusenosti druhych a jsem za to rada..ty znas spousty lidi, co jim pomohl natalart, ja zase smetanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.9.16 12:37

@Cucciola byly to jen spekulace a ted uz muzu i ja porovnat..treba tobe v natu k miminku pomuzou a ja ti to preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.9.16 12:47

Holky, ja mam zkusenost ze smetanky jen z prvniho pohovoru a spermia, kdy nam doktor rekl, ze s manzelem nemuzeme mit spolu dite, ze je nemozny s takovym spermiem mit dite a odbyl nas. Tak sme sli do natu a mame uz jednoho lumpika doma. Ale je mozny, ze kdyby sme ve smetance sli k jinemu doktoru, tak sme tam mozna zustali. To uz se asi nedozvime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.9.16 16:33

Ahojky holky? dloooooouho jsem tu nebyla, vubec nic nestíhám, jak se máte? druhé iui nevyšlo a teď v pátek jsem byla ne třetím pokusu, tak uvidíme…spermio se nam zlepsilo malinko, už máme ze sta procent špatného tvaru 1 procento dobré :) tak snad to přinese ovoce :) Takže opět čekám jaký bude výsledek…ještě to zkusíme tak dvakrát a po novem roce ivf když se nezadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
26.9.16 21:19

@luciiin pokud mas hned první dva kety 2embrya, nepočítá se to.Jen čerstvý et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.9.16 21:35

@Ivuska88 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
27.9.16 07:24

@Cucciola No naisu ti to takhle! Mas tři až 4 pokusy při IVF na pojistovnu! Ale doplacis léky na stimulaci+další věci! nas jedno IVF vyslo na 20tisic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
27.9.16 11:54

@Namimi aha, uz jsem se divila, ze by bylo neco zadarmo :D Muzu se zeptat, ci vse sis pri IVF priplacela ze te to vyslo na 20 tis? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí