Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Psala jsem dlouhou zpravu, Ale koukam dosla jen cast
taky resim, ze jsem jeste nebyla na pruchodnosti a nevim, zda pokud to nevyjde, Tak jeste zkusit treti IUI, jit na pruchodnost nebo rovnou na IVF, i kdyz z toho mam strach kvuli ten hormonum ![]()
@Cucciola Ahoj, já jsem na poslední IUI byla u Boušeho, ten mi navrhoval IUI 12 den, ale vím, že ji mám spíše 9 - 10 max 11 den a proto jsem řekla, že 12 si myslím, že už je pozdě, tak jsem byla dvakrát 9 den a pokždé to bylo akorát. Držím palečky! Jinak průchodnost mi právě dělali po 2 neúspěšné IUI
Dobrý večer děvčata
tak my byly na první ivf, nezadařila se, 8 měsíců přes utrogestan ms nepřišla a ted přišla a ještě o dost dřív než měla, přitom mě dr uklidnovali, že ms přijít přes ty léky co beru nemůže..
no jo no, takže s ivf končíme, dr nám nabídnul opět iui, že prý by mohla být vyšší šance díky nastimulovanému tělu a na další ivf už jít nechci.. museli bychom čekat hodně dlouho a já už bych pak na to sílu neměla
jsme mladí, tak to určitě vyjde i bez toho ![]()
@Pavucinkaa Držím palecky ono to určitě vyjde, vse zlé k něčemu dobré..Já jsem byla na dvou IUI a zatím neúspěšně, ale teď po dvouch letech snažení jsem to 6 dnů nedostala a včera test pozitivní a dnes jsem to dostala, takze jdu do 3 IUI ![]()
@Ive88 test pozitivni a pak jsi to dostala??? V jakem dnu jsi testovala?? To me mrzi
@Cucciola po 6 dnech opožděné MS, ale říkám si, že lepší teď než později
@Cucciola takže zítra si zavolám do Natalartu a objednám se na IUI a budu tedy hlavně doufám, že budu mít ovulaci, když se mi tohle stalo, ale asi jo ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Chodim do Natalartu mesic, byla jsem v patek na 1iui, ale nevim, jestli nebylo brzo, mela jsem folik 21mm, pichli mi pregnyl a za tri hodky mi to udelali, bohuzel mne dost bolel podbrisek i v sobotu, tak sme to nepojistili sexem
Tak nevim, manzrl ma blby spermio, sice jse mu pohyblivost zvysila z 0 na 40% po vitaminech, jenomze morfologii ma jenom 2%..Bouse sice rikal, ze na spontanni otehotneni to je, ale jsem dost skepticka..ja by sem mela byt v poradku, akorat mne trocha tlaci cas, je mi 35 a pul..a prekvapuje mne, ze mi nedelali pruchodnost ![]()
Ahojky holky též jako @romik0013 bych se chtěla přidat do vaší diskuze.
Něco o mě už v natu máme za sebou 3× neúspěšná IUI. a dnes jsem byla na et (osmibuněčné embrio) a jen jedno máme k zamražení. Držím všem snažilkám palečky ať brzo na TT vidíte dálnice.
@romik0013 mě píchli pregnyl i při velikosti 19-20. držím ti palečky, jen to chce být v klidu.
@Jířa-jiřka Ahoj
No ja sem docela v klidu, spis uz se vidim na ivf, ale hrozne se tech hormonu bojim, mozna zkusim aspon jednou minimalku..
Jinak, porad mne boli podbrisek od patku, predpokladam, ze potom pregnylu…a to som ani nebyla behat a cvicit pro jistotu, i kdy mudr rikal, ze se nemusim omezovat, jenom to neprehanet
Ale zitra uz pudu, potrebuju se trochu zpotit ![]()
@Jířa-jiřka @romik0013 holky vitejte. drzim vam palce, aby vam to co nejdriv vyslo. ![]()
@Jiřinkka Dekuju mic
Kez by to vyslo vsem
ty se taky pokousis?