NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
1.10.16 11:23

Psala jsem dlouhou zpravu, Ale koukam dosla jen cast :) taky resim, ze jsem jeste nebyla na pruchodnosti a nevim, zda pokud to nevyjde, Tak jeste zkusit treti IUI, jit na pruchodnost nebo rovnou na IVF, i kdyz z toho mam strach kvuli ten hormonum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.10.16 17:07

@Cucciola Ahoj, já jsem na poslední IUI byla u Boušeho, ten mi navrhoval IUI 12 den, ale vím, že ji mám spíše 9 - 10 max 11 den a proto jsem řekla, že 12 si myslím, že už je pozdě, tak jsem byla dvakrát 9 den a pokždé to bylo akorát. Držím palečky! Jinak průchodnost mi právě dělali po 2 neúspěšné IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.10.16 01:23

Dobrý večer děvčata :) tak my byly na první ivf, nezadařila se, 8 měsíců přes utrogestan ms nepřišla a ted přišla a ještě o dost dřív než měla, přitom mě dr uklidnovali, že ms přijít přes ty léky co beru nemůže.. :D no jo no, takže s ivf končíme, dr nám nabídnul opět iui, že prý by mohla být vyšší šance díky nastimulovanému tělu a na další ivf už jít nechci.. museli bychom čekat hodně dlouho a já už bych pak na to sílu neměla :) jsme mladí, tak to určitě vyjde i bez toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.10.16 08:21

@Pavucinkaa Držím palecky ono to určitě vyjde, vse zlé k něčemu dobré..Já jsem byla na dvou IUI a zatím neúspěšně, ale teď po dvouch letech snažení jsem to 6 dnů nedostala a včera test pozitivní a dnes jsem to dostala, takze jdu do 3 IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.10.16 09:45

@Ive88 test pozitivni a pak jsi to dostala??? V jakem dnu jsi testovala?? To me mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.10.16 12:27

@Cucciola po 6 dnech opožděné MS, ale říkám si, že lepší teď než později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.10.16 12:42

@Cucciola takže zítra si zavolám do Natalartu a objednám se na IUI a budu tedy hlavně doufám, že budu mít ovulaci, když se mi tohle stalo, ale asi jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.10.16 16:09

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Chodim do Natalartu mesic, byla jsem v patek na 1iui, ale nevim, jestli nebylo brzo, mela jsem folik 21mm, pichli mi pregnyl a za tri hodky mi to udelali, bohuzel mne dost bolel podbrisek i v sobotu, tak sme to nepojistili sexem :zed: Tak nevim, manzrl ma blby spermio, sice jse mu pohyblivost zvysila z 0 na 40% po vitaminech, jenomze morfologii ma jenom 2%..Bouse sice rikal, ze na spontanni otehotneni to je, ale jsem dost skepticka..ja by sem mela byt v poradku, akorat mne trocha tlaci cas, je mi 35 a pul..a prekvapuje mne, ze mi nedelali pruchodnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.16 18:14

Ahojky holky též jako @romik0013 bych se chtěla přidat do vaší diskuze.
Něco o mě už v natu máme za sebou 3× neúspěšná IUI. a dnes jsem byla na et (osmibuněčné embrio) a jen jedno máme k zamražení. Držím všem snažilkám palečky ať brzo na TT vidíte dálnice.
@romik0013 mě píchli pregnyl i při velikosti 19-20. držím ti palečky, jen to chce být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.10.16 18:31

@Jířa-jiřka Ahoj :kytka: No ja sem docela v klidu, spis uz se vidim na ivf, ale hrozne se tech hormonu bojim, mozna zkusim aspon jednou minimalku.. :think: Jinak, porad mne boli podbrisek od patku, predpokladam, ze potom pregnylu…a to som ani nebyla behat a cvicit pro jistotu, i kdy mudr rikal, ze se nemusim omezovat, jenom to neprehanet :mavam: Ale zitra uz pudu, potrebuju se trochu zpotit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.10.16 18:32

@Jířa-jiřka takze ty uz si byla i na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
2.10.16 19:17

@Jířa-jiřka @romik0013 holky vitejte. drzim vam palce, aby vam to co nejdriv vyslo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.10.16 19:45

@Jiřinkka Dekuju mic :mavam: Kez by to vyslo vsem :) ty se taky pokousis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.10.16 19:47

@romik0013 :mavam: ty jsi se na pěknou dobu stáhla, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.10.16 19:49

@romik0013 do naší "původní " diskuze už nechodíš vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí