Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin Ahooj
Ja sem mnela dost zdravotnich problemu
Takze nebyla absolutne na nic chut..dneska sem tam zrovna nakukla, nemela sem moc cas to prejizdet…jak to jde, uz si po nejakym zakroku? Ja jenom to iui, jenom pregnyl a porad mne boli podbrisek
Doufam, ze zitra to bude ok ceka mne nocni…
@romik0013 to chápu… Po zákroku ne, ale už jsem právě začala stimulaci
Asi to nebude se mnou žádná sranda. Mám vysoký AMH, tak mám menší dávku hormonů, jenže to prý zase nemusím reagovat a i tak se možná hyperstymulacnimu syndromu nevyhnu. No uvidíme…
@romik0013 To je moje 1 IVF, snad bude embrijko růst a uhnízdí se. doufám v dobréj konec a začátek vytouženého miminka. ![]()
@Jiřinkka děkuji a jak jsi na tom ty?
@luciiin ahoj, jakou máš stimulaci, já měla gonal 200j a pak mi je snížil na 175j.
@romik0013 Bouše ti navrhoval IUI? Já s ním o tom právě taky mluvila, spermio máme asi podobný, ale nakonec jsem sla rovnou do IVF kvůli věku
…budu držet palce
@Jířa-jiřka ahoj, mám taky Gonal, ale od začátku 150. Ale jak jsem psala, prý na to mozna ani nebudu spravne reagovat.
@Jířa-jiřka a kolik bylo vajíček celkem? Byla prodloužená kultivace a další služby?
@luciiin Jojo,navrhnul mi iui, tedkom jak mi to udelal, tak prej jeste jednou to zkusime a ja bych pak chtela pruchodnost vejcovodu…ale prave premejslim, ze bych taky sla do ivf kvuli veku a kym sem hormonalne v poradku, ono se to asi muze rychle zmenit..no uvidime, pockam jestli dostanu a promyslim to..a mas dlouhy protokol, nebo kratky? Tak drzim pesti at dobre reagujes ![]()
@luciiin měla jsem 16 vajíček z toho oplodnili ICSI 8. 6 rostlo a prodlouženou kultivaci mi nedoporučili, zbyli mi jen 2 z toho jedno mám teď „v bříšku“ a jednoho mrazáčka. Moc velká sláva to není očekávala jsem drobet víc, ale záleží kvalitě a né na kvantitě. a zaplatili ještě jsme si AH. je to prej dobrá věc, věřím jim.
@Jířa-jiřka Urcite se zahnizdi a na testu bude dalnice
a mela si nejake vedlejsi ucinky po tech hormonech?
@romik0013 žádné vedlejší účinky jsem nepozorovala i po inekcích mám jen 2 modřinky. jen když jsem byla ve čtvrtek na odběru tak ten den jsem měla velké tlaky v oblasti vaječníků, měla jsem dost malých folikulu a hrozil mi hysterák, hodně jsem pila. Dnes když byl transfér tak dr švábek řek že je mám ještě drobet zvětšený, ale bez tekutiny. tak doufám že je a bude v pořádku.
@romik0013 taky nám nic jiného než horší spermio (které prý teď je zase lepší a plodnost je sice o něco snížená, ale ne nějak dramaticky) nikdo nenašel. Protokol mám krátký.
@Jířa-jiřka taky jsem dala už souhlas k AH
…snad tedy bude co odebírat ![]()
@luciiin A nechtela si zkusit aspon jednou iui? Ja se desne bojim toho hyperstimulaku
prej na to pomaha pit vic kafe sem nekde docetla
tanze kdy jdes na odber?