NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
27.9.16 11:56

@lucyter uvidime. Ziju v zahranici Ale rozhodla jsem se litat na to do Cr protoze ceskemu zdravotnictvi verim vic, Tak snad to nekdy vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
27.9.16 11:58

@VerunkaK90 drzim palce. Ty dalsi dva pokusy uz te budou stat vic nez 500kc pravda? Snad to nebude potreba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.9.16 12:13
@Cucciola píše:
@VerunkaK90 drzim palce. Ty dalsi dva pokusy uz te budou stat vic nez 500kc pravda? Snad to nebude potreba!

to netuším, já myslím že to má stát normálně..jako doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.9.16 21:06

@Cucciola známej s přítelkyní teď zkusí jeden pokus v Anglii a když to nevyjde, tak taky bude jezdit do ČR. Taky tam popisuje zdravotnictví jako něco šíleného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
27.9.16 21:16

@lucyter Ale ono čím víc máš vajíček, tím jsou méně kvalitní. To říká snad každý doktor. Já bych velký počet vajíček jako výhru nebrala. Já jich měla 13 a bylo to tak akorát. A i já se přikláním k názoru, že jde spíše o štěstí než o centrum, kde Ivf provádí. Prostě musí ta správná spermie oplodnit to pravé vajíčko a ty musíš mít tělo správně připravené to embryo přijmout. Já bych řekla, že to je jako loterie. Někdo vyhraje se Sportkou a někdo s Fortunou ;-)
Každopádně ti přeji ať se co nejdříve zadaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
28.9.16 11:29

@Cucciola U nás má chlap horší spermio a já PCO! Tak jsme pokaždé měli ICSI, asistovany hatching a prodlouženou kultivaci! jsem po třech neúspěšných pokusech, takze nevím jestli to mělo nějaký význam!!!A u vás je nejaky problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
28.9.16 11:31

Jojo také mi doktor říkal, ze to není o kvantite, ale o kvalitě! A že většinou když jich je min, tak jsou kvalitnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
28.9.16 13:01

@Namimi A byla jsi na imunologii? I já mám PCO a chlap trošičku horší spermio. Podstoupila jsem dvě IUI a jedno IVF. Poté jsme šli na imunologii a tam mi zjistili protilátky proti vajíčkům. Za tři měsíce jsme se rozhodli zkusit poslední IUI s kortikoidy, které protilátky potlačují a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
28.9.16 13:17

@pajisek90 Byli jsme v Plzni u docentky Ulcovy, a ta kromě špatného spermia nám na nic nepřišla!!!nám odebírali jen krev a chlapovi spermio! vám taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
28.9.16 18:30

@Namimi Jo jo, nám také odebírali pouze krev a chlapovi spermio. Když má žena PCO, tak stěr z ovulačního hlenu nedělají, když v podstatě nemá ovulaci.
Já jsem ještě pila Inofolic a Kontryhelovy čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.9.16 19:44

Ahoj holky, po dvou neúspěšných IUI jsem byla na vyšetření průchodnosti vejcovodů, vse v pořádku, byla jsem u Rokyty, ten hned navrhoval další IUI, ale já sem se chtěla snažit doma..v září jsem chtěla jít na další IUI, ale necítila jsem se na to..mám opravdu pravidelný cyklus A vždy to dostávám na den :lol:,ale teď už mám třetí den spozdeni, v den kdy jsem ti měla dostat jsem měla bolesti jak při silné menstruaci dokonce i průjem, ted už mivam ty bolesti jen občas test jsem si ještě nedělala ( mám strach že bude negativní).. stalo se Vám to také? Případně když to nedostanou do pondělí mám volat do Natalartu nebo svojí gynekolozce? :roll: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
29.9.16 21:08

@pajisek90 Ja také zkoušela pít inofolic i kotryhelovy čaj! teď Vyzkousim Feritopronu! manžel bere vše možné na zlepšení spermia, trochu to pomohlo, ale pořád to neni úplně ono! máme v mrazáku jeste jednu pětidenní bkastocystu! Tak doufám, ze přežije rozmrazení a bude to prave embryjko a už se dockame :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.9.16 07:34

@VerunkaK90 Ahooj, tak moc držím palečky aby to vyšlo, já jsem se teď taky chystala na 3 IUI, ale už 5.den jsem to nedostala a test negativní, tak nevím co se děje..dnes si budu volat do Natu..jinak mám vždy menstruaci ma den přesně..dej vědět jestli se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
1.10.16 10:12

Holky @VerunkaK90 @Ive88 drzim vam paleckyyyyy!!!
Ja se v utery chystam na druhe IUI. Bude to 17 den cyklu, bojim se aby to nebylo pozde.snad Svabek vi, co dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
1.10.16 10:34

@Cucciola to vis ze vi co dela. drzim ti palecky, aby to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie