Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucyter A ty už jsi měla nějaký ket nekdy???já ne, me teprve teď poprvé zbyl jeden mrazacek, tak doufám, ze i po rozmrazení bude k použití, byla to 5denni hatchujici blastocysta!!!
@Namimi nikdo nam nikdy nerekl proc to nevyslo..2× et v natalartu bez mrazacku, presli jsme do smetanky, et nevysel, ale mame 14 zamrazenych a taky blastocysty..je to prvni ketik ![]()
@lucyter Jeeee tak to máš krásnou nadílku v mrazáku, ten pravý bojovnicek tam určitě je
u nás je problém s PCO a horší spermio u vás žádný??? Jinak mi nikdy také neřekli důvod, proc to nevyslo ![]()
@Namimi a řesili s tebou nějak PCO? nebo nezkozušela jsi něco alternativního na to?
@Namimi doufam,ze spravny bojovnicci budou ted v tom ketu, chtela bych zavest dva
spermio nic moc, ale meli jsme imsi a icsi, asistovany hatchink a PK a u me je problem, ze nemam vejcovody, ivf je jedina moznost
![]()
@kapyka Vůbec to se mnou neřešili, jen mi doktor doporučil inofolic a tot vše!!!také už bych chtěla nějak víc pomoct ![]()
@lucyter my také měli Icsi, asistovany hatching, prodlouzenou kultivaci! nám také doktor řekl při první návštěvě, ze je to na dítě ze zkumavky!!!ja doufám, ze jednou se každá dockame
Ale po těch 4 a půl letech už jsem bezradna ![]()
@Namimi hele ja to vidim nadejne
nas prvni ket bude uspesny, ver tomu
ja sem zvedava, co mi rekne ve ctvrtek na moji sliznici, doufam, ze bude uz krasne pripravena na miminka ![]()
@kapyka úplně ze začátku když jsme přišli do CAR tak jsem před prvním IUI brala Metformin jeden měsíc, a od tý doby jinak utrogestan abych dostala ms a pak i po IUI na udržení. Vitamíny beru jen obyčejnou kys. listovou. Teď jsme byli na prvním IVF, a měla jsem snížený dávky hormonů a kontroly tak za 2-3 dny a dneska jsem 12. den od ET ![]()