Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucyter jo, máš pravdu. Pročpak to před tím nevyšlo vám někdo řekl a poslal třeba na vyšetření? Doktor říkal, ze ET někdy nevyjde, protože je třeba přestimulovaná sliznice a KET vyjde, takže teď ti to vyjde
já mám za sebou 2 ZT
@luciiin nikdo nic nerekl, nevi..vysetreni mame imunologii a genetiku a je to v poradku
ted zobu 3× denne estrofem, tak snad sliznice bude jako perinka pro moje miminka
uz 2ZT? a kdy?? ![]()
@lucyter v prosinci 2014 a v květnu 2015. To druhé jsem ani nepočítala, že se něco děje, šla jsem na vyvolávacku (proste jsem jen nedostala MS) a gyndari se to moc nezdálo, takže krev, pozorování… byla jsem vyjukana z mimodelozniho, protoze kdyz jsem sla na kontrolu do nemocnice, tak uz jsem tam musela zustat, ale to se nepotvrdilo. Takže to druhé bylo takové těhotenství netěhotenství.
@luciiin takze uz vic, nez rok :/ a ty si nedostala MS a tehu test sis delala a byl negativni? nebo ti rovnou pichla vyvolavacku?? ![]()
@lucyter ono to tenkrát vůbec nebylo snažení. Řekli jsme si, že se nebudeme chránit a ono to pokaždé vyšlo na první až druhý pokus. Pak byl přítel dobu v zahraničí a teď se dá říct, že se snažíme od začátku roku. Nepichl, protože se mu ultrazvuk nezdál. Test jsem dělala než jsem tam šla a byl tam skoro neviditelný duch, říkala jsem si, snad nějaká malá cysticka, která s MS odejde (někdo to tak prý mel). Od těch dob mám hrůzu z nesilicích duchů. ![]()
@luciiin hlavne,aby to klaplo ted
kdy to mas dostat? az zacnes pichat, tak to je fofr ![]()
@lucyter souhlas ![]()
Mám to dostat až za dlouho, ještě si chvíli musím počkat, cca 4.10., MS nemam na den presne, ale +/- 5 dni, mezi tím jdu ještě na kontrolu. Ono teď už to snad uteče, dlouhý bylo to čekání na imunologii, tohle už vydrzim
…snad bude ta kontrola ok, abych mohla začít píchat.
@luciiin no my na genetiku a imuno cekali +- 3 mesice
celkem se vse tahne pres 2 roky, takze tvoje cekani je brnkacka
no a taky musim vyzdvihnout mych cca 15 kg nahore
![]()
@lucyter když to bereš od toho začátku roku, tak určitě, ale když od těch nevydařených pokusu, tak taky nic moc
… protože snaha by byla dřív, ale když není druhej doma, tak zbývá jen na to moc nemyslet
Já mám nahoře 10, a to jsem ještě nestimulovala, začalo to tím ZT a pak to postupně lezlo, navíc v létě same grilování apod. No, možná to bude uz víc, ale já měsíce na váze nebyla, protože bych ji asi rozkopala ![]()
Tak holky, jsem 11 dni po IUI a dostala jsem to, Tak 29.9. Letim znova di Cr na druhy pokus.
to se dalo cekat, bylo by to moc snadny ![]()
Tfuj tfuj tfuj vam vsem ![]()
@Cucciola tak to je mi lito. tak drzim palecky na dalsi pokud, aby uz konecne vysel ![]()
Ahoj holky je tady nekdo kdo mel na Et tridenni embryo a povedlo se? kolikaty den jste si delali test?
@Market 21 já ne, já jsem teprve na začátku, teprve mě čeká stimulace. Nešlo u vás uz čekat?