Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka dekuju, taky ho beru (Inofolic), ale zatím jen jeden pytlík a hlavně mi ho nikdo nedoporučil, mám to z netu ![]()
@Pavucinkaa splátky jdou jo? tak to je supeer..u nás v podstatě ten samý problém, ale morfologie začala blbnout až poslední tři měsíce, jinak před tím ok…moc držím palečky já bych chtěla příští měsíc na 3 IUI…
@Ive88 jojo jdou, ale musis si o ne rict sama, sami ti je nenabidnou.. My meli ted v pondeli 20 min spermii a 3% morfologie.. 5 je prej uz dobry.. Lezeme nahoru, jsem rada
ke komu chodis? Ja k rokytovi
@Pavucinkaa to myslim, ze to na to nema vliv. nechci te nejak strasit, ale me co se vyvijelo rychle vajicko pri prvnim ivf, tak se pak najednou prestalo vyvijet, ale opravdu te nechci strasit. u kazdeho je to jine
@Jiřinkka ja to beru tak, ze jsem hodne mlada a dle dr jsem ja uplne v poradku, takze verim tomu, ze to bude dobre
nevystrasis me, neboj
@Pavucinkaa ja sem taky zdrava a povedlo se nam to dvakrat, i kdyz podruhy sem potratila, ale doufam, ze v lednu uz bude vse v poradku a donosim krasne mimco jako urcite ty. drzim palce ![]()
@Jiřinkka vy jdete az v lednu na dalsi? To nemuzete treba ted hned pri dalsi ms?
@Pavucinkaa hned se nemuze a taky nevim kdy to dostanu. doktorka rekla, ze bych mela pockat tri mesice, tak by to vyslo okolo vanoc a to se nam tam nechce jezdit nekdy mezi svatkama, tak to nechame na leden az bude klid
@Jiřinkka oni stejne maji odstavku asi do poloviny ledna.. Cisti laboratore.. Proto jsem mela prvni iui v polovine prosince a druha vysla 29.1…
@Pavucinkaa Já chodím k Boušemu, ale naposled jsem byla u Rokyty a až půjdu příště, tak tedy nevím u koho skončím. když jsme nastupovali do Natalartu, tak manžel mě při odběru 5% morfologii a pak už při každém IUI 2 %
Staci pri objednani rict kdo to nejvic vyhovuje. Me se treba bouseho pristup nezamlouval, tak jsem chtela rokytu u ktereho jsem byla jednou.. Tak uz jsem u nej zustala.. Neni to zadny problem
to my meli vzdy kolem 2.. Jednou 1 a parkrat 3..
@Pavucinkaa tak to jo.tak uvidime na kdy nam to vyjde. nechceme tam jezdit mezi vanocema, kdyby to treba na ne vyslo.to radeji pockame mesic. hlavne, ze na to pujdeme a je pak uz jedno kdy. hlavni je, aby se to povedlo ![]()
@Jiřinkka no to jiste.. Nam kdyby se to povedlo tak na vanoce budeme slavit dvojnasob, budeme po trech mesicich ![]()
@Jiřinkka taky tomu věřím
nejdradši bych si zavolala ještě zítra jak se mají miminka ![]()