Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka tak už mám za sebou 3 injekce a docela to ujde, dost to teda bolí, zase asi ten roztok, ale pak to vždy nějak rozdejchám.. ještě dvě a v úterý utz a uvidí se jak to roste.. děvčata zajímalo by mě, ty co jste byli bez narkózy, co nejvíc bolí? mě řekl dr, že napíchnutí vajíčka a cesta do vejcovodu. nedovedu si představit co mě bude vše bolet když budu mít v sobě prášek, aby to nebolelo, no jednoduše tomu moc nevěřím..
@Market 21 Ahojky, můžu se zeptat, ty jsi dostávala injekce na oddálení ovulace? mě bylo řečeno že se berou léky.. oni ty injekce jsou nějaký ještě větší? řekli mi, že se píchá jen gonal v mém případě a žádné jiné injekce mě nečekají.. ta injekce co máš ty byla větší než gonalová? ![]()
@Pavucinkaa to je dobre, ze to snasis.to ja ti neporadim, ja mela narkozu.tak uvidis ve ctvrtek jestli dostanes jeste jiny injekce.ta centrotide byla o trohu vetsi, ale slo to.
@Jiřinkka tak proč mě řekl, že dostanu dál gonal a na oddálení ovulky prášky..
ach jooo..
@Jiřinkka no to by bylo fajn, přítel větší píchnout nedokáže, řekl mi to rovnou..
@Lena45 jj, je to to nejkrásnější, souhlasím s vámi
a rostou jako z vody. Náš malej ve třech měsících 7,92 kg a 66 cm. ![]()
@Hhrabenka Nooo,to je fakt kousek
Naše malá měla v roce 9,5Kg ![]()
@Hhrabenka To je taky pěkně velikej, nášemu bude ve středu měsíc a vyrostli jsme o 5 cm a už máme 4,500g. Taky mu říkáme otesánek, ten by jenom jedl. A jak hysterčí, když to neni hned. Občas jsem z toho zoufalá, protože si řikam, že už to nemůže bejt hlad a on to vyžahne a kolikrát chce ještě. Tak manžel je velikej a prej byl taky žravej. Asi je po tatínkovi.
Holky jak často se musí platit za zamražená embrya? A nemůžou mi je vyhodit, když nezaplatím včas?
@kuckucka jednou za rok se plati 1000 kc za uschovani.ne bez tveho vedomy je nemuzou zlikvidovat, i kdyz je nezaplatis
Holky, do kolika hodin by melo dojit k ovulaci po pregnylu? Rano mi ho pichali azitra dopolede jdu na me prvni IUI. Drzte mi palecky!! ![]()
Teda.nam malá zhubla přibírá pomalu furt má malinko přes 5kg.ale rostou nám zoubky