Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa neboj drzim palecky.tak uvidis jak zitra dopadnes.je dobre, ze se hned poustite do ivf. ![]()
@Pavucinkaa to je jasny, nesmi se to vzdat.
kdyz chces dojit k tomu vytouzenu miminko tak se musi zkusit vsehno ![]()
@Pavucinkaa také drzim palecky
,já jsem to včera dostala, takze nás čeká 3 IUI.. chtěla jsem ji tenhle měsíc, ale nevím jestli jsou v Natu i o víkendu, mam ovulaci většinou 9,10 den a zrovna to vychází na víkend
..dej pak vědět jak si dopadla ![]()
@Ive88 to vis ze sou tam i o vikednu.vzdy tam ma nekdo sluzbu.
@Pavucinkaa ahojky, přemýšlím o objednani do Natalartu, uz rok se nedaří otehotnet, a manžel ma horší spermio, jen 9% pohyblivých, Losan na genetice doporučil dat tomu jeste 3 měsíce a pak iui. Takže i s tímto výsledkem by iui mohlo stačit, kdyz čtu tvé výsledky, vid?
Ale celkove je úspěšnost iui mala, co? A na kolik cca iui vyjde? Diky
První prcek se nám povedl prirozene a hned, druhe nejde, tak jde z toho taková sklamana a rikam si proč?
@Jiřinkka Děkuji
,mám tedy v plánu si dnes ještě koupi test, pač tu menstruaci mám takovou podivnou a bazální teplotu jsem měla taky vyšší, ale spíš si myslím, že je to tím, jak jsem tento měsíc byla na vyšetření vejcovodů, tak mi přijde, že to tělo je takové rozhozené..Jinak jsem neměla v pláni vůbec podstoupit IVF, ale vzhledem k tomu, že už nám to dva roky nejde, tak jsem z toho už taková smutná..Můžu poprosit o cenu na kolik tě IVF vyšlo? a podstoupila jsi před tím také IUI. děkuju moc ![]()
@Jiřinkka píše:
@Ive88 to vis ze sou tam i o vikednu.vzdy tam ma nekdo sluzbu.
Nemuzu souhlasit, osobni zkusenost sice nemam ale holciny ktery prave potrebovali na vikend tak to neslo… Tak uvidis ![]()
@Ive88 uvidis heled, zkus, ja delala na kratky dlouhy a kdyz mi to vyslo treba na vikend tak se to muselo nekdy udelat driv nebo az po vikendu.. Tak nevim heled
dam vedet nebooj ![]()
@janina022 ahojky jani, uspesnost iui je do 20% max, ale je to individualni, podle vysledku.. V natu platis 500 za kazdou iui + utrogestan 50/krabicka + clostyl ( na rust vajicek, jestli budes brat) 30kc.. Za pregnyl ( injekce do bricha na prasknuti foliku) neplatis, mozna za ovitrelle jo ( neco podobneho) jinak o nicem nevim. Doporucuji dr rokytu nebo svabka ![]()
@Ive88 ted nas to vyslo okolo 20000.iui sme nikdy nepodstoupili, mame hodne spatny spermio.sem po dvou ivf a mam jednoho chlapecka a ted cekame druhy mimco.tak budu drzet palecky, aby vam to vyslo co nejdrive
@Pavucinkaa píše:@ive88
Nemuzu souhlasit, osobni zkusenost sice nemam ale holciny ktery prave potrebovali na vikend tak to neslo… Tak uvidis
@Pavucinkaa Dekuju za podporu!!!já už jsem uplne vystavena!!!po 3.neuspesnych pokusech v KV!!!Zkusíme proto vse ![]()