NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
30.8.16 12:06

@klepetac moc a moc gratuluji. malej je krasnej.at vam dela jen a je radost :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.16 14:46

@Pavucinkaa Ahoj budem na tom skoro podobně :) já dneska budu píchat už 8 dávku Gonalu. Za Gonal jsem doplácela stejně 1370,– Píchala jsem 137,5j., po 4 dávkách kontrola, v sobotu tak mi zvýšili na sobotu 150j ale v neděli už zas 137,5. V pondělí jsem byla na další kontrole a tam mi to upravil na obden, jeden den 150j. a pak 137,5. Takže v pondělí jsem si musela koupit další Gonal a dostala jsem ještě další injekce na blokaci ovulace Cetrotide a za krabičku co máš na jedno píchnutí se doplácí 50 kč. Takže jsem tam v pondělí nechala 1520,– a zatím v lékách necelý 3000,– nabrali mi ještě krev v pondělí kvůli anestezii prej. Ve čtvrtek další kontrola a v sobotu už snad odběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
30.8.16 15:13

@Market 21 tak drzim palecky, aby vam to vyslo.tak to musis pekne reagovat, kdyz ti moc nezvysujou davky.jo oni berou krev pro jistotu, kdyby tam neco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.8.16 15:28

@Jiřinkka aha, tak asi taky proto, se ti to udrželo a bylo vše ok :) to je dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.8.16 15:30

@Market 21 tak ty máš narkózu, tu já mít nebudu, takže se vyhnu jednomu náběru krve, jupí :D :) tak to je dobré, že máš zatím necelé tři tisíce, nevím tedy proč mě ted rovnou řekl, že já budu platit nějakých 4300 dohromady.. vůbec nechápu.. s ničím problém nemám.. tak uvidíme s čím přijde.. a na to oddálení ovulace si to pícháš taky sama nebo po gonalu už je klid a dělají to sestry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.16 15:33

@Jiřinkka Jé moc děkuji :) no vypadá to že jo :) hlavně musím mít malý dávky kvůli PCO.. už na první kontrole mi Švábek říkal že je tam hodně folikulů že hrozí hyperstimulák.. a ty největší měli kolem 7-8 mm. a teď v pondělí na další kontrole už byli ty největší co měli 13mm a pak 11mm, tak jsem dostala už rovnou i ty Cetrotide injekce na blokaci ovulace. A to teda musím říct zlate Gonal jako :D oproti těmhle injekcím :D Od začátku mi měl píchat manžel ale jakmile viděl první injekci, tak se lekl, tak si píchám sama :D a to jsem se zařekla že sama do sebe nepíchnu :D tak už se těším až budu mít odběr za sebou a pak bublinku už u sebe <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.16 15:38

@Pavucikaa Fakt? to jde i bez narkozy jo? to jsem nevěděla… aha :) Tak to nevím že ti řekl takhle přesnou částku… mě předtím říkal že do 6000,– se vejdeme určitě.. tak doufám že už nic platit nebudem :) když už nás v sobotu bude čekat odběr :) nene to si taky musíš píchat sama :D Nejdřív píchnu Gonal a pak tak po 5 minuách tohle na tu blokaci ovulace Cetrotide. ale je to v pohodě :) já z toho všeho měla taky hroznej strach a dá se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
30.8.16 15:47

@Market 21 to manzel poprvy mel taky obavy, kdyz me mel pichnout, ale ted uz mu to ani neprijde, ze mi ma pichnout injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.8.16 16:34

@klepetac Gratuluji ke krásnému chlapečkovi. Máš pravdu je to to nejkrásnější. A strašně to letí, nám jsou š týdny a je úplně jinej než když se narodil a jak narost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
31.8.16 08:42

@Pavucinkaa tak co uz si to dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.8.16 13:44

@Jiřinkka ještě ne :( dnes jsem 4 den bez utrouše :( jestli to do večera nedostanu, udělám zítra znovu test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
31.8.16 14:08

@Pavucinkaa tak to jo.to je des, kdyz na ni cekas a ona ne a ne prijit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.9.16 10:09

@klepetac to strasne rychle uteklo, jeste v listopadu jsme se tady podporovali navzajem a ty uz mas miminko doma :srdce: moc ti gratuluju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
2.9.16 16:17

@pajisek90 Dekuju za rady!!!My máme tři nevydařené IVF a zbývá nám poslední pokus hrazeny pojišťovnou, tak chceme zkusit změnu! třeba nám prospěje :hug: Ale chlap už do KV nechce!!!přemýšlím furt jestli Plzeň neno Praha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.9.16 22:42

Ahoj holky, tak uz jsem v Cr a dnes sla di natu, folikul je jeste maly takze nas ceka IUI v pondeli. Dnes jsme „zamrazili“ manzela :) aby priste se mnou nemusel, teda pokud to nevyjde. Jsem realista, je mi jasne, ze je mala sance Ale verim tomu. Dnes tam byl docela frmol rano, mozna jste tam nektera byla Taky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí