Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka píše:
@ivre dekuji.mic nejde se opatrovat, kdyz mas doma takovyho lumpika. aspon, ze mi neskace po brise.
no, je mi to jasny, tak v ramci moznosti… a uz jste mu rikali, ze ma v brisku sourozence?
@ivre jj rikali a misto pusinek prdi na brisko pusinkou a strasne se smeje.kdyz se zaptam co mam v brisku tak rekne mimi. rokyta mi dal fotku tak na ni koukal a porad mimi mimi a chtel to ukazovat tatonkovi kterej ridil. ![]()
Ahoj holky,
tak máme za sebou screening a všechno je naštěstí, naprosto v pořádku. Miminko krásně roste. Nevolnosti pořád přetrvávají, ale už né v tak velké míře. Tak doufám, že brzy vymizí ![]()
@Jiřinkka gratuluji
@Jiřinkka píše:
@ivre jj rikali a misto pusinek prdi na brisko pusinkou a strasne se smeje.kdyz se zaptam co mam v brisku tak rekne mimi. rokyta mi dal fotku tak na ni koukal a porad mimi mimi a chtel to ukazovat tatonkovi kterej ridil.
Jéé, tak to je moc krásný
tak snad to pak zvladne a nebude moc zarlit…
@Sarah90: super, tak hlavne, ze je mimco v poradku a snad uz ti ty nevolnosti vymizi a 2.trimestr si prozijes v pohode..
Holky byly jste některá na neschopence už od stimulace? Já teď jedu ve středu do Natu na utz a pro první dávku hormonů a měla bych někdy od víkendu nebo po začít, tak jsem myslela že bych si to nechala napsat rovnou od středy abych tam pak kvůli tomu nemusela znova..
@Market 21 dekuji.to nevim jestli ti uz daji neschopenku. davaji ji az po odebirani, driv sem nezazila, ze by ji nekdo dostal.
@Sarah90 dekuji.to je dobre, ze uz nevolnosti nejsou takove.tak snad brzo zmizi, aby sis mohla konecne uzivat.
@Market 21 ahoj, taky si nemyslim, ze by dali uz od stimulace, ale za zeptani nic nedas
taky jsem ji mela az od odebrani…
No já jsem se bavila s holkama v jiné skupině ještě a i v jiných carech jí dávají klidně od stimulace.. Já dělám noční 12ky v casinu, tak už bych ráda od stimulace byla doma v klidu, když ani nevím co ty hormony semnou udělají. Tak se na to zeptám ve středu…
@Market 21 to vis ze jj, zeptej se a uvidis. treba ti to daji bez problemu.jim bude jedno asi od ldy marodis.tak drzim palce
Ahoj holky,
@ivre děkuji, snad bude nevolnostem konec ![]()
@Market 21 děkuji.
@Jiřinkka doufám, že ano, už bych ráda začala nakupovat výbavičku pro malé. Níkde jsem od začátku nevolností nebyla. ![]()
@Sarah90 to se nedivim, ze si nikde nebyla.ja sem zatim kupovala pouze na netu a nebo pokukuju.tak snad bude brzo dobre, aby si mohla vyrazit ![]()