Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
5.8.16 08:29

@Appel Doktor říkal, že se to nepozná klidně i do porodu, jestli dvojvaječné nebo jednovaječné :nevim: :think: Ale tak už aspoň vím proč je mi tak šíleně špatně, když tvořím né jedno, ale hned dvě miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
5.8.16 10:34

@kanka80 hele to se mi nejak nezda musi preci videt kor v zacatku zdali jsou dva vaky jeden vak dve placenty ci jedna. A je to hlavne hrozne dulezite v prubehu tehu to vedet. Bud zmen doktora nebo se znovu zeptej. Napriklad kdyz jsou jednovajky a majis polecnou placentu je potreba tehotnou hlidat vice kvuli tranfuznimu stndromu a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.8.16 11:33
@Appel píše:
@kanka80 hele to se mi nejak nezda musi preci videt kor v zacatku zdali jsou dva vaky jeden vak dve placenty ci jedna. A je to hlavne hrozne dulezite v prubehu tehu to vedet. Bud zmen doktora nebo se znovu zeptej. Napriklad kdyz jsou jednovajky a majis polecnou placentu je potreba tehotnou hlidat vice kvuli tranfuznimu stndromu a podobne.

Taky jsem to tak cetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.8.16 11:42

@Appel Já chodila do včerejška do CARu, teď budu chodit už ke svému gynekologovi, tak uvidím, jestli mě hned pošle do rizikové poradny do nemocnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.8.16 12:35

@kanka80 Tyyyyyyyyyjo, gratulace veliká! to je krása!

Holky u nás se zázrak žádný nekonná, včera jsem to dostala, takže se jde dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.8.16 12:59

@VerunkaK90 Třeba klapne druhé IUI jako u nás ;) Moc ti držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.8.16 13:01

@Appel Asi to vypadá na dvojvaječné ;) takže se uchytily obě vajíčka, které jsem měla nachystané :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
7.8.16 15:40

@kanka80 ano ano vypadato na dvouvajecneee! Moc gratuluji :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
7.8.16 15:41

Hoooolkyyy ja jsem dnes 11dpo a udelala jsem si ted test(nebyla jsem pres vikend doma) a ja tam vidim ducha. Tak mrknete zdali vidite taky?

Příspěvek upraven 07.08.16 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
7.8.16 15:42

@VerunkaK90 druha muze vyjit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.8.16 15:45

@Appel to uz ani neni duch…vidim pekne…preju at sili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
7.8.16 15:47

@Bobby dekuji! Zitra rano udelam znovu musim rici ze mi vyhrkly slzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.8.16 21:41

@kanka80 to je pěkný :)a děkuju, snad se taky brzy zadaří i nám.. @Appel taky krásný test..těším se až takovou čárku objevím taky..držím moc moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
7.8.16 21:43

@VerunkaK90 dekuji moc zatim se neraduji a uvidim jak to bude pokracovat. Uvidis ze ti druha iui vyjde ikdyz blby spermio. Neb nezapomen ze potrebujete jen tu jednu bunku :mrgreen: hlavne si ohlidej to nacasovani a pak priroda udela sve ver mi! Podivej se na @kanka80 ty meli taky blby spermio tusim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.8.16 11:05

@Appel Je to krásný duch :dance: :palec: Moc gratuluji :kytka:
Jj, měl špatné spermio, nejhorší ze všech třech, ze kterých máme výsledky :oops:
Kolik jsi měla nachystaných folikul? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.