Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel Doktor říkal, že se to nepozná klidně i do porodu, jestli dvojvaječné nebo jednovaječné
Ale tak už aspoň vím proč je mi tak šíleně špatně, když tvořím né jedno, ale hned dvě miminka ![]()
@kanka80 hele to se mi nejak nezda musi preci videt kor v zacatku zdali jsou dva vaky jeden vak dve placenty ci jedna. A je to hlavne hrozne dulezite v prubehu tehu to vedet. Bud zmen doktora nebo se znovu zeptej. Napriklad kdyz jsou jednovajky a majis polecnou placentu je potreba tehotnou hlidat vice kvuli tranfuznimu stndromu a podobne.
@Appel píše:
@kanka80 hele to se mi nejak nezda musi preci videt kor v zacatku zdali jsou dva vaky jeden vak dve placenty ci jedna. A je to hlavne hrozne dulezite v prubehu tehu to vedet. Bud zmen doktora nebo se znovu zeptej. Napriklad kdyz jsou jednovajky a majis polecnou placentu je potreba tehotnou hlidat vice kvuli tranfuznimu stndromu a podobne.
Taky jsem to tak cetla
@Appel Já chodila do včerejška do CARu, teď budu chodit už ke svému gynekologovi, tak uvidím, jestli mě hned pošle do rizikové poradny do nemocnice ![]()
@kanka80 Tyyyyyyyyyjo, gratulace veliká! to je krása!
Holky u nás se zázrak žádný nekonná, včera jsem to dostala, takže se jde dál..
@VerunkaK90 Třeba klapne druhé IUI jako u nás
Moc ti držím pěsti! ![]()
@Appel Asi to vypadá na dvojvaječné
takže se uchytily obě vajíčka, které jsem měla nachystané ![]()
Hoooolkyyy ja jsem dnes 11dpo a udelala jsem si ted test(nebyla jsem pres vikend doma) a ja tam vidim ducha. Tak mrknete zdali vidite taky?
Příspěvek upraven 07.08.16 v 15:43
@Bobby dekuji! Zitra rano udelam znovu musim rici ze mi vyhrkly slzy
@kanka80 to je pěkný
a děkuju, snad se taky brzy zadaří i nám.. @Appel taky krásný test..těším se až takovou čárku objevím taky..držím moc moc palečky ![]()
@VerunkaK90 dekuji moc zatim se neraduji a uvidim jak to bude pokracovat. Uvidis ze ti druha iui vyjde ikdyz blby spermio. Neb nezapomen ze potrebujete jen tu jednu bunku
hlavne si ohlidej to nacasovani a pak priroda udela sve ver mi! Podivej se na @kanka80 ty meli taky blby spermio tusim?
@Appel Je to krásný duch
Moc gratuluji ![]()
Jj, měl špatné spermio, nejhorší ze všech třech, ze kterých máme výsledky ![]()
Kolik jsi měla nachystaných folikul? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď