Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kamilaa7 Já měla stimulaci Clostilbegytem a pak injekce Ovitrelle
Byly nachystané dvě vajíčka a ony se uvolnily obě
ale můj měl špatný spermiogram, tak jsem myslela, že to určitě i podruhé neklaplo
U nás taky problém se spermiogramem, já měla jen rozhozenou štítnou žlázu a před rokem polyp v děloze, jinak žádný problém a snažili jsme se už skoro dva roky bez úspěchu ![]()
@kanka80 píše:
@Kamilaa7 Já měla stimulaci Clostilbegytem a pak injekce OvitrelleByly nachystané dvě vajíčka a ony se uvolnily obě
ale můj měl špatný spermiogram, tak jsem myslela, že to určitě i podruhé neklaplo
U nás taky problém se spermiogramem, já měla jen rozhozenou štítnou žlázu a před rokem polyp v děloze, jinak žádný problém a snažili jsme se už skoro dva roky bez úspěchu
Tak to je super, že vám to takhle vyšlo. Já píchla jen Pregnyl. Kdy si testovala a měla nějaké příznaky, a kdy poprvé? ![]()
@Kamilaa7 9den po IUI jsem měla slabou čárku a pak sílila
Je mi od začátku hodně špatně, sice bez zvracení, ale žaludek úplně ko, nic na to nezabírá
prý u dvojčat to bývá horší no ![]()
@kanka80 Ahojky, mohu se zeptat, jak moc špatný spermiogram jste měli když se ti ted chytly obě? u nás máme morfologii 1-3%, kolísá.. to je jediný problém. tak mě jen zajímá, jak to bylo u vás ![]()
@Pavucinkaa Morfologie je uvedena v normě, žádné procenta tam nejsou
U nás byl problém v pohyblivosti, 70% nepohyblivých ![]()
@kanka80 jo aha
no tak ale pořád je vyšší šance, 30% pohyblivých co se můžou někam dostat.. u nás když jsme měli ted 1%, tak se to spíš zhoršuje.. a to bere vitamíny.. ach jo
kéž by ta poslední iui vyšla.. ale nějak vím, že bez hlenu to nevyjde.. nevíš náhodou, jak podpořit aby byl hustý hlen? jakými léky aj? vyšší pregnyl nebo tak? je to naposled, tak bych chtěla zkusit všechno
@Pavucinkaa Jej, tak v tomhle jsem úplný laik
nikdy jsem ani neměřila bazální teplotu a hlen nesledovala
vitamíny mu taky moc nepomáhaly, to bylo spíš o psychické pohodě ![]()
@Pavucinkaa
Ahojky holky, jak se daří? dlouho jsem tu nebyla, vůbec nic nestíhám teď
dnes jsem po druhé iui a je to úplně jiné..všechno, nejsem nervozní, asi je to tím že nespolíham ze by to vyslo a pripravuju se na ivf..to bude asi v listopadu, prostí mesic by mi meli delat jeste jednou iui, dnes mi to dělal Bouše a byl úplně super, i my vše říkal co a jak, koukala jsem
jinak se mám dobře a doufám že už brzy se nám taky povede ![]()
@VerunkaK90 Ahojky tak to urco vyjde
on i pristup a psychika hodne udela. Jaky jsi mela folik? a byl tam jeste nebo uz prasknul?
@VerunkaK90 ale tak jde to. Me delali v ut posledni iui. Take jsem uz klidnejsi, kdyz vim ze nic.. V zari ivf
tak to se divim ze bouse umi i mluvit
![]()
@Appel No měla jsem celkem tři, dva celý, neprasknutý kolem 19mm a jeden, co nevedel presne jestli to není z minlého cyklu cysta a nebo folikul co prasknul bud včera nebo dnes říkal..určitě psychyka dělá hodně..my teď právě kupujeme dům a vše se točí kolem toho, není čas myslet ani na něco jiného a hlavně, spermio bylo stejne spatne jako posledně a tím že to nevyšlo, tak už se na to ani nehodlám soustředit, ono už braní toho clostiku zacalo uplne jinak, zapominala jsem a posledí jsem nevzala vubec..taky trošku rezignuju už
a co ty kočko?
@Pavucinkaa aha, no vida..a jak ti je kočko? no umí mluvit
myslím že je výborný doktor a s tímhle měl ale problém, vypadá to ale že už to začal řešit a víc mluví, takže je to fajn..byl optimistickej..protože mu říkám že příště ještě jednou a pak ivf a on se usmál a říka, no a třeba to nebudete ani muset..
soustředil se u toho dost tak doufám že jim domluvil
![]()
@VerunkaK90 normálně heled, do včera mě bodalo na vaječníkách, dnes už je to lepší.. spravil to pořádnej sex dvě noci po sobě.. hrozně mě to dole uvonilo
já bych ho ani náhodou nechtěla.. tak snad ti nic nezanedbá
kolik máte tu morfologii vy? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.