Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
26.8.16 16:44

@Falínek ja ti rozumim taky jsem porad testovala ;-) ja krasne prvni iui pred ctyrmi lety dopadla tak ze mam doma dva blondate kudrnace :-) letosni druha iui dopadla tak ze jsem dnes 6+1 tt a pristi stredu jdu na svou prvni kontrolu zdali tluce srdicko tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.16 17:25

@Appel jejej,, no to je skvělý!!! Páni,,, dva kudrnáče,, to je tak krásný :hug:. Jsi velmi statečná.
Omlouvám se za neznalost,, ale tak daleko jsem se nikdy nedostala. Toto je můj první pokus na iui. Co znamená 6+1 tt??? 8o. Předpokládám, že je to šestý týden těhotenství, ale +1 nerozumím… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.8.16 18:04

@Falínek ano sesty tyden a plus jedna je den takze kdyz mas treba 6+6 tak na dalsi den mas 7+0 a tak se to pocita a rodit mas ve 40 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.16 18:08

@Appel :dance: díky moc. Ano, má to logiku,,, nedošlo mi to. Moc ti držím palce ať vše dobře dopadne,,, určitě dej vědět. A já si dám říct a ještě s testem vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.8.16 18:09

@Falínek dekuji urco dam vedet. Klido testuj ale aby te to zbytecne nerozrusilo kdyz tam jeste nic neuvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.8.16 18:24

@Appel taky drzim palce, dej vedet :-) mas stesti ze uz dve stesticka doma mas :) :srdce:

Ja mam pocit, ze se toho testovani nedockam…jsem teprv druhy den po.. :zed:

Cim testujete holky? Ja si standardne kupuju Mamatest, ale nevim jestli je to spolehlivy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.8.16 18:27
@Falínek píše:
@babett_chica Chápu, že máš pocit, že je to nefér… :(. Ta psychika je takový svinstvo :roll:!!!
Oni musí požádat o pojišťovnu o IVF??? To jsem vůbec nevěděla.
No, já dnes ráno vstala konečně do práce (měla jsem volno po IUI,, doktorka mi to doporučila) a dopoledne zjistím, že malinko špiním… 8o. A pak zase jakoby nic. Už tomu vůbec nerozumím.

Jojo, dal mi plán abych věděla, co si kdy budu pichat a kdy budu chodit na kontroly a kdy na odebrani vajicek…a zaroven prave rovnou zadali na pojistovnu aby to uz bylo pripravny, kdyby to ted nevyslo. Myslim, ze v urcitych pripadech pojistovna neco hradi, ale urcite ne vsechno, protoze i tak nas to vyjde min 16k :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.16 07:42

@babett_chica no páni… 16tisíc 8o!?! No člověk už dá cokoli aby to vyšlo,,, to je pravda. Přeju ti, aby to vyšlo teď napoprvé…my všichni tady si to zasloužíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.8.16 09:43

@babett_chica mamatest je urco fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.8.16 10:22

@Appel Ahoj kočko, jak se daří? :hug: U mě nevolnosti už trochu ustoupily, ale zase mám jiný problém :roll: začal mi haprovat tlak, už tak brzo v 11týdnu 8o ve čtvrtek jsem měla 154/97 a tep 92 :zed: v úterý mám kontrolu u gynekologa, tak mi asi dá na ten tlak prášky :oops: No a konečně i těhotenskou průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.8.16 10:26
@babett_chica píše:
@Appel taky drzim palce, dej vedet :-) mas stesti ze uz dve stesticka doma mas :) :srdce:

Ja mam pocit, ze se toho testovani nedockam…jsem teprv druhy den po.. :zed:

Cim testujete holky? Ja si standardne kupuju Mamatest, ale nevim jestli je to spolehlivy…?

Ja kupuju dr.max…mamatest mi dela falesne duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.8.16 10:55

@kanka80 uz tak brzy? Ty jo tak sup na internu. Ja mam ne moc krasne obdobi je mi spatne malo toho snim uz mam 4 kg dole. Ve stredu jdu poprve na kontrolu a doufam ze bude vse v poradku a srdicko :srdce: ja jsem dnes 6+2tt proste jsme o ten cyklus od sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.8.16 10:56

@kanka80 jinak budu prodavat dvojceci kocar kdyby jsi mela zajem :-) budu ted o vikendu fotit tak ti to muzu hodit do zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.8.16 11:32

@Appel Jsi moc hodná, ale sháním tady poblíž, abych si mohla přijet, podívat :oops: Zatím se mi nejvíc líbí Dorjan :palec: ty máš jaký? a trojkombinaci? Fotečku mi ale poslat můžeš :hug: My se teď hlavně díváme i po větším autě, to bude výdaj tak za 200tisíc :roll:
Já měla při porodu dcery preeklampsii, tak asi proto to tělo blbne :zed: jinak jsem vždy mívala nízký tlak a pokaždé, když jsem byla darovat krev, tak mi nakázali vypít kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.8.16 11:42

@kanka80 jasne chapu dorjan je ale strasne tezky :-/ ale financne nejvyhodnejsi. Mam easywalker sportak korbicky si muzes sehnat taky na bazarku stejne tam mimina vydrzi tak cca do pul romu. Davam k tomu tasku na prebaleni 2× fusak emitex plastenu nanoznik sity extra letni podlozky site extra a jeste jako bonus dvojceci golfac zdarma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.