Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek ja ti rozumim taky jsem porad testovala
ja krasne prvni iui pred ctyrmi lety dopadla tak ze mam doma dva blondate kudrnace
letosni druha iui dopadla tak ze jsem dnes 6+1 tt a pristi stredu jdu na svou prvni kontrolu zdali tluce srdicko tak jsem zvedava
@Appel jejej,, no to je skvělý!!! Páni,,, dva kudrnáče,, to je tak krásný
. Jsi velmi statečná.
Omlouvám se za neznalost,, ale tak daleko jsem se nikdy nedostala. Toto je můj první pokus na iui. Co znamená 6+1 tt???
. Předpokládám, že je to šestý týden těhotenství, ale +1 nerozumím… Díky.
@Falínek ano sesty tyden a plus jedna je den takze kdyz mas treba 6+6 tak na dalsi den mas 7+0 a tak se to pocita a rodit mas ve 40 tt ![]()
@Appel
díky moc. Ano, má to logiku,,, nedošlo mi to. Moc ti držím palce ať vše dobře dopadne,,, určitě dej vědět. A já si dám říct a ještě s testem vydržím.
@Falínek dekuji urco dam vedet. Klido testuj ale aby te to zbytecne nerozrusilo kdyz tam jeste nic neuvidis
@Appel taky drzim palce, dej vedet
mas stesti ze uz dve stesticka doma mas
![]()
Ja mam pocit, ze se toho testovani nedockam…jsem teprv druhy den po.. ![]()
Cim testujete holky? Ja si standardne kupuju Mamatest, ale nevim jestli je to spolehlivy…?
@Falínek píše:
@babett_chica Chápu, že máš pocit, že je to nefér…. Ta psychika je takový svinstvo
!!!
Oni musí požádat o pojišťovnu o IVF??? To jsem vůbec nevěděla.
No, já dnes ráno vstala konečně do práce (měla jsem volno po IUI,, doktorka mi to doporučila) a dopoledne zjistím, že malinko špiním…. A pak zase jakoby nic. Už tomu vůbec nerozumím.
Jojo, dal mi plán abych věděla, co si kdy budu pichat a kdy budu chodit na kontroly a kdy na odebrani vajicek…a zaroven prave rovnou zadali na pojistovnu aby to uz bylo pripravny, kdyby to ted nevyslo. Myslim, ze v urcitych pripadech pojistovna neco hradi, ale urcite ne vsechno, protoze i tak nas to vyjde min 16k ![]()
@babett_chica no páni… 16tisíc
!?! No člověk už dá cokoli aby to vyšlo,,, to je pravda. Přeju ti, aby to vyšlo teď napoprvé…my všichni tady si to zasloužíme!!!
@Appel Ahoj kočko, jak se daří?
U mě nevolnosti už trochu ustoupily, ale zase mám jiný problém
začal mi haprovat tlak, už tak brzo v 11týdnu
ve čtvrtek jsem měla 154/97 a tep 92
v úterý mám kontrolu u gynekologa, tak mi asi dá na ten tlak prášky
No a konečně i těhotenskou průkazku ![]()
@babett_chica píše:
@Appel taky drzim palce, dej vedetmas stesti ze uz dve stesticka doma mas
![]()
![]()
Ja mam pocit, ze se toho testovani nedockam…jsem teprv druhy den po..
Cim testujete holky? Ja si standardne kupuju Mamatest, ale nevim jestli je to spolehlivy…?
Ja kupuju dr.max…mamatest mi dela falesne duchy
@kanka80 uz tak brzy? Ty jo tak sup na internu. Ja mam ne moc krasne obdobi je mi spatne malo toho snim uz mam 4 kg dole. Ve stredu jdu poprve na kontrolu a doufam ze bude vse v poradku a srdicko
ja jsem dnes 6+2tt proste jsme o ten cyklus od sebe ![]()
@kanka80 jinak budu prodavat dvojceci kocar kdyby jsi mela zajem
budu ted o vikendu fotit tak ti to muzu hodit do zpravy
@Appel Jsi moc hodná, ale sháním tady poblíž, abych si mohla přijet, podívat
Zatím se mi nejvíc líbí Dorjan
ty máš jaký? a trojkombinaci? Fotečku mi ale poslat můžeš
My se teď hlavně díváme i po větším autě, to bude výdaj tak za 200tisíc ![]()
Já měla při porodu dcery preeklampsii, tak asi proto to tělo blbne
jinak jsem vždy mívala nízký tlak a pokaždé, když jsem byla darovat krev, tak mi nakázali vypít kafe ![]()
@kanka80 jasne chapu dorjan je ale strasne tezky :-/ ale financne nejvyhodnejsi. Mam easywalker sportak korbicky si muzes sehnat taky na bazarku stejne tam mimina vydrzi tak cca do pul romu. Davam k tomu tasku na prebaleni 2× fusak emitex plastenu nanoznik sity extra letni podlozky site extra a jeste jako bonus dvojceci golfac zdarma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.