Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím holky, i já už mám po první iui a zatím netrpělivě čekám.
Akorát jsem se chtěla zeptat, MUDr mi nechal po ultrazvuku foliku píchnout pregnyl a hned ten den jsem šla na zákrok. Jsem z toho celá zmatená všude píši, že nejprve se píchne pregnyl a za den az dva se jde na iui. Máte některá taky takovou zkušenost? Děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj
tak ja dnes 14.den po IUI..test snehobilej…takze vysazuju Utrogestan a az to dostanu, tak zaciname stimulovat na IVF
![]()
@Beruška011 zalezi na velikosti folikulu…ja taky chodim na iui v den pregnylu
@Falínek píše:
@babett_chicaach jo
![]()
![]()
Neda se nic delat
Vcera jsem zacala stimulovat na IVF tak si picham Puregon a pristi pondeli na kontrolu…ted uz to vyjit proste musi ![]()
@babett_chica jasně že to vyjde!!!
. Já jsem teď v Iscare se objednat na druhý pokus iui a jdeme ve čtvrtek odpoledne. Taky si říkám, že to musí vyjít. PROSTĚ MUSÍ!!! ![]()
@Falínek u nás už IUI vzdali rovnou po tom prvním…tak teď jen nevím co mě čeká, jestli budu pak muset být na neschopence, nebo budu moct normálně fungovat…Taky držím palce ![]()
@babett_chica díky
. A proč to vzdali hned po prvním iui??? Vždyť pojišťovna hradí šestkrát tento zákrok. A jak dlouho budeš čekat na IVF?
@Falínek protoze spermiogram je tak spatnej ze by se to pry rovnalo zazraku, tak rikal ze je to i kvuli mym nervum lepsi..stimulovat budu ted od vcera do nedele a pristi pondeli na jontrolu a kdyz bude vse OK tak pak hned…
@Falínek jo ja mam vsechny vysledky v norme. Bohuzel spermio je 1% pohyblivych a jen 2% morfologicky „v cajku“
@babett_chica tak to po IVF věřím, že se zadaří
. Obzvláště když imunologie je v pořádku. Tam já ještě nebyla. Zatím jsem se neobjednala. Musím do Podolí zavolat. Myslím si, že tam bude u mě hlavní problém.
@Falínek nechceš zkusit Plzeň, nebo pokud už bere Malíčková?
Já měla možnost tehdy k ní jít, ale dr mě překecal na Podolí
, že spolupracuje jen s nimi a názory jsou fakt různé.
V CAR se podíval, kdo mi dělal testy, a podal mi to nazpět a říkal - jako byste je neměla.. že tam kdysi pracoval ![]()
@Efka2015 ahojky,, díky za tip. Ptala jsem se doktorky, zda bych mohla jít jinam. Prý pan doktor Medar je v tomto skvělý,,, proto i ta čekací doba. Tak uvidíme. Každopádně díky.
A co ty???
@Falínek díky, já taky doufám, že to vše vyjde! ![]()
Jinak já na Podolí nikdy neslyšela nic dobrýho…ale asi se to různí. Mě moje doktorka po tom co mi udělala všechny vyšetření poslala hned do ISCARE a jsem spokojená…jen na spermiogramu poprvé jsme byli u Apolináře a tam to bylo taky dost strašný
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.