Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
6.10.16 18:32

@babett_chica mooooc gratuluji :!!! Mám ohromnou radost :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.16 21:05

@Falínek dekujuuuuuu…ja taky :dance: :hug: :andel: :andel: ted jen aby vse bylo tak jak ma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.16 21:07

@pandiiik Chodim do ISCARE - Nas to stalo celkem 18k…s tim, ze tam bylo ICSI a prodlouzena kultivace + mrazeni vitrifikaci. Bez toho spesl mrazeni to vychazelo cca na 16k.

Priroezen nechali 3 vajicka (mela jsem jich celkem 13) a nic…z tech 10 co byly metodou ICSI bylo 7 zdravych a vyvinutych :andel:
Kam chodis Ty? Drzim palce at IUI vyjde a mas klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
7.10.16 13:15

@babett_chica chodím do Gennetu. Tak 18 je pořád ještě celkem přijatelné, kamarádka mě strašila, že její sestřenice platila 30 tisíc(ale nevím za jakou petodu). Asi naivní otázka, o IVF jsem si ještě nic nezjištovala, pořád se snažím si to nepřipouštět, ale dá se pak u embrijka zjistit dopředu co to bude za pohlaví a třeba si i vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.10.16 15:48

@pandiiik No tak samozrejme zalezi jaky vsechny metody si zaplatis a asi i co pojistovna scvhali, nebo nevim…a samozrejme kazdy CAR ma trochu jine ceniky…

Zjisteni pohlavi, z jinych diskuzi vim, ze kdyz mely holky genetiku, tak jim na natlak pohlavi rekli :lol:, ale vybrat si nemuzes…to je proti etice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
7.10.16 17:47

@babett_chica no já pořád nějak doufám, že celé to kolečko s IVF nás mine, ještě jsem nezkoumala jak náročné to bude, ale asi celkem dost a hlavně to musí být zápřah pro organismus. Navíc asi když otěhotníš pomocí IVF tak jsi automaticky na rizikovém těhotenství ne? já bych celkem ráda chodila dál do práce jen kdyby to trochu šlo, ale zdraví mimča je přednější. Ale snažím se věřit a prostě dávat IUI naději. Mě je ůplně jedno co by to bylo, jen kdyby nějaký mimísek byl, jen mi to zajímalo, jestli se to dělá (nikoho v okolí co by IVF podstoupil neznám, jen tu příbuznou kamarádky, které pohlaví říkali, ale to bylo z důvodu hemofilie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.10.16 21:53

@pandiiik jasne, nema cenu se tim zabyvat, pokud to neni ted aktualni..taky jsem nic o tom nevedela, dokud na to nedoslo.
IVF a rizikove neni automatika. nabizeji vetsinou neschopenku, kdyz budes chtit, ale rozhodne to neni pravidlo nebo podminka…ja byla na PN jen 2 dny po odberu vajicek, protoze to docela bolelo, ale od te doby normalne funguju, jen nesportuju a nepretezuju se…rozhodujici jsou 2-3 dny po transferu embrya takze rouzhodne nemusi jit o rizikove, pokud nemas nejake komplikace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.10.16 07:44

@pandiiik ahojky,,, dnes jsem ráno našla odkaz na stránky, kde ti všechno naprosto podrobně popíší. Sama jsem na to koukala jako blázen, jak to mají moc pěkně vysvětleno. www.ivf-zlin.cz . Zajímala jsem se proto, že příští týden jdu na třetí IUI s tím, že s paní doktorkou nepočítáme s tím, že by to vyšlo. Nicméně mám takovou mezipauzu než se vyřeší pojišťovna atd., nic nás to nestojí, tak jsme si řekli, že to naposledy zkusíme. U IVF je mnohem vyšší šance. Podle mé doktorky IUI dělají kvůli pojišťovně. Stává se, že to občas někomu vyjde a pojišťovna tím samozřejmě šetří peníze. IVF je drahá záležitost, proto se žádá o schválení… Jinak z pohledu doktorky, by nejraději všechny posílala na IVF.
Já jsem s partnerem naprosto v pořádku. Prý jsme lepší než z učebnice po všech směrech. Opravdu nikde žádný problém. Nejspíš je to psychika. Měla jsem poslední dva roky docela nervy. Teď už je tak půl roku všechno vyřešený, ale v těle zůstává stres minimálně půl roku. Chce to klid. (pravda, moc mi to nejde).
Moc ti držím všechny palce :palec:. Ať ti to vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.16 07:46

@babett_chica díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.10.16 07:47

@pandiiik není zač :dance:. Snad tě to nijak nezklamalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
9.10.16 07:02

@Falínek díky moc za odkaz :) no nám taky v Car řekli, že ten spermio který máme sice horsi ale rozhodně nevylučuje početí přirozenou cestou, ale prostě to nejde. Tak si myslim že to máme oba v hlavě taky, navíc manzel špatně nese, že pokud jsou problémem ty spermie tak co všechno kvůli němu musím podstoupit a tak, takže doma jsem já ten uklidnovac, takže jsem ráda že si tu s vámi muzu otevřené pokecat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.10.16 12:12

@pandiiik ahojky,,,mám stejný pocit. Taky jsem ráda, že se někde vypovídám.
Teď jsem se vrátila od doktorky,,, jsme objednaný na 3IUI 13.tého ve 13h :lol: :D
Já ty trojky moc nemusím,, ale kdyby to vyšlo, určitě názor přehodnotím :lol:
A co Ty? Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.10.16 12:14

@babett_chica ajoooooj,,, tak povídej,, jak se cítíš??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
11.10.16 12:43

@Falínek zítra folikulometrie, tak se tam docela těším že se zase něco začně dít, IUI pravděpodobně v pondělí:-) a pak šílené čekání :-) Třeba budou 3ky za 3 týdny tvá štastná čísla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.10.16 08:08

Ahoooj holky, hlasim se po delsi dobe :mavam:

@Falínek 13ky jsou moje stastny cislo, tak to je urcite dobry znameni, budu drzet palce at se to zitra chytne a nepusti!!! :hug:

@pandiiik ono to s tema chlapama neni lehky…ja mam faskt asi docela stesti, ale co ctu a slysim od ostatnich zenskych, je to s nima obcas docela boj. Hlavne si clovek nesmi nechat zkazit pozitivitu a verit ze to vyjde. A hlavne mu vysvetlit, ze to podstupujete spolu..ne jen Ty nebo on…navic chlapi by to co zensky vubec nevydrzeli :lol: ;)

Jinak ja se citim dobre, vcera mi volali vysledky z krve, HCG 2610 takze super :dance: :dance: 31.10. jdu na utz. Obcas me nekde pichne, ale jinak dobry :andel: vcera mi to teprve trochu doslo, kdyz se to potvrdilo tou krvi, tak jen doufam ze to bude vse OK a zacinam se radovat :kytka: drzim palce holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.