Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
20.10.16 11:32

@Falínek já to beru právně v takhle blbé časi z důvodu, že zavádět v práci nechci, vzhledem k prostředí a tomu že tu nemáme ani desimfekce (jsem tu mezi spoustou karcinogenů, látky způsobující neplodnost, do toho infekční vzorky a ještě si zavádět, to bych si koledovala o nějaký zánět/nemoc, jen mýdlu nevěřím, takže „před“ potřebuji pořádnou očistu, jsem na to trošku magor :) ) a vzhledem k tomu, že se mi střídají směny a tohle jsou časy, kdy jsem doma vždy (z odpolední sice jezdím v 21:30 ale i tak 1/2hodky nehraje roli a ve 4 vstávám vždy, bud do práce nebo se psem (je už naučený na tuhle dobu a moje směny ho nějak nezajímají :D takže vstávat musím i tak) tak to je nejlepší řešení no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.10.16 11:40

@pandiiik asi bych to tolik nehrotila. Nejlepší by bylo, když se zeptáš doktorky. Ale vážně si nemyslím, že by to byl vážný problém. Kdyby to byla první nebo druhá tableta, tak bych možná strach měla, ale dnes jsi myslím třetí den, tak dobrý. Tělo už v sobě něco má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.10.16 12:28

@Falínek jako mě to nechává dost klidnou, stejně pokud nejsem těhotná tak to beru zbytečně, ale spíš mi šlo jestli někdo nemá podobnou zkušenost co je lepší jestli nevzít vůbec nebo vzít pak 2 pár hodin po sobě, ještě doma mrknu jestli je něco v příbalovém letáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.10.16 12:41

@pandiiik ahoooj, ja nasla pribalovy letak na netu http://pribalove-letaky.cz/utrogestan ale nic se tam o vynechane tablete nepise. Normalne bych pockala a vzala dalsi tabletu v normalni cas. Nemelo by se nic stat. Ja beru Utrogestan 1-1-2 takze v praci musim..nastesti jsme kancelarsky, tak to neni takovy problem…

@Falínek co Ty, jak se dari? :dance:

Na me padla spava nemoc a nejradsi bych porad spala…rano se nemuzu probrat, najim se a muzu si jit zas lehnout. Vecer chodim spat v 9…ale jinak je mi fajn :) asi se nedockam UTZ :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.10.16 13:01

@babett_chica no páni,,, jak já ti závidím :hug:!!! Já zatím nic nevím ani netuším. Je ještě brzy. Jsem dnes sedmý den. Vůbec s tím nepočítám a psychicky se připravuji na IVF. Dáš vědět viď :kytka:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.10.16 13:02

@babett_chica tak jdi k doktorovi a jdi na nechopenku a spinkej když si to tělo žádá :-) čekání je děsný, ale říkej si že na UTZ už se čeká lépe :dance:, když už to máš potvrzeno z krve:-) to už by mělo být vidět i :srdce:?. Až pujdeš na UTZ tak já budu testit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.10.16 09:43

@pandiiik @Falínek Ja jsem ted bez auta, tak pracuju aspon z domova…uvidim pristi tyden :) Jo ted to cekani samozrejme neni tak hrozny, ale clovek se tak nejak boji, aby vse bylo OK…to uz bych mela byt 7+4 tak to by srdicko uz mohlo byt :andel: :srdce:

Jinak Vam drzi palce, budte hlavne pozitivni, at se tam nejaka ta potvurka zavrta :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
24.10.16 16:47

@babett_chica tak týden čekání za mnou, tak ještě týden, ode dneška začínám mít lehce citlivé bradavky a píchání v podbříšku, ale jen lehké, a to už tu bylo tolikrát že to neřeším. Manžel mi řekl, že tenhle měsíc věří že to tam je, tak uvidíme. Jsem ráda, že nás čeká teď prodloužený víkend, ptz o víkendu na to tolik nemyslím jako v práci tady v tom pro mě dost rizikovém prostředí. O víkendu jedem na zábavu tak se alespoň nemusíme hádat kdo bude řídit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.10.16 20:24

@pandiiik no to je dobré znamení… Alespoň je nějaká naděje. Mě nic není, jen mám citlivá prsa. Zítra jdu na krev a ve čtvrtek k doktorce řešit IVF.
Užijte víkend a hlavně v klidu a v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.10.16 14:40

@Falínek nejdeš nějak brzo na krev? možná si tě s někým pletu (to se omlouvám je nás tu moc :P ) ale ty jsi po první IUI teprve 12tý den ne??? A do dalšího IUI už nepujdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 15:22

@pandiiik úplně tě chápu… taky se tady někdy ztrácím :palec:.
Jsem po 3iui, dnes jsem byla na krvi jakožto 12den a vyšlo mi hcg 26,2. Čekám na telefon od doktorky,,, mám strach se radovat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.10.16 15:25

@Falínek to je perfektní zpráva, snad poroste raketovou rychlostí :-) teda to bys pro mě byla obrovská motivace že se konečně zas někomu zadařilo po IUI! a zkoušela jsi i test? pokud je HCG 26 měla by být i na testu druhá vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 15:31

@pandiiik nezkoušela jsem. Ráno odběr jako samoplatce,,, odpolko vezu mamku ke kadeřnici a v tom přišlo na email tento výsledek. Samozřejmě hrozná panika, radost a strach. Nemám teď vůbec možnost zkusit test. Hlavně myslím, že krev je víc než test z moči. Nevím. Každopádně jsem volala na gyndu a řekli, že se ozve doktorka. Takže jsem na infarkt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.10.16 16:15

@Falínek to věřím a trochu se bojím, že dnes už se ti neozve…jj krev je určitě přesnější, jen ten test je psychologicky něco v ruce ke vidíš // snad HCG poroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 16:17

@pandiiik teď jsem s ní mluvila. Potvrzeno jako pozitivní,,, nicméně hodnota je prý stále moc nízká, aby soudila s přesností. Takže teď se budu nervit do úterý, než půjdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.